Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Täältä löydät ehdottoman korkealaatuisen MMA-hanskojen valikoimamme. Suojaa ranteita ja rystysiä ja lyö nyt vieläkin kovemmin ilman riskiä käyttämällä kilpailukäyttöön hyväksyttyjä MMA-hanskojamme tai sparraushanskoja, jotka sopivat käytettäviksi harjoitusten aikana!

Miksi ostaa MMA-hanskat meiltä?

Miksi sinun tulisi ostaa MMA-hanskat verkkokaupastamme? Jos päätät ostaa MMA-hanskasi meiltä, voimme taata hyvät hinnat, hyvät tuotteet, hyvän palvelun ja tunnetut tuotemerkit.  Saat toisin sanoen aina MMA-hanskat kustannustehokkaaseen hintaan verkkokaupastamme, koska meidän mielestämme sinun ei tulisi joutua maksamaan tarpeettoman paljon hyvistä MMA-hanskoista. MMA-hanskamme ovat aina hyviltä tuotemerkeiltä, mikä on sinulle asiakkaana laadun tae. Saat hyvää palvelua MMA-hanskoihimme liittyen asiantuntevalta ja palvelukeskeiseltä asiakaspalveluhenkilöstöltämme. He auttavat sinua aina löytämään parhaat mahdolliset MMA-hanskat. Tutustu MMA-hanskoihimme helposti alla käymällä tuotekohtaisilla esittelysivuilla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää MMA-hanskoista, voit ottaa aina yhteyttä palvelukeskeiseen asiakaspalveluhenkilöstöömme. Saat meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta, jos sinulla on kysyttävää myymistämme MMA-hanskoista. Meille on aina tärkeää, että olet asiakkaana tyytyväinen ostokseesi verkkokaupastamme. Me MM sportsilla emme ole koskaan tyytyväisiä ennen kuin sinä asiakkaana olet tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
  • Koko
Nahkaiset MMA-hanskat. Sopivat täydellisesti kamppailuun ja hanskatreeniin.
MM Combat
€39.90
Sparraushanska vapaaotteluun. Kätevä ja käyttömukava. Ehdoton varuste niille, jotka haluavat yhdistää lyöntiharjoittelun ja mattokamppailun.
MM Combat
€39.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?