Ilmainen toimitus t.o.m. 31/8
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Shortseissa treenaaminen on luonnollinen valinta, joka tarjoaa eniten vapautta ja juuri sopivan määrän viileyttä. Treenishortsien avulla voit myös helposti luoda persoonalliseen ilmeen. Meillä on hillittyjä malleja niille, jotka eivät halua erottua joukosta, erityisiä hikilajeihin sopivia teknisestä materiaalista valmistettuja shortseja, upeita fighter-shortseja kamppailulajeihin ja paljon muuta! MM Sports tarjoaa laajan valikoiman treenishortseja.

Laaja valikoima salishortseja miehille

Tuotevalikoimastamme löydät aina laajan valikoiman miesten salishortseja eri koissa, väreissä ja eri tuotemerkeiltä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat miesten salishortsit ovat aina tunnettujen tuotemerkkien valmistamia. Ne ovat myös aina korkealaatuisia ja kustannustehokkaita. Meidän mielestämme miesten salishortsit eivät saa olla koskaan tarpeettoman kalliit. Tutustu miesten salishortseihimme alla. Saat yksityiskohtaisempaa tietoa kustakin tuotteesta tutustumalla tuotekohtaisiin esittelysivuihin.

Miksi ostaa miesten treenishortsit MM Sports?

Suuri kysymys on: miksi ostaisit miesten treenishortsit MM Sports? Ostaessasi miesten salishortsit ja treenishortsit meiltä takaamme nopean toimituksen, hyvät hinnat, hyvät tuotteet, hyvät tuotemerkit ja hyvän palvelun. Eli toimitamme sinulle aina miesten shortsit sinulle nopealla mahdollisella toimitusajalla koko Suomeen - kohteesta rippumatta. Miesten shortsit, jotka löydät tuotevalikoimastamme ovat aina korkealaatuisia ja seuraavat myös aina viimeisempiä vaatemuotitrendejä. Voit siis ostamalla miesten shortsit MM Sports olla varmaa siitä, että kyllä näytät trendikkäältä, kun treenaat kuntosalilla. Tämän lisäksi saat myös aina korkealaatuista asiakaspalvelua, jos tarvitset opastusta. Voit siis aina olla yhteydessä MM Sportsiin sekä puhelimistesi että sähköpostisi. Saat toisin sanoen aina ensiluokkaisen, omiin toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivan kokonaisratkaisun. Tilaa siis miesten treenishortsit MM Sports jo tänään ja liittyy sinäkin meidän tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

Miesten lyhyet treenishortsit taskuilla

Tuotevalikoimastamme löydät miesten lyhyet ja taskuilla varustetut treenishortsit. Ne sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat ottaa matkapuhelimen, musiikkisoittimen tai avaimet kuntosalille joutumatta lukitsemaan niitä kaappiin. Näiden miesten treenishortsien taskut ovat aina tilavat ja ergonomiset, joten voit säilyttää niissä tavaroitasi parhaalla tavalla treenisi aikana. Voit helposti tutustua miesten lyhyisiin ja taskuilla varustettuihin treenishortseihimme alla. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluhenkilöstöömme saadaksesi neuvoja. He auttavat sinua mielellään löytämään parhaat mahdolliset taskuilla varustetut miesten treenishortsit.

Miesten treenishortsit kuntosalille

Tuotevalikoimaamme kuuluvat miesten treenishortsit sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat olla erityisen trendikkäitä kuntosalilla. Erityisesti kuntosalille suunnitellut miesten treenishortsimme ovat aina uusimpien treenitrendien mukaisia. Tuotteet ovat tyylikkäitä, moderneja, väreiltään hienoja ja istuvuudeltaan täydellisiä. Toisin sanoen miesten treenishortsimme sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat viedä kuntosaliharjoittelunsa uudelle tasolle.

Osta miesten salishortsit ja treenishortsit MM Sports

Miesten sali- ja treenishortsien ostaminen MM Sports on aina helppoa ja kätevää. Saat aina mahdollisimman nopean toimituksen koko Suomeen. Me MM Sports olemme nimittäin sitä mieltä, että nopeat toimitukset ovat itsestäänselvyys miesten treenishortseja ostettaessa. Asiakkaan ei tulisi koskaan joutua odottamaan tarpeettoman kauan laadukkaita tuotteita. Meille asiakaslähtöinen lähestymistapa on aina tärkeä. Mikäli haluat lisätietoja MM Sports eri miesten shortseista, niin löydät tarkat lisätiedot verkkosivuston eri tuotevälilehdiltä. Löydät aina tarkat tiedot shortsinen materialista, koosta ja väristä. Voit myös lukea toisten asiakkaiden eri arvotellut.  Osta siis miesten salishortsit MM Sports jo tänään. Meiltä saat aina korkealaatuisen kokonaisratkaisun juuri sinun tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

Jos sinulla on kysyttävää miesten treenishortseista, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluhenkilöstöömme. He auttavat sinua mielellään löytämään sinulle parhaiten sopivat miesten treenishortsit. Voit ottaa helposti yhteyttä palvelualttiiseen asiakaspalveluhenkilöstöömme puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Yhteydenottotavasta riippumatta takaamme, että saat aina ensiluokkaisen vastauksen miesten treenishortseja koskeviin kysymyksiin. 

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
  • Sukupuoli
  • Koko
-50%
€19.90 Normaali hinta: €39.90
-50%
Original Long Shorts -treenishortsit ovat väljän ja mukavan malliset
€19.90 Normaali hinta: €39.90
5 Reviews
Miesten treenishortsit vetoketjutaskuilla ja hillityllä painatuksella edessä. Malli on löysä ja mukava ja materiaali viileä ja nopeasti kuivuva – kaikki mitä tarvitset treenisi viemiseen seuraavalle tasolle!
€29.90
1 REVIEW
€29.90
1 REVIEW
Tyylikkäät miesten treenishortsit tyylikkäänä mallina ja logolla lahkeessa. Materiaali on ohutta ja mukavaa ja sopii kaikentyyppisiin aktiviteetteihin. Vyötäröresori ja taskut.
MM Sports
€29.90
Mukavat treenishortsit pehmeää puuvillasekoitetta.
MM Sports
€29.90
Mukavat treenishortsit pehmeää puuvillasekoitetta. Shortsit ovat istuvuudeltaan kapeat ja niissä on juuri sopivan pituiset lahkeet.
MM Sports
€29.90
-50%
Original shorts -treenishortsit ovat väljän ja mukavan malliset. Ne sopivat kaikenlaiseen treeniin ja nostavat harjoittelusi seuraavalle tasolle.
MM Sports
€19.90 Normaali hinta: €39.90
-50%
Original shorts -treenishortsit ovat väljän ja mukavan malliset. Ne sopivat kaikenlaiseen treeniin ja nostavat harjoittelusi seuraavalle tasolle.
MM Sports
€19.90 Normaali hinta: €39.90
1 REVIEW
Mesh shorts for long, hard and tough workouts. The mesh fabric keeps you cool, the drawstring makes the shorts fit perfectly and the prints give them a real Gasp hardcore feeling.
€49.90
-50%
MM Sports
€19.90 Normaali hinta: €39.90
GASP's shorts in flexible mesh material. No1 Mesh Shorts have the nice GASP logo along the sides and two front pockets. Use them in the gym or in town!
€59.90
Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?