Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
December Deals päättyy 2 päivää ja 04:24:47 päästä

Vähäkaloriset kastikkeet

Seuravalta välilehdeltä löydät laajan valikoiman vähäkalorisia kastikkeita. Löydät herkulliset kastikkeet ja salaatinkastikkeet, jotka eivät sisällä tarpeettomia kaloreita! Voimakkaat ja herkulliset maut sekä vain hyvin vähän rasvaa ja kaloreita. Tutustu meidän laajaan tuotevalikoimaamme tästä alapuolelta.

Laaja valikoima erilaisia kastikkeita

Tuotevalikoimasta löydät laajan erilaisia vähäkalorisia kastikkeita. Esimerkiksi löydät:

 • Zero Sauce
 • Indian Curry
 • Spicy Garlic
 • Sweet Chili
 • Caramel Syrup
 • BBQ Sweet & Smokey Sauce
 • Slender Chef 1000 Island Dressing
 • Garlic Mayo
 • Slender Chef Ketchup

Älä siis anna dieetin ajaa sinua kulinaariseen kriisiin! Vähäkalorisen kastikkeen ansiosta dieettisi ei tarvitse enää koskaan olla kuiva ja tylsä! Löydät siis aina verkkokaupastamme laajan valikoiman herkullisia ja hyvämakuisia vähämakuisia kastikkeita. Tutustu MM Sportsin kastikevalikoimaan ja löydä suosikkisi jo tänään.

Miksi kannattaa osta vähäkaloriset kastikkeet verkkokaupastamme?

Ehkä ajattelet, että miksi kanttaa ostaa vähäkaloriset kastikkeet juuri MM Sportsin verkkokaupasta? Ensimmäisenä saat aina nopeat mahdolliset toimitukset koko Suomeen – kohteesta riippumatta.  Useimmissa tapauksissa pakettisi toimitetaan 2-4 työpäivän kuluessa Postnordilla,2-4 työpäivän kuluessa Budbeella (viikonloppuja ei lasketa mukaan). Kun olemme lähettäneet pakettisi, saat ilmoituksen, jonka kautta voit seurata lähetystä. Tämän lisäksi saat aina kilpailukykyiset hinnat ja korkealaatuiset tuotteet. Verkkokaupastamme on myös tosi helppoa ja turvalista suorittaa ostokset. Tarjoamme aina monia eri maksutapoja ja toimitusvaihtoehtoja. Saat siis aina MM Sportsilta korkealaatuisen ja räätälöidyn kokonaisratkaisun. 

Saat aina hintatakuun

Hintatakuu on voimassa 7 päivää ostopäivästä. Se tarkoittaa sitä, että jos löydät saman tuotteen alhaisempaan hintaan fyysisestä myymälästä tai verkkokaupasta Ruotsissa, korvaamme hintojen   välisen erotuksen. Hintatakuun edellytyksenä on, että tuote on identtinen eli täysin samanlainen tuotemerkin, koon ja maun osalta, ja että sillä on vastaavat ominaisuudet ja ostoehdot. Jos kilpailijoiden hintoihin lisätään toimitus- tai tullikuluja tai muita maksuja, kyseiset maksut otetaan mukaan vertailuun. Hintatakuu ei koske vähän ennen parasta ennen -päivää myytäviä tuotteita. Tuotteen tulee olla myynnissä halvempaan hintaan saman hinnan tarjoamisen määrittämishetkellä. Voit todistaa tämän lähettämällä meille mainoksen, linkin tai muuta, josta tämä käy selvästi ilmi (esim. kuvakaappausta ei hyväksytä). MM Sportsin hintatakuu on voimassa sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Jos haluat hyödyntää hintatakuuta, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@mmsports.fi

Onko sinulla kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä

Tarvitsetko opastusta tuotteen valinnassa tai onko sinulla muita tuoteihin liittyviä kysymyksiä? MM Sportsin asiakaskeskeinen ja osaava asiakaspalveluhenkilökunta palvelee sinua. Heille mikään kysymys ei ole lian haastava tai vaikea. Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostisi ja puhelimitse. Ota siis tänään jo yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai muuten vain tarvitset opastusta tuotteiden valinnassa.  Ota jo tänään yhteyttä!


 

 

Lue lisää
Suodata
Lajittele
 • Lajittele
 • Tuotemerkit
32 Reviews
Herkulliset kastikkeet ja salaatinkastikkeet, jotka eivät sisällä tarpeettomia kaloreita! Voimakkaat ja herkulliset maut sekä vain hyvin vähän rasvaa ja kaloreita.
Body Science
€4.90
-19%
32 Reviews
Herkulliset kastikkeet ja salaatinkastikkeet, jotka eivät sisällä tarpeettomia kaloreita! Voimakkaat ja herkulliset maut sekä vain hyvin vähän rasvaa ja kaloreita.
Body Science
€11.90 Normaali hinta: €14.70
-22%
32 Reviews
Herkulliset kastikkeet ja salaatinkastikkeet, jotka eivät sisällä tarpeettomia kaloreita! Voimakkaat ja herkulliset maut sekä vain hyvin vähän rasvaa ja kaloreita.
Body Science
€22.90 Normaali hinta: €29.40
1 REVIEW
€5.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?