Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
Myydyin tuote

Body Science Creatine Monohydrate ‐ Puhdas kreatiinimonohydraatti

Koko: 500 g
Suosittu ja luotettava valmiste, joka parantaa suorituskykyä ja lisää voimaa.
21.90
Koko: 500 g
+
2 - 5 arkipäivää Ei varastossa
  • Kuvaus
  • Sisältö

Kuvaus

Voiman lisäämiseen ja lihasten kasvattamiseen

Kreatiinimonohydraatti on tunnettu, testattu ja luotettava tapa tehostaa suoritusta. Kreatiini lisää 3 g:n päiväsaannilla fyysistä suorituskykyä toistuvassa voimarasituksessa lyhytkestoisen ja kovatehoisen treenin yhteydessä.

  • Sisältää puhdasta kreatiinimonohydraattia. Kreatiini lisää fyysistä suorituskykyä toistuvassa voimarasituksessa lyhytkestoisen ja kovatehoisen treenin yhteydessä. Vaikutus saadaan nauttimalla 3 mg kreatiinia päivässä.
  • Ei vaadi latausvaihdetta.

Edullinen ja luonnollinen

Body Science Creatine Monohydrate on erittäin edullinen ravintolisä, joka sopii kaikille voimaharjoittelua harrastaville. Kreatiini on aine, jota esiintyy luonnollisesti elimistössä ja joka voidaan muuttaa ATP:ksi (adenosiinitrifosfaatti). Se on energia, jota lihakset käyttävät räjähtävissä lyhytaikaisissa aktiviteeteissa, joita ovat esimerkiksi voimaharjoittelu, pikajuoksu ja jääkiekko.

Jokainen pakkaus sisältää 100 päiväannosta, joten hinnaksi tulee vain 99 äyriä annosta kohti. Jos teet toistuvia ponnisteluja lyhytaikaisen ja kovatehoisen treenin aikana, Body Science Creatine Monohydrate on yksinkertaisesti hyvä ja uskomattoman edullinen tuote.

Itsestään selvä ravintolisä urheilijoiden keskuudessa

Kreatiinin myönteinen vaikutus fyysiseen suorituskykyyn lyhytaikaisissa, toistuvissa ja kovatehoisissa harjoittelumuodoissa on tehnyt kreatiinilisästä itsestään selvän perustarvikkeen urheilijoiden keskuudessa, ja se on todennäköisesti myös maailman käytetyin ja pidetyin ravintolisä suorituskykyä parantavien ravintolisien kategoriassa.

Luonnollinen maku

Body Science Creatine Monohydrate on täysin maustamaton ja siksi sitä voidaan lisätä mihin tahansa, kuten proteiinijuomaan, PWO-tuotteeseen tai lasilliseen mehua – makua pilaamatta.

HUOM! Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää.

Tuote- ja valmistustiedot:

Tuote valmistetaan Ruotsissa HACCP-järjestelmän mukaisesti. Tehtaissa ei käsitellä doping-aineiksi luokiteltuja aineita.

Ei sisällä dopingaineita (100 % hyväksytty kilpaurheilijoiden käyttöön).
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

SKU: B15
Manufacturer: Body Science
EAN: 7350024600339

Sisältö

Body Science Creatine Monohydrate

Ravintolisä.
Nettopaino: 500 grammaa (100 annosta).
Annoskoko: 5 grammaa (~1 rkl). Kauha ei sisälly.

Annostusohje: Sekoita 5 grammaa veteen tai muuhun nesteeseen ja nauti päivittäin. Nauti treenipäivinä annos 30 minuuttia ennen treeniä tai heti sen jälkeen. Nauti treenittöminä päivinä annos heti aamulla. Tämän tuotteen käytössä latausvaihe ei ole välttämätön. Saat parhaan lopputuloksen, kun juot vähintään 2 litraa vettä päivittäin.

Ainesosat: Mikronoitu kreatiinimonohydraatti.

HUOM! Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Säilytysohje: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Sisältö 5 g:n kerta-annos:
Kreatiinimonohydraatti 5000 mg
 
Lue lisää
Halpaa ja hyvää, mutta se on helvetin tärkeä asia, joka tästä tavarasta puuttuu ja se on se pieni ämpäri. Tule, sinun on hankittava sellainen, kun tilaat sinulta.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
398
29
Koska kukaan ei näytä kommentoivan, toimiiko se todella, voin kertoa uteliaille, että se toimii minulle erittäin hyvin. Noin viikon käytön jälkeen huomasin niin sairaan voimaeron kuntosalilla. Erittäin suositeltavaa.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
269
30
Ei maistu niin pahalta. Sairaan hyvä tulos. Viikon päivittäisen syönnin jälkeen onnistuin voittamaan pb-penkillä 7,5 kg. 125-132,5.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
45
3
Hyvä vaikutus jopa 50+
Suuri volyymin kasvu, mutta ennen kaikkea vahvuus viiden viikon jälkeen. Koen myös henkistä terävyyttä ja stressinsietokykyä, jota minulla ei ole ollut uupumusmasennustani jälkeen.
Juokse yhdessä EAA:n ja proteiinin kanssa.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Hyvä kreatiini, toimitus kesti 2 päivää. Sekoitan vesipulloon 5-6g joka aamu, se on aluksi sameaa, mutta noin 10 minuutin kuluttua vesi on normaalia eikä se maistu miltään. Oletko syönyt joka päivä melkein viikon ajan ja olet jo noussut 35 kilosta 50 kiloon maastanostuksissa? Tuntuuko siltä, että olen järkyttynyt, kun aion tehdä harjoituksen, ja viime viikolla lihomani paino tuntuu erittäin kevyeltä?

Haluaisin parempia ohjeita niiden mittaamiseen, esim. kauhaa tai ohjeita, koska kaikilla ei ole tai osaa käsitellä ruokavaakaa.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Creatine Monohydrate
Body Science
Creatine Monohydrate ‐ Puhdas kreatiinimonohydraatti
Koko: 500 g
Creatine Monohydrate ‐ Puhdas kreatiinimonohydraatti
21.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?