Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Tässä kategoriassa löydät laajan valikoiman kettlebellejä - erittäin dynaamisia harjoitusvälineitä, jotka ovat nousseet erittäin suosituiksi ympäri maailmaa. Kettlebellin avulla voit harjoitella koko kehoasi erilaisilla liikkeillä, mikä tekee siitä erittäin kätevän kotiharjoittelussa. Tutustu erilaisiin muotoihin ja painoihin. 

Mikä on kahvakuula?

Kahvakuula on monipuolinen harjoitusväline, jolla voit harjoitella niin voimaa kuin kestävyyttäkin. Se muistuttaa monessa mielessä käsipainoja toiminnassaan, mutta muoto on erilainen. Ulkoisesti se näyttää raskaalta metallipallolta vahvalla kahvalla ylhäällä. 

Yleensä painot vaihtelevat 4 kg:sta aina 48 kg:oon, joten voit valita sekä kevyitä että raskaita painoja eri harjoituksiin ja vahvuustasoihin.

Kettlebell-harjoitukset

Kuten aiemmin mainitsimme, väline on äärimmäisen monipuolinen, ja sillä voi tehdä monenlaisia harjoituksia, aina kestävyydestä tasapainoon, voima ja vakaus. Tässä muutamia suosittuja harjoituksia:

Kettlebell-swing:

 • Seiso leveässä haara-asennossa ja aseta kettlebell noin 0,5 metrin päähän edestäsi maahan.
 • Tartu kahvaan molemmilla käsillä ja heilauta kettlebellä voimakkaasti jalkojesi välissä taivuttaen samalla lantiota.
 • Suorista kehosi ja heilauta palloa edessäsi rinnan korkeudelle.
 • Taivuta kehoa, laskeudu ja heilauta palloa jalkojesi väliin uudelleen.
 • Huomioi, että tämä harjoitus on tarkoitettu lantion treenaamiseen, joten sinun tulisi käyttää pallon luonnollista heilahtelua eikä lisätä liikaa voimaa hartioihin ja ylävartaloon.

Russian twist:

 • Istu alas hieman taaksepäin nojaten suorana ja taivutetuilla jaloilla ilmassa.
 • Pidä palloa hieman taivutetuilla käsillä vatsan yläpuolella ja heiluta sitä puolelta toiselle.
 • Toista harjoitus sinulle sopivassa tempossa.
 • Tämä harjoitus on erittäin tehokas vahvistamaan vatsalihaksia. On tärkeää pitää selkä suorana harjoituksen oikean suorittamisen varmistamiseksi.

Mikä kettlebell minun pitäisi valita?

On monenlaisia kettlebellejä eri painoilla. Kun valitset välineesi, sinun tulisi valita paino, joka sopii harjoitukseen ja nykyiseen voimaasi. Hyvä idea voi olla hankkia useampi eri painoja ja edetä vähitellen vahvuustasossasi.

Competition kettlebells ovat yksi vaihtoehto näille välineille, joissa koko on sama painosta riippumatta. Tätä käytetään yleensä kilpailuissa, mutta se voi olla myös hyvä niille, jotka helposti tottuvat tiettyyn harjoitukseen eivätkä halua tottua uudelleen painonvaihdokseen.

Miksi ostaa kettlebell MM Sports?

Miksi sinun pitäisi ostaa kahvakuula juuri MM Sports eikä kilpailijoiltamme? Ensinnäkin saat aina nopeimmat mahdolliset toimitukset meiltä, kun ostat kettlebellsisi meiltä riippumatta siitä, missä päin Ruotsia asut. Lisäksi saat aina kettlebellsit tunnetuilta tuotemerkeiltä valikoimastamme. Tuotteidemme myynnissä on aina laatu takuuna. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä saat aina kilpailukykyiset hinnat. Mielestämme sinun, joka haluat ostaa kettlebellsit valikoimastamme, ei tarvitse maksaa liikaa laadukkaista kettlebelleistä.

Meillä on kettlebellit crossfitiin

Kettlebellit, jotka löydät valikoimastamme, sopivat täydellisesti sinulle, joka haluat käyttää niitä crossfit-harjoitteluun. Ne täyttävät kaikki ne vaatimukset, toiveet ja ergonomiset vaatimukset, jotka Crossfit asettaa kettlebellille. Voit siis helposti harjoitella crossfitia käyttämällä kettlebellejamme. Tutustu valikoimaamme alla.

Yhteenveto

Kettlebellilla harjoittelu on hauskaa ja haastavaa, sopii useimmille, jotka haluavat treenata voimaa ja notkeutta, rakentaa lihaksia ja harjoittaa tasapainoa. On olemassa lukuisia harjoituksia eri tavoitteisiin ja vähän aikaa ja harjoitusta vaaditaan, kunnes olet mestari omassa suosikkiharjoituksessasi!

Lue lisää
Suodata
Lajittele
 • Lajittele
 • Tuotemerkit
Säädettävä kahvakuula, jonka korkein paino on 18 kg.
€169.90
Valuraudasta valmistettu vankka kahvakuula, jossa on musta jauhepinnoitettu mattapinta, joka antaa tasaisemman ja mukavamman tuntuman.
€69.90
Valuraudasta valmistettu vankka kahvakuula, jossa on musta jauhepinnoitettu mattapinta, joka antaa tasaisemman ja mukavamman tuntuman.
MM Sports
€89.90
Valuraudasta valmistettu vankka kahvakuula, jossa on musta jauhepinnoitettu mattapinta, joka antaa tasaisemman ja mukavamman tuntuman.
MM Sports
€49.90
Valuraudasta valmistettu vankka kahvakuula, jossa on musta jauhepinnoitettu mattapinta, joka antaa tasaisemman ja mukavamman tuntuman.
MM Sports
€59.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?