Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

MM Sports tarjoaa hienoja ja toiminnallisia urheiluliivejä eri väreissä, malleissa, koissa ja tukiluokissa.

Useita eri mallisia urheiluliivejä

Tuotevalikoimamme sisältää useita eri mallisia urheiluliivejä. Meillä on erilaisia urheiluliivejä, jotka kiinnitetään eri tavoin selästä, kuten crossback-mallisia, deep neck -mallisia ja ribbitrikoisia liivejä. Tarjoamme siis laajan valikoiman omiin toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivia eri mallisia urheiluliivejä. Kullakin tuote-esittelysivulla voit myös tutustua tarkemmin urheiluliiveihimme. Sieltä löydät kuvia, koko-oppaita ja muita urheiluliiveihimme liittyviä tietoja. Voit siis helposti tutustua erilaisiin urheiluliiveihimme tarkemmin ja shoppailla muutamalla hiiren napsautuksella.

Osta hienot urheiluliivit MM Sports

Tuotevalikoimastamme löydät aina trendikkäitä ja hienoja urheiluliivejä. Tuotteemme ovat aina uusimpien treenivaatetrendien ja muotisuuntausten mukaisia. Voit toisin sanoen olla aina varma siitä, että hienoissa urheiluliiveissämme on aina uusimman treenimuodin elementtejä. Osta hienot urheiluliivit jo tänään laajasta tuotevalikoimastamme tässä tuoteryhmässä.

Juoksuun sopivat urheiluliivit

Etsitkö urheiluliivejä, jotka sopivat hyvin juoksuun? Valtaosa urheiluliiveistämme sopii niille, jotka etsivät juoksuun sopivia liivejä. Povesi pysyy paikallaan parhaalla tavalla tuotevalikoimaamme kuuluvien urheiluliivien avulla, ja lisäksi saat mukavan treenikokemuksen. Voit yksinkertaisesti keskittyä maksimoimaan juoksusuorituksesi joutumatta murehtimaan siitä, että liivit hankaavat poveasi vasten. Tutustu alla urheiluliivivalikoimaamme. Jos haluat yksityiskohtaisempaa tietoa tuotteista, saat sitä helposti tutustumalla tuotekohtaisiin esittelysivuihin. Sieltä saat tietoa tuotteiden koista ja väreistä, ja voit katsella tuotekuvia. Tutustu urheiluliivivalikoimaamme jo tänään.

Osta urheiluliivit netistä

Urheiluliivit ostat aina helposti ja nopeasti MM Sports verkkokaupasta. Löydät aina tuotevalikoimastamme laajan valikoiman korkealaatuisia ja mukavia urheiluliivejä. Voit parilla klikkauksella helposti MM Sports verkkokaupasta suorittaa ostoon ja saada tuotteet toimitettua kotia parissa arkipäivässä. Mikäli tarvitset lisätietoja tuotteen oston johtopäätöksessä, niin löydät aina tarkat tuotetiedot jokaiselta tuotevälilehdeltä. Jokaiselta tuotevälilehdeltä löydät myös aina toisten asiakkaiden tuotearvosteluita. Arvosteluiden avulla voit tehdä ostopäätöksiä, jos haluat, ostat urheiluliivit vai ei. Tarjoamme myös aina nopeat mahdolliset toimitukset koko Suomeen – kohteesta rippumatta. Liity siis sinäkin MM Sports tyytyväisien asiakkaiden joukkoon ostamalla korkealaatuiset urheiluliivit verkkokaupastamme.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

Jos sinulla on urheilu- ja treeniliivejä koskevia kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaslähtöiseen asiakaspalveluhenkilöstöömme. He auttavat sinua kaikessa koko-opastuksesta treeni- ja urheiluliiviemme istuvuutta koskeviin kysymyksiin. Olet toisin sanoen aina hyvissä käsissä ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme koskien tuotekohtaisia kysymyksiä. Yhteydenottotapoja ovat sähköposti, chatti ja puhelin. Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä jo tänään.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
  • Sukupuoli
  • Koko
-32%
3 Reviews
Treeniliivit niille, jotka tarvitsevat hieman enemmän tukea. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista.
€23.90 Normaali hinta: €34.90
-84%
Pehmeät ja mukavan tuntuiset saumattomat urheiluliivit, joissa on perinteinen painijanselkä. Liivit on valmistettu joustavasta materiaalista, jonka hyvä hengittävyys pitää sinut kuivana treenin aikana.
€4.90 Normaali hinta: €29.90
7 Reviews
MM Sportsin urheiluliivit ohuilla olkaimilla ja verkkoyksityiskohdalla selässä. Urheiluliivit tarjoavat keskitason tuen ja niissä on irrotettavat kaarituet. Gym Sport-BH Ella on saatavana mustana ja harmaana.
€29.90
-43%
€19.90 Normaali hinta: €34.90
-50%
Pehmeät ja mukavat urheiluliivit niille, jotka tarvitsevat hieman enemmän tukea. Niissä on leveät olkaimet, jotka antavat mukavan tunteen ja istuvat hyvin.
€17.45 Normaali hinta: €34.90
-43%
1 REVIEW
€19.90 Normaali hinta: €34.90
-50%
Pehmeät ja mukavan tuntuiset saumattomat urheiluliivit, joissa on perinteinen painijanselkä. Liivit on valmistettu joustavasta materiaalista, jonka hyvä hengittävyys pitää sinut kuivana treenin aikana.
€14.90 Normaali hinta: €29.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?