Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Kumppanimarkkinointi

MM Sports on yksi Pohjoismaiden johtavista ravintolisien ja kuntoiluvälineiden tarjoajista. Tavoitteenamme on korkea laatu, palvelu ja toimitus ja iskulauseemme on ”Why be average when you can be more”. Tarjoamme yhdessä asiakkaidemme kanssa uusimpia ravintolisiä ja kuntoilutuotteita.

Tarvitsemme kaikki kuntoilua ja liikuntaa voidaksemme hyvin. Viime vuosina omien treenivinkkien ja -tapojen esittely sosiaalisessa mediassa onkin saavuttanut yhä suurempaa suosiota. Yhtenä Pohjoismaiden suurimmista ravintolisiä ja kuntoilutarvikkeita tarjoavista yrityksistä olemme tietenkin osa tätä. Jos sinunkin iskulauseesi on ”Why be average when you can be more”, sinäkin voit olla osa tätä. Onko sinulla blogi tai vlogi? Käytätkö tuotteitamme ja haluatko ansaita rahaa esittelemällä niitä? Hae sitten kumppanuusohjelmaamme Adrecordissa.

Kumppanina ansaitset rahaa jokaisesta ostoksesta, joka tehdään blogisi, verkkosivustosi tai kanavasi kautta. Toisin sanoen saat palkkaa siitä, että esittelet tuotteita, joihin todella uskot. Mikä voisi olla parempaa?

Napsauta tästä liittyäksesi kumppanuusohjelmaamme jo tänään!

Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?