Ilmainen toimitus alkaen 10 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Vetoremmit ja gripit

Täältä löydät laajan valikoiman vetoremmejä ja grippejä! Vahvat nyrkit ja vahva ote ovat tärkeä lenkki voimanostoketjussa. Tangoista on opittava pitämään kiinni ilman apuvälineitä. Mutta jos kädet alkavat antaa periksi, kun koko muu keho tuntuu vahvalta, treenin ei tarvitse olla ohi. Silloin kuvaan astuvat vetohihnat ja muut suorastaan korvaamattomat apuvälineet (stripsit ja gripit). Otevoiman varmistavat lisävarusteet auttavat puristamaan viimeisetkin voimanrippeet suurista lihasryhmistä! 

Vetoremmit, jotka sopivat sekä miehille että naisille

Valikoimasta löydät vetoremmit ja gripit, jotka auttavat sinua kehittymään harjoittelussasi. Tee raskaampia nostoja paremmalla pidolla. Tuotteet, jotka löydät valikoimastamme, sopii sekä miehille että naisille. Ne sopivat ihanteellisesti kehonrakennukseen, painonnostoon ja voimanostoon.

Miksi kannattaa ostaa vetoremmit ja gripit verkkokaupastamme?

Miksi kannattaa aina ostaa vetoremmit ja gripit juuri MM Sportsin verkkokaupasta? Saat aina nopeat mahdolliset tuotetoimitukset koko Suomeen kohteesta riippumatta. Vetoremmit ja gripit, jotka löydät tuotevalikoimastamme seuraavat aina viimeisempiä treenitrendejä. Olet siis aina tyylikäs ja trendikäs kuin käytät meidän tuotteitamme salilla. Tarjoamme myös aina kilpailukykyiset hinnat. Mielipiteemme on, että asiakkaiden ei ikinä tarvitsisi maksaa turhan paljon korkealaatuisista ja tyylikäistä tuotteista. Aina kuin suoritat ostoksen verkkokaupastamme voit siis olla varmaa siitä, että saat korkealaatuiset tuotteet, jotka voivat auttaa sinua ottamaan treenituloksiisi ihan uudelle tasolle. Tutustu tuotevalikoimaamme jo tänään!

Yli 49 € arvoisen tilauksen toimitus

Jos tilaat yhdellä kertaa vähintään 49 € arvosta, tarjoamme ilmaisen toimituksen. Jos tilauksen arvo on alle 49 €, toimitus maksaa 5 € Suomen sisällä. Jos tilaat vähintään 59 € arvosta, tarjoamme jäljitettävän toimituksen kotiovellesi edellyttäen, että postinumerosi kattaa käyttämämme kuljetusyrityksen toiminta-alueen.

Onko sinulla kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä

Mikäli sinulle ilmestyy kysymyksiä, niin voit aina ottaa yhteyttä MM Sportsin osaavaan ja asiakaskeskeiseen asiakaspalveluun. He palvelevat sinua sähköpostitse ja puhelimitse. Heille ei ole mitään lian haastavaa tai vaikeata kysymystä. Ota siis rohkeasti yhteyttä jo tänään, jos haluat saada erinomaista asiakaspalvelua. MM Sports haluaa aina antaa kaikille asiakkaille erinomaisen asiakaskokemuksen. Ota siis yhteyttä jo tänään!

 Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
  • Koko
Uutuus
Vetoremmit helpottavat raskaiden nostojen ja toistojen tekemistä treenattaessa voimannostoa tai esimerkiksi leuanvetoja. Näin voit harjoitella kovemmin, pidempään ja tehokkaammin.
MM Sports
€9.90
Uutuus
Nahkaiset vetoremmit keventävät käsiin ja ranteisiin kohdistuvaa kuormitusta raskaan harjoittelun aikana.
€12.90
Uutuus
Säädettävät nahkaiset vetoremmit, jotka auttavat sinua kehittymään harjoittelussasi. Tee raskaampia nostoja paremmalla pidolla.
€14.90
Uutuus
Päivitetty versio vetoremmistä. Kaksi lenkkiä yhden sijaan, mikä helpottaa ja sujuvoittaa käyttöä. Täydellinen silloin, kun haluat säästää otevoimaa ja kohdistaa kaiken voiman reisiin ja selkään.
€12.90
3 Reviews
Ohuet, kevyet ja joustavat gripit. Tuote niille, jotka haluavat suojata käsiään.
MM Sports
€29.90
Kalkkipala + kalkkirasia, täydellinen yhdistelmä!
€6.90
1 REVIEW
Ihanteellinen säilytysrasia kalkillesi.
MM Sports
€3.90
7 Reviews
Mahdollistaa paremman otteen tangosta tempausten tai penkkipunnerrusten aikana ja vähentää samalla hankaumien ja känsien riskiä.
Body Science
€12.90
17 Reviews
Nestemäinen kalkki parantaa pitoa! Nestemäinen magnesiumkarbonaatti parantaa kosketusta ja turvallisuutta.
€4.90
17 Reviews
Nestemäinen kalkki parantaa pitoa! Nestemäinen magnesiumkarbonaatti parantaa kosketusta ja turvallisuutta.
€9.90
Mahdollistaa paremman otteen ja vähentää ranteeseen kohdistuvaa kuormitusta.
Body Science
€12.90
2 Reviews
Näillä gripeillä viet nostosi täysin uudelle tasolle
MM Sports
€39.90
2 Reviews
Kalkki salille ja treeniin - rauta pysyy varmasti käsissä MM Sportsin Gym Chalk -tuotteen ansiosta! Sopii kaikenlaiseen treeniin, jossa edellytetään vakaata otetta.
MM Sports
€2.90
Neopreenikumityynyllä varustetut vetoremmit helpottavat raskaiden nostojen ja toistojen tekemistä treenattaessa voimannostoa tai esimerkiksi leuanvetoja. Näin voit harjoitella kovemmin, pidempään ja tehokkaammin.
€9.90
3 Reviews
Nahkaiset remmit, jotka auttavat sinua kehittymään harjoittelussasi. Tee raskaampia nostoja paremmalla pidolla.
€14.90
Body Science
€9.90
4 Reviews
Lifting Gripsit on varustettu kumilevyllä, joka takaa parhaan mahdollisen pidon noston aikana.
€26.90
9 Reviews
€49.90
Äärimmäinen pitotuki, joka suojaa myös ihoa ja ranteita.
€26.90
Better Bodies
€19.90
2 Reviews
€19.90
Lisää kapasiteettiasi Women's Padded Lifting Strapseilla.
€14.90
Ilmainen toimitus
alkaen 10 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?