Ilmainen toimitus alkaen 10 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Täältä löydät hienot naisten treenihousut, jotka sopivat käytettäviksi sekä treenatessa että arjessa. Tarjoamme kaikkea huomiota herättävistä treenihousuista ihaniin pehmeisiin housuihin ja muotoja korostaviin housuihin! Löydä suosikkituotteesi tuotemerkeiltä, joita ovat muun muassa Better Bodies ja Freddy sekä monet muut.

Etsitkö treenihousuja, joissa on taskut?

Etsitkö naisten treenihousuja, joissa on taskut? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan verkkokauppaan. Tuotevalikoimastamme löydät useita naisten treenihousuja, joissa on taskut. Nämä treenihousut sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat ottaa esimerkiksi matkapuhelimen, lompakon tai avaimet kuntosalille joutumatta lukitsemaan niitä kaappiin. Alle on kerätty kaikki naisten taskuilla varustetut treenihousut. Voit tutustua tuotteisiin alla.

Pitkät vai lyhyet treenihousut naisille? 

Pitkät vai lyhyet naisten treenihousut? Mitä sitten etsitkin, takaamme, että löydät pitkät ja lyhyet naisten treenihousut tuotevalikoimastamme. Jos sinulla on kysyttävää lyhyistä tai pitkistä treenihousuistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluhenkilöstöömme. He auttavat sinua löytämään omiin toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivat treenihousut.

Meillä on mustat treenihousut naisille

Etsitkö naisten mustia treenihousuja? Tuotevalikoimastamme löydät useita naisten mustia treenihousuja. Löydät niitä useissa eri malleissa, väreissä sekä tunnetuilta tuotemerkeiltä, joita ovat muun muassa Better Bodies ja Freddy. Mustat treenihousumme naisille sopivat täydellisesti niille, jotka ovat muotitietoisia ja pukeutuvat mielellään mustaan. Treenihousut on suunniteltu antamaan sinulle parhaat mahdolliset kuntotulokset – samalla, kun tunnet olosi trendikkääksi salilla.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

Jos sinulla on kysyttävää naisten treenihousuistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluhenkilöstöömme saadaksesi neuvoja. He auttavat sinua löytämään oikean koon, värin sekä istuvuuden naisten treenihousuistamme. Voit ottaa heihin helposti yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta. Heidän kauttaan saat aina ensiluokkaiset vastaukset kysymyksiisi.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
  • Sukupuoli
  • Koko
2 Reviews
MM Sports
€39.90
1 REVIEW
MM Sports
€39.90
€79.90
Ilmainen toimitus
alkaen 10 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?