Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Treenikassit ja reput

Treenikassin tai -repun avulla kuljetat treenivaatteet ja -tarvikkeet treeniin tai reissuun nopeasti ja helposti. Meillä on laukkuja kaikille!

Tyylikkäät treenilaukut naisille 

Oletko etsimässä hienoa naisten treenikassia?? MM Sportsin suuresta tuotevalikoimasta löytyy paljon erilaisia treenikasseja naisille. Löydät meiltä erikokoisia, -värisiä ja -mallisia naisten treenikasseja. Myymämme naisten treenikassit on suunniteltu siten, että saat mukaasi kaikki treenivaatteet helposti ja sujuvasti. Treenikassit ovat myös aina trendikkäitä ja suunniteltu markkinoiden uusimman treenimuodin pohjalta. Näiden treenikassien avulla olet entistäkin trendikkäämpi ja tyylikkäämpi. ?Tutustu naisten treenikassivalikoimaamme alla. Voit tutustua treenikasseihimme helposti käymällä alla olevilla tuotekohtaisilla esittelysivuilla.

Etsitkö uutta salikassia? 

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös erilaisia salikasseja. Salikassi on täydellinen ja kätevä vaihtoehto treenikassille. Salikassi on helppo ottaa bussiin tai autoon ilman, että se vie tarpeettoman paljon tilaa. Alla voit tutustua helposti salikassivalikoimaamme. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina pyytää neuvoa asiakaspalvelustamme. Autamme mielellämme löytämään oikean tuotteen. 

Treenilaukut miehille 

Tältä sivulta löydät myös laajan valikoiman treenikasseja miehille. Myymämme miesten treenikassit ovat myös aina trendikkäitä ja suunniteltu uusimman treenimuodin pohjalta. Kun ostat treenikassisi MM-urheilun kautta, tiedät ja tunnet, että olet trendimaailman huipulla. Miesten treenikassin avulla saat kaikki treenikamppeet kulkemaan salille kätevästi. Miesten treenikassit ovat aina korkealaatuisia ja uusimman muodin mukaisia. Meille on aina tärkeää, että sinä olet tyytyväinen meiltä ostamiisi treenikasseihin. Me emme ole tyytyväisiä, ennen kuin sinä tyytyväinen ostamiisi treenikasseihin miehille.

Miksi treenikassit kannattaa osta MM Sportsista? 

Miksi treenikassit kannattaa osta MM Sportsista? Jos päätät ostaa treenikassisi MM Sportsin kautta, voimme taata sinulle: hyvän palvelun, hyvät tuotteet, hyvät tuotemerkit ja hyvän toimituksen. Saat aina myös hyvät vastaukset tuotekohtaisiin kysymyksin treenikasseistamme, jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme. Kauttamme ostamasi treenikassit ovat hyviä tuotteita tunnetuilta brändeiltä.

Ota yhteyttä — me autamme 

Jos sinulla on kysyttävää treenikasseistamme, voit aina pyytää neuvoa asiakaspalvelustamme. Asiantunteva ja kokenut asiakaspalveluhenkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat mahdolliset treenikassit juuri tarpeittesi mukaan. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina pyytää neuvoa puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa.? Meiltä voit aina odottaa saavasi ensiluokkaista palvelua ja tietoa tuotteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
Myydyin tuote
1 REVIEW
Tyylikäs treenikassi, jossa on useita älylokeroita.
MM Sports
€39.90
Myydyin tuote
2 Reviews
Treenikassi, jota voidaan käyttää sekä reppuna että tavallisena laukkuna. Useita lokeroita ja älykkäitä toimintoja.
€49.90
Myydyin tuote
1 REVIEW
Selkäreppu, jossa on useita älylokeroita ja käteviä toimintoja. Tilavuus jopa 45 litraa.
MM Sports
€69.90
Myydyin tuote
3 Reviews
Tilava selkäreppu, joka sopii kaikkiin tilanteisiin.
€29.90
Myydyin tuote
3 Reviews
Kaikkiin tilanteisiin sopiva treenikassi.
MM Sports
€19.90
Myydyin tuote
Säilytyspussi treeninauhoillesi tai muille pikkutavaroille, jotka haluat saada järjestykseen.
€2.90
Myydyin tuote
Jumppakassi on täydellinen ratkaisu silloin, kun sinulla ei ole paljon tavaraa mukanasi.
MM Sports
€9.90
Myydyin tuote
Vankka, luja ja tyylikäs treenikassi. Kassin tilavuus on 40 litraa ja se sisältää runsaasti lokeroita, jotka auttavat sinua pitämään kaikki tavarasi järjestyksessä. Lisäksi se on vedenpitävä ja sopii täydellisesti käytettäväksi joka säällä.
MM Sports
€54.90
Myydyin tuote
Säilytyspussi treeninauhoillesi tai muille pikkutavaroille, jotka haluat saada järjestykseen.
€3.90
Myydyin tuote
Säilytyspussi treeninauhoillesi tai muille pikkutavaroille, jotka haluat saada järjestykseen.
€4.90
Myydyin tuote
Meal Prep Backpack - Täydellinen reppu kaikkiin niihin päiviin, joihin myös ruoka kuuluu olennaisena osana. Tässä repussa on sisäänrakennettu kylmälaukku.
€49.90
Myydyin tuote
Täydellinen monikäyttöinen kangaskassi.
MM Sports
€4.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?