Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Beta-alaniini

MM Sports löydät laajan valikoiman Beta-alanine-tuotteita. Beta-alaniini on erityisen suosittu soutajien ja fitness-urheilijoiden keskuudessa. Tutustu meidän laajaan tuotevalikoimaamme tästä alapuolelta ja liity jo tänään MM Sports tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

Mikä on beta-alanine?

Beta-alaniini on ainoa luonnossa esiintyvä beta-aminohappo, ja elimistössä beta-alaniini muuttuu yhdessä l-histidiinin kanssa dipeptidi karnosiiniksi. Beta-alaniini on kreatiinin ja kofeiinin tavoin erittäin suosittu ainesosa urheilijoiden, erityisesti fitness-urheilijoiden ja soutajien keskuudessa, ja siksi se on myös usein yksi PWO-valmisteiden pääasiallisista ainesosista. Beta-alaniini tunnetaan myös sen aiheuttamasta kutittavasta ja pistelevästä tunteesta, jota voi esiintyä iholla, kun sitä nautitaan ensimmäisiä kertoja tai suurempia määriä kuin mihin elimistö on tottunut. Reaktio on täysin luonnollinen ja monet urheilijat pitävät tästä erityisestä tunteesta treenin yhteydessä ja lisäävät siksi beta-alaniinia PWO-valmisteisiinsa saavuttaakseen tasot, joihin elimistö ei ole tottunut.

Tee omia beta-alaniinia sisältäviä PWO-valmisteita

Puhdasta beta-alaniinia käyttämällä voit myös sekoittaa oman PWO-valmisteen esimerkiksi yhdistämällä kreatiinia, kofeiinia, sitrulliinimalaattia ja l-tyrosiinia. Tämä ei ainoastaan mahdollista annostelua omien toiveidesi mukaan, vaan alentaa myös kustannuksia pitkällä aikavälillä. Sekoittamalla oman PWO-valmisteen voit myös määrittää maun itse tai yksinkertaisesti käyttää maustamatonta tuotetta – täydellinen niille, jotka haluavat välttää esimerkiksi lisäaineita tai makeutusaineita. Voit tietenkin myös lisätä puhdasta beta-alaniinia PWO-valmisteisiin, jotka eivät sisällä beta-alaniinia.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä jo tänään!

Mikäli sinulla on kysymyksiä, niin voit aina rohkeasti ottaa MM Sports asiakaskeskeiseen asiakaspalveluhenkilökunttaan yhteyttä. Heiltä voit saada opastusta kaikkeen, joka liittyy meidän Beta-alanine-tuoteisiimme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua vuoden jokaisella arkipäivänä puhelimistesi ja sähköpostisi. Ota siis heihin yhteyttä jo tänään, niin saat vastauksen kaikkiin sinun kysymyksesi jo tänään. Ota siis jo tänään rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
5 Reviews
100 % puhdasta beta-alaniinia jauhemuodossa – yksi yleisimmistä PWO-valmisteiden ainesosista. Beta-alaniini on erityisen suosittu soutajien ja fitness-urheilijoiden keskuudessa.
Body Science
€21.90
-11%
5 Reviews
101 % puhdasta beta-alaniinia jauhemuodossa – yksi yleisimmistä PWO-valmisteiden ainesosista. Beta-alaniini on erityisen suosittu soutajien ja fitness-urheilijoiden keskuudessa.
Body Science
€38.90 Normaali hinta: €43.80
-15%
5 Reviews
102 % puhdasta beta-alaniinia jauhemuodossa – yksi yleisimmistä PWO-valmisteiden ainesosista. Beta-alaniini on erityisen suosittu soutajien ja fitness-urheilijoiden keskuudessa.
Body Science
€55.90 Normaali hinta: €65.70
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?