Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
December Deals päättyy 2 päivää ja 04:28:59 päästä

Pistehanskat ja tyynyt

Täältä löydät pistehanskat ja tyynyt kamppailulajeihin! Kehitä lyöntejä ja potkuja parhaalla mahdollisella tavalla korkealaatuisilla varusteilla, kuten pistehanskoilla ja tyynyillä.

Tyynyt nyrkkeilyä varten 

Etsitkö tyynyjä, jotka on tehty erityisesti nyrkkeilyyn? Juuri sellaisia löytyy laajasta tuotevalikoimastamme. Tuotevalikoimastamme löytyvät tyynyt ovat aina ergonomisia, notkeita, mukavia ja trendikkäitä. Toisin sanoen, voit olla aina varma, kun ostat meiltä nyrkkeilytyynyjä, että saat huippuluokan tuotteita, jotka on tehty toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Tutustu alla olevaan nyrkkeilytyynyvalikoimaamme. Jos sinulla on kysyttävää nyrkkeilytyynyistä, voit aina ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme. Se auttaa mielellään kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Täydelliset pistehanskat nyrkkeilyyn 

Tuotevalikoimastamme löydät pistehanskat, jotka sopivat täydellisesti nyrkkeilyn eri muotoihin. Myymme nyrkkeilyyn sopivia pistehanskoja, joissa on aina suuri osumapinta ja jotka tarjoavat käyttäjälleen vakaan otteen. Ne on luotu lyöntien tarkkuutta ja eleganssia treenaaville käyttäjille. Löydät meiltä erivärisiä ja -muotoisia pistehanskoja nyrkkeilyyn eri valmistajilta. Tarjoamamme pistehanskat ovat tuotemerkeiltä MM Combat ja Venum. Alla voit tutustua helposti pistehanskoihimme ja tilata ne kotiin. Toimituksemme ovat aina nopeita, luotettavia ja tarkkoja. Tilaa nyrkkeilyyn täydellisesti sopivat  pistehanskat jo tänään..

Pistehanskamme sopivat täydellisesti kamppailulajeihin 

Tuotevalikoimastamme löytyvät pistehanskat ovat kevyitä ja joustavia, joten ne kestävät potkuja parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi pistehanskamme kestävät yhtä hyvin myös kovia lyöntejä, mikä tekee niistä täydellisiä kaikenlaisiin taistelulajitreeneihin. Ei ole väliä, haluatko treenata nyrkkeilyä, vapaaottelua, potkunyrkkeilyä vai jotakin muuta kamppailulajia. Pistehanskamme on suunniteltu erityisesti sopimaan kaikenlaisiin kamppailulajeihin.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää 

Jos sinulla on kysyttävää nyrkkeilyyn sopivista pistehanskoista ja tyynyistä, voit aina pyytää neuvoa asiakaspalvelustamme. Vastaamme kaikkeen aina koosta, väristä ja istuvuudesta lähtien. Lisäksi autamme sinua tietysti toimituksia ja muita tuotteita koskevissa kysymyksissä. Me emme tunne keskinkertaista palvelua. Voit ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme ja saat ensiluokkaisia vastauksia nyrkkeilyn pistehanskoista ja tyynyistä.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele

Suodatintasi vastaavia tuotteita ei ole saatavilla

Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?