Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Hyppynaru on monipuolinen treeniväline intensiiviseen kuntoharjoitteluun. Hyppynaru sopii käytettäväksi kuntosalilla, töissä, kotona tai ulkona, mikä tekee siitä uskomattoman monipuolisen välineen. Hyppynarun pieni koko mahdollistaa treenaamisen melkein missä tahansa, missä on riittävästi tilaa treenata ihmisiin tai esineisiin osumatta.

Treeniin sopivan hyppynarun edut

Hyppynarulla on helppo saada syke nousemaan ja liikuttaa koko kehoa. Se on aktiviteetti, joka on sekä nopea että helppo, ja sopii tehtäväksi useita kertoja viikossa. Hyppiessäsi narua harjoitat muun muassa ketteryyttä ja voimaa, mutta myös kuntoa. Se on kätevä tapa aktivoida melkein kaikki kehon lihakset lyhyessä ajassa, usein lämmittelynä.

Erityyppiset hyppynarut

Jump rope

Jump rope on yksinkertaisempi naru, joka on usein valmistettu muovista, ja jota käytetään treenissä tai harrastenaruhyppelyssä. Jump rope -hyppynarua ei yleensä käytetä kilpailuissa.

Speed rope

Speed rope on eräänlainen hyppynaru, joka on suunniteltu erityisesti crossfit-harjoitteluun ja huipputason naruhyppelyyn. Sen ydin koostuu vaijerista, joka on usein terästä tai rautaa, ja joka saa hyppynarun tuntumaan erityisen raskaalta, mikä helpottaa niin kutsuttujen tupla- tai triplanaruhyppyjen tekemistä. Se tarkoittaa sitä, että hyppynarua pyöritetään kaksi tai kolme kierrosta kehon ympäri saman hypyn aikana.

Huipputason hyppynaru

Ruotsin voimisteluliitto on järjestänyt naruhyppelyn kansalliset mestaruuskilpailut 1980-luvulta alkaen. Kansainvälisesti järjestetään Euroopan mestaruuskilpailut joka toinen vuosi ja maailmanmestaruuskilpailut joka toinen vuosi. Kansainvälisesti lajia kutsutaan nimellä "rope skipping", ja siinä on pohjimmiltaan kyse siitä, että hypätään mahdollisimman monta hyppyä tietyssä ajassa kilpailutasosta riippuen. Joskus tehdään myös omia ohjelmia, jotka esitetään tuomarille, joka sitten arvioi hyppyjä useiden kriteerien perusteella.

MM Sports tarjoaa useita erilaisia hyppynaruja kaikkiin tilanteisiin. Haluat sitten harrastenarun tai hyppynarun kovempaan treeniin, sivultamme löydät useita tuotemerkkejä ja malleja. Tervetuloa tutustumaan tuotevalikoimaamme jo tänään!

Crossfit-harjoitteluun täydellisesti sopiva hyppynaru

Tuotevalikoimamme sisältämät hyppynarut sopivat hyvin crossfit-harjoitteluun. Ne ovat käteviä ja ergonomisia, ja sopivat crossfit-liikkeisiin. Crossfit-harjoitteluun suunnitellut hyppynarumme tuntuvat aina käytössä mukavilta ja antavat parhaan mahdollisen treenikokemuksen. Voit tutustua helposti kaikkiin hyppynaruihimme alla. Jos sinulla on kysymyksiä crossfitiin sopivista hyppynaruistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluhenkilöstöömme. He auttavat sinua mielellään löytämään toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen tuotteen.

 Hyppynaru thainyrkkeilyyn

Hyppynarumme sopivat hyvin lämmittelyvälineeksi thainyrkkeilyyn. Ehkä haluat lämmitellä kunnolla hyppelemällä ja pehmentämällä hieman niveliäsi. Käyttämällä hyppynarujamme lämmitelläksesi ennen thainyrkkeilyharjoitteluasi saat täydellisen alun treenillesi. Voit tutustua helposti kaikkiin hyppynaruihimme alla.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
Uutuus
1 REVIEW
MM Sportsin hyppynaru on täydellinen apuväline nopeuden, tasapainon ja ketteryyden kehittämiseen.
MM Sports
€29.90
Uutuus
1 REVIEW
MM Sportsin hyppynaru on täydellinen apuväline nopeuden, tasapainon ja ketteryyden kehittämiseen.
MM Sports
€29.90
Ylimääräinen teräsvaijeri hyppynaruumme.
€6.90
Ylimääräinen teräsvaijeri hyppynaruumme.
€6.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?