Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
December Deals päättyy 2 päivää ja 04:10:10 päästä

Vesipullot

Treenaus lisää hikoilua, mikä tarkoittaa, että keho menettää nestettä. Veden juominen treeneissä on ihan perusasia, ja kätevän vesipullon pitäminen saatavilla on edullisin ratkaisu.

Isoja ja pieniä vesipulloja — meillä on ne kaikki tuotevalikoimassa 

Tuotevalikoimastamme löydät laajan valikoiman sekä isoja että pieniä vesipulloja. Tuotevalikoimastamme löytyvät vesipullot soveltuvat treenaamiseen, vapaa-aikaan ja vaikka työpaikalle. Ne ovat tyylikkäitä ja ergonomisia pitää mukana, minne ikinä menetkin. Vesipullomme noudattavat aina myös uusimpia treenitrendejä muodin suhteen. Jos ostat vesipullon kauttamme, voit aina olla varma, että saat modernin ja trendikkään vesipullon juuri toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Voit tutustua isojen ja pienien vesipullojen tuotevalikoimaamme alla. Saat tarkempia tuotetietoja käymällä tuotekohtaisilla esittelysivuilla.

Vesipullot jopa 2 litraa 

Etsitkö tosi isoja, jopa 2 litran vesipulloja? Sitten olet tullut oikealle nettisivulle. Tuotevalikoimastamme löydät nimittäin jopa 2 litran vesipulloja. Ne ovat täydellisiä paljon vettä juoville treenaajille – tai silloin, kun on muuten vain kiva pitää paljon vettä mukana. Vesipullomme, joissa riittää kokoja jopa 2 litraan asti, seuraavat aina uusimpia treenimuodin trendejä. Toisin sanoen saat aina ensiluokkaisen kokonaisratkaisun, kun tilaat 2 litran vesipullot kauttamme.

Miksi vesipullot kannattaa ostaa meiltä  

Jos ostat vesipullosi kauttamme, voimme taata seuraavat asiat: Saat aina hyvät hinnat, hyvät tuotteet, hyvän laadun ja hyvän toimituksen. Toisin sanoen saat kauttamme aina ensiluokkaisen kokonaisratkaisun, kun tilaat vesipulloja. Voit tutustua helposti vesipullovalikoimaamme alla. Jokaisella tuotekohtaisella esittelysivulla löydät helposti kaikki tarvittavat tiedot vesipulloistamme.

 Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää vesipulloista 

Har du frågor gällande våra vattenflaskor kan du alltid kontakta vår kunniga kundtjänst för rådgivning. De hjälper dig mer än gärna med att hitta rätt typ av vattenflaska efter dina önskemål och behov. Du kan enkelt kontakta dem via e-post, telefon och chatt. Bekanta dig med våra vattenflaskor här nedan och kontakta som sagt vår kundtjänst om du har frågor.

 

 


Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
4 Reviews
Viking Powerin "Water Jug" on ehdoton varuste niille, jotka haluavat hyvän suorituksen kuntosalilla. Sen tilavuus on 2,5 litraa ja siinä on iso suuaukko, joka tekee siitä täydellisen myös proteiinille ja massanlisääjille.
Viking Power
€12.90
2 Reviews
Iso ja vankka juomapullo niille, jotka hikoilevat runsaasti treenin aikana.
€11.90
23 Reviews
Viking Powerin "Water Jug" on ehdoton varuste niille, jotka haluavat hyvän suorituksen kuntosalilla. Sen tilavuus on 2,5 litraa ja siinä on iso suuaukko, joka tekee siitä täydellisen myös proteiinille ja massanlisääjille.
Viking Power
€12.90
6 Reviews
Täydellinen vesipullo niille, jotka unohtavat juoda vettä päivän aikana. Tämän pullon avulla näet tarkalleen, miten paljon juot päivän aikana.
€9.90
3 Reviews
Neliskulmainen juomapullo, jonka tilavuus on 2,4 L
€14.90
2 Reviews
Kätevä, yksinkertainen ja kapea vesipullo.
MM Sports
€6.90
Vuototiivis vesipullo, joka sopii täydellisesti kuntosalille. Tilavuus 600 ml
MM Sports
€6.90
Vesipullo, josta saa mukavan otteen ja joka sopii ihanteellisesti otettavaksi mukaan hikisiin treeneihin
MM Combat
€4.90
Kevyt, hieno, edullinen ja käytännöllinen vesipullo treeniin! Itsestään selvä varuste kaikenlaisissa treeneissä.
€3.90
Uutuus
6 Reviews
Täydellinen vesipullo sinulle, joka unohtaa juoda vettä päivän mittaan. Tämän pullon avulla näet tarkalleen, missä vaiheessa päivää olet juomisen suhteen.
€9.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?