Ilmainen toimitus t.o.m. 31/8
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Aika päivittää alusvaatelaatikon sisältö? Täältä löydät naisten hienoja, pehmeitä ja mukavan tuntuisia alusvaatteita ja sukkia!

Mikään ei tunnu ikävämmältä kuin epämukavat alusvaatteet ja sukat etenkin treenatessa, mutta myös arjessa. Tee itsellesi palvelus ja osta alusvaatteita ja sukkia, jotka on suunniteltu mahdollisimman mukaviksi kaikissa tilanteissa.

Miksi ostaa naisten alusvaatteet verkkokaupastamme?

Mikäli ostat naisten alusvaatteet verkkokaupastamme niin voimme taata sinulle asiakkaana seuraavat asiat. Saat aina nopeat mahdolliset toimitukset koko Suomeen kohteesta riippumatta. Ei siis ole väliä, jos asut Turussa, Helsingissä tai Mikkelissä. MM Sports voi aina toimittaa naisten alusvaatteet nopealla mahdollisella sinulle. Naisten alusvaatteet, jotka löydät tuotevalikoimastamme ovat myös aina korkealaatuisia ja seuraavat aina viimeisempiä vaatemuotitrendejä. Mikäli ostat tuotteet meidän verkkokaupastamme, niin saat siis aina korkealaatuisen kokonaisratkaisun, juuri sinun tarpeesi mukaan.

Mitä tuotteita löydät tuotevalikoimastamme?

Tuotevalikoimastamme löydät erilaisia alusvaatteita ja sukkia, jotka ovat valmistettu materialista, jonka tarkoitus on auttaa sinua maksimoimaan treenisuorituksiasi. Valikoimastamme löydät urheilusukkia, stringit ja hippster alushousut. Alushousut ovat valmistettu materiaalista, joka avustaa sinua treenaamaan parhaalla mahdollisella tavalla salilla. Esimerkiksi sinun ei tarvitse olla huolissaan, että stringit näkyvät treenihousujen läpi, kun suoritat erilaisia harjoitusharjoituksia. Valikoimasta löydät esimerkiksi näkymättömät stringit.  Voit tutustua tarkemmin näihin eri tuoteryhmiin tästä alapuolelta.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Mikäli sinulla on kysymyksiä, niin voit aina ottaa meidän osaavan ja asiakaskeskeiseen asiakaspalveluun yhteyttä. He vastaavat kaikkiin tuotehiin liittyvin kysymyksiin. Voit ottaa asiakaspalvelun yhteyttä sähköpostitse ja puhelimitse. Ota siis heihin yhteyttä jo tänään, jos sinulla on kysymyksiä, jotka liittyvät naisten alushousuihin tai urheilusukkiin.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
  • Sukupuoli
  • Koko
8 Reviews
Tyylikkäät unisex-putkisukat, joissa on iskuja vaimentava froteepohja ja MM Sports -logo. Salille ja jokapäiväiseen käyttöön!
€12.90
8 Reviews
Tyylikkäät unisex-putkisukat, joissa on iskuja vaimentava froteepohja ja MM Sports -logo. Salille ja jokapäiväiseen käyttöön!
€12.90
2 Reviews
MM Sports
€9.90
-70%
20 Reviews
€3.90 Normaali hinta: €12.90
Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?