Ilmainen toimitus alkaen 10 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Energiapatukat

Energiapatukat antavat nopean energialisän liikunnan yhteydessä ja muissa tilanteissa, joissa halutaan lisää energiaa. Energiapatukka on erinomainen vaihtoehto, ja se sopii nautittavaksi sekä ennen treeniä, treenin aikana että treenin jälkeen – riippuen siitä, milloin tarvitset ylimääräistä energiaa.

Täältä löydät energiapatukoita, joissa on paljon erilaisia hyviä makuja, joiden avulla voit ylläpitää energiatasoasi suoriutuaksesi mahdollisimman hyvin ja nopeuttaaksesi palautumistasi nauttimalla niitä treenin jälkeen.

Osta energiapatukoita, jotka sisältävät herkullista suklaata

Tuotevalikoimassamme on laaja valikoima energiapatukoita, jotka sisältävät herkullista suklaata. Energiapatukka on täydellinen pikkupurtava tilanteisiin, jolloin kaipaat jotain helppoa, maukasta ja proteiinipitoista. Sitä voidaan käyttää treeniin valmistautuessa, proteiinipitoisena palautumistuotteena kovan treenin jälkeen tai terveellisempänä vaihtoehtona makeisille. Tutustu suklaata sisältäviin energiapatukoihimme alla.

Energiapatukat pyöräilyyn, vuoristoretkelle ja vaelluksille

Tuotevalikoimamme sisältämät energiapatukat kulkevat kätevästi mukana laukussa, mikä tekee niistä täydellisen välipalan niille, joilla on aktiivinen elämäntapa.  Tuotevalikoimamme sisältämät energiapatukat sopivat toisin sanoen täydellisesti niille, jotka pitävät pyöräilystä, vuoristoretkistä ja perinteisestä vaelluksesta. Voit laittaa helposti tuotteet laukkuun ja ottaa ne sieltä nauttiaksesi ne aktiviteetin aikana. Energiapatukkamme sopivat toisin sanoen täydellisesti niille, joilla on aktiivinen elämäntapa ja jotka haluavat nopean välipalan joutumatta valmistamaan monimutkaista päivällistä.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

Jos sinulla on kysyttävää energiapatukoistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluhenkilöstöömme. He auttavat sinua mielellään löytämään juuri oikean tyyppisiä energiapatukoita toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Voit ottaa heihin helposti yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta. Ota yhteyttä jo tänään, jos sinulla on erityisiä tuotekohtaisia kysymyksiä.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
-34%
16 Reviews
Markkinoiden herkullisin proteiinipatukka - lyömättömään hintaan!
€30.90 Normaali hinta: €46.80
Uusi asiakas?