Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Tuotevalikoimastamme löydät maukasta ja terveellistä pähkinävoita. Löydät monia eri makuja, voit esimerkiksi ostaa puhtaan maapähkinävoin tai täyteläiseen suklaaseen yhdistetyn maapähkinävoin. Tutustu tuotevalikoimaamme tästä alapuolelta.

Miksi ostaa pähkinävoita verkkokaupastamme?

Miksi kannattaa ostaa pähkinävoita verkkokaupastamme? Ensimmäisenä saat meiltä aina nopeat mahdolliset toimitukset koko Suomeen kohteesta riippumatta. Verkkokaupastamme saat myös aina edulliset hinnat ja korkealaatuiset tuotteet. Voit aina olla varma, että kuin suoritat ostoksen, niin saat korkealaatuiset pähkinävoit. Tämä lisäksi löydät verkkokaupastamme aina laajan valikoiman erilaisia pähkinävoita. Löydät esimerkkisi vegaanisia vaihtoehtoja, pähkinävoita ilman lisättyä sokeria ja palmuöljyä. Voit myös valita merisuolaa sisältävä maapähkinävoi tai maapähkinävoi, johon on yhdistetty belgialaista suklaavoita. Verkkokaupastamme löydät varmasti tuotteen sinun tarpeesi mukaan! Tutustu MM Sportsin tuotevalikoimaan jo tänään!

Saat aina hintatakuun, kun ostat pähkinävoita

Hintatakuu on voimassa 7 päivää ostopäivästä. Se tarkoittaa sitä, että jos löydät saman pähkinävoin alhaisempaan hintaan fyysisestä myymälästä tai verkkokaupasta Suomessa, korvaamme hintojen   välisen erotuksen. Hintatakuun edellytyksenä on, että tuote on identtinen eli täysin samanlainen tuotemerkin, koon ja maun osalta, ja että sillä on vastaavat ominaisuudet ja ostoehdot. Jos kilpailijoiden hintoihin lisätään toimitus- tai tullikuluja tai muita maksuja, kyseiset maksut otetaan mukaan vertailuun. Hintatakuu ei koske vähän ennen parasta ennen -päivää myytäviä tuotteita. Tuotteen tulee olla myynnissä halvempaan hintaan saman hinnan tarjoamisen määrittämishetkellä. Voit todistaa tämän lähettämällä meille mainoksen, linkin tai muuta, josta tämä käy selvästi ilmi (esim. kuvakaappausta ei hyväksytä). MM Sportsin hintatakuu on voimassa sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Jos haluat hyödyntää hintatakuuta, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@mmsports.fi

Nopeat toimitukset koko Suomen

MM Sportsilta saat siis aina nopeat mahdolliset toimiotukset koko Suomeen, kun ostat pähkinävoita. Aina kuin suoritat ostoksen voit valita monia eri toimitusvaihtoehtoja ja joka ostos sujuu turvallistesi verkkokaupastamme. Jos tilaat yhdellä kertaa vähintään 49 € arvosta, tarjoamme ilmaisen toimituksen. Jos tilauksen arvo on alle 49 €, toimitus maksaa 5 € Suomen sisällä. Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän palautus- ja peruuttamisoikeus tehdessäsi pähkinävoiostoksen. Sinulla on oikeus käyttää peruuttamisoikeuttasi ja palauttaa tuote syytä ilmoittamatta.

Onko sinulle pähkinävoikysymyksiä? Ota yhteyttä jo tänään!

Mikäli sinulle ilmestyy pähkinävoikysymyksiä, niin voit aina ottaa MM Sportsin asiakaspalveluun yhteyttä. He voivat vastata kaihikin sinun kysymyksiisi. Voit helposti ottaa asiakaspalvelumme yhteyttä sähköpostite tai puhelimitse. Ota siis jo tänään yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä! He auttavat sinua aina asiakaskeskeisellä toimintatavalla.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
3 Reviews
Herkullinen ja terveellinen maapähkinävoi - ilman väriaineita, säilöntäaineita ja lisättyä sokeria!
€3.90
-15%
3 Reviews
Herkullinen ja terveellinen maapähkinävoi - ilman väriaineita, säilöntäaineita ja lisättyä sokeria!
€9.90 Normaali hinta: €11.70
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?