Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

MSM, eli metyylisulfonyylimetaani, on lisäravinne, joka sisältää orgaanista rikkiä ja sen sanotaan tarjoavan monia terveyshyötyjä. MSM:n sanotaan edistävän nivelten terveyttä ja sillä on tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia. Lisäksi MSM voi tukea terveitä hiuksia ja ihoa. Monet käyttävät MSM:ää sen positiivisten vaikutusten vuoksi liikkuvuuden ja kudosten korjaamiseen, sekä ihon ja hiusten hyvinvointiin.

Mikä on MSM?

MSM, eli metyylisulfonyylimetaani on luonnollinen yhdiste, joka sisältää orgaanista rikkiä. Rikki on tärkeä osa kehon kudoksia ja sillä on keskeinen rooli monissa biologisissa prosesseissa. MSM tunnetaan mahdollisista terveyshyödyistään ja sitä käytetään usein lisäravinteena nivelten terveyden tukemiseksi, tulehdusten vähentämiseksi ja terveellisen ihon edistämiseksi. Tämä luonnollinen yhdiste löytyy joistakin ruuista, mutta MSM lisäravinteet voivat olla kätevä tapa varmistaa riittävä saanti.

Mihin MSM on hyväksi?

MSM tunnetaan monista terveyshyödyistään. Tämä luonnollinen yhdiste on osoittautunut hyödylliseksi nivelten terveydelle tukemalla rustoa ja vähentämällä tulehdusta. Lisäksi MSM voi edistää terveellistä ihoa, hiuksia ja kynsiä. Sen antioksidanttiset ominaisuudet voivat myös tukea kehon yleistä immuunijärjestelmää ja taistella vapaita radikaaleja vastaan. Monet ihmiset käyttävät MSM:ää lisäravinteena tukeakseen aktiivista ja terveellistä elämäntapaa.

Kuinka paljon MSM:ää tulisi ottaa päivässä?

MSM:n optimaalinen päivittäinen annos voi vaihdella yksilöllisten tekijöiden ja terveyden tavoitteiden mukaan. Yleisesti suositellaan annosta 2–4 grammaa päivässä, mutta on tärkeää aloittaa pienemmällä annoksella ja lisätä sitä vähitellen, jotta näkee, miten keho reagoi. MSM:ää on saatavilla sekä jauheena, että tablettina.

Voiko MSM:stä saada haittavaikutuksia?

MSM:ää pidetään yleisesti turvallisena useimmille ihmisille suositelluissa annoksissa. Useammat eivät koe lainkaan tai kokevat vain vähän haittavaikutuksia käyttäessään MSM:ää lisäravinteena. Jotkut ihmiset voivat kuitenkin kokea lieviä vatsavaivoja, pahoinvointia tai päänsärkyä. On tärkeää huomata, että haittavaikutukset ovat yleensä ohimeneviä ja häviävät, kun keho sopeutuu lisäravinteeseen. Haittavaikutusten minimoimiseksi suositellaan aloittamaan pienemmällä annoksella ja lisäämään sitä vähitellen yksilöllisen sietokyvyn mukaan.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
3 Reviews
Ravintolisä, joka sisältää korkean annoksen MSM:ää. Luonnollinen rikin lähde.
Body Science
MSM
€17.90
3 Reviews
Ravintolisä, joka sisältää korkean annoksen MSM:ää. Luonnollinen rikin lähde.
Body Science
€35.80
3 Reviews
Orgaaninen rikki - välttämätön kivennäisaine.
Body Science
€53.70
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?