Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

L-glutamiini

Olitpa sitten ammattiurheilija tai harrastelija, niin löydät täältä tuotteita, jotka ovat suunniteltu helpottamaan, edistämään ja tukemaan harjoitteluasi! Tee harjoittelustasi helpompaa ja entistäkin hauskempaa ja anna itsellesi samalla paremmat edellytykset saavuttaa harjoitustavoitteesi!

Glutamiinin saannin lisäämiseksi

Glutamiini on ei-välttämätön aminohappo ja yleisin elimistössä. Glutamiini on myös yksi 20 proteinogeenisestä aminohaposta, joilla on tehtävä proteiinisynteesissä. Proteiinia tarvitaan muun muassa, jotta elimistö voi ylläpitää ja lisätä lihasmassaa. Body Science Glutamine liukenee hyvin erilaisiin nesteisiin, ja siksi sitä voidaan lisätä esimerkiksi proteiinipirtelöön tai aminohappojuomaan glutamiinin saannin lisäämiseksi.

Miksi kannattaa osta Glutamiini ravintolisät MM Sports?

MM Sports haluaa aina tarjota parhaat mahdolliset ravintolisät ja treenivaateet. Saat meiltä siksi aina nopeat mahdolliset toimitusajat koko Suomeen kohteesta riippumatta. Mielipiteemme on että sinun asiakkaanasi ei tulisi tarvita odottaa turhan kauan saadaksesi kotia korkealaatuisia tuotteita. Tämän lisäksi tarjoamme aina monia eri turvallisia maksu- ja toimitusehtoja. Suoritat siis aina jokaisen oston turvallisesti verkkokaupastamme! MM Sports tarjoaa myös aina laajan tuotevalikoiman erilaisia tuotteita. Mikäli sinulla on kysymyksiä, niin voit myös aina ottaa meihin yhteyttä. Avustamme sinua aina parhaan mahdolliseen ratkaisuun. Emme ikinä olla tyytyväisiä ennen kuin sinä asiakkaana olet tyytyväinen meidän tuotteisiimme. Saat siis aina MM Sports korkealaatuisen kokonaisratkaisun juuri sinun tarpeesi mukaan. Liity siis sinäkin jo tänään MM Sports tyytyväistemme asiakkaiden joukkoon ostamalla korkealaatuiset Glutamiini-tuotteet.
 

Hintatakuu jokaiseen ostokseen

Me MM Sports haluamme sinun olevan varma siitä, että tarjoamme sinulle aina markkinoiden parhaat hinnat. Siksi tarjoamme hintatakuun. Hintatakuu on voimassa 7 päivää ostopäivästä. Se tarkoittaa sitä, että jos löydät saman tuotteen alhaisempaan hintaan fyysisestä myymälästä tai verkkokaupasta Ruotsissa, korvaamme hintojen välisen erotuksen. Hintatakuun edellytyksenä on, että tuote on identtinen eli täysin samanlainen tuotemerkin, koon ja maun osalta, ja että sillä on vastaavat ominaisuudet ja ostoehdot. Jos kilpailijoiden hintoihin lisätään toimitus- tai tullikuluja tai muita maksuja, kyseiset maksut otetaan mukaan vertailuun.

Onko sinulla kysymyksiä?

Jos sinulla on jotain kysymyksiä, niin voit aina ottaa MM Sports asiakaskeskeiseen asiakaspalveluhenkilökuntaan yhteyttä. Heiltä voit saada vastauksia kaikkiin sinun kysymyksiisi. Voit helposti ottaa heihin yhteyttä verkkosivustoltamme. MM Sports asiakaspalvelulle mikään kysymys ei ole liian haastava tai vaikea.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
6 Reviews
100 % korkealaatuista l-glutamiinia HPLC:n laatuvaatimusten mukaisesti.
Body Science
€19.90
-10%
6 Reviews
100 % korkealaatuista l-glutamiinia HPLC:n laatuvaatimusten mukaisesti.
Body Science
€35.90 Normaali hinta: €39.80
-16%
6 Reviews
100 % korkealaatuista l-glutamiinia HPLC:n laatuvaatimusten mukaisesti.
Body Science
€49.90 Normaali hinta: €59.70
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?