Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Treenivyöt

Tukeva treenivyö löytyy jokaisen ison nostajan kassista. Nostovyö vakauttaa vartaloa ja lisää vatsan painevaikutusta, mikä on edellytys suurten painojen nostamiselle turvallisesti. Selkätuki antaa varmuutta, jonka avulla uskallat siirtyä suurempiin painoihin. Muista, että vyötä ei saa käyttää aina; se on lisävaruste, joka otetaan esiin vasta sitten, kun treeni käy todella raskaaksi! Jos leuat ja dipit alkavat tuntua turhan kevyiltä, on aika hankkia dippivyö (dip belt), johon voi ripustaa painoja.

Treenivyöt naisille ja miehille

Treenivyöt, jotka löydät tuotevalikoimastamme, sopii hyvin sekä naisille että miehille. Tuotteemme, jotka löydät valikoimastamme ovat korkealaatuisia ja mukavia käyttää, joka on viety uudelle tasolle ja joka tarjoaa uskomatonta tukea ja vakautta keskivartalolle ja lannerangalle raskaiden nostojen yhteydessä. Treenivyöt ovat siis erinomaisia sekä naisille ja miehille, jotka haluavat ottaa treenisuoritukset ihan udelle tasolle.

Miksi ostaa treenivyöt tuotevalikoimastamme?

Miksi kannattaa osta treenivyöt juuri MM Sportsin verkkokaupasta? Ensimmäisenä saat aina nopeat mahdolliset toimitusajat koko Suomeen. Ei siis ole väliä, jos ostat treenivyön verkkokaupastemme ja asut Mikkelissä, Raahessa, Helsingissä, Turussa tai Espoossa. Tarjoamme siis aina nopeat mahdolliset toimitukset kohteesta rippumatta. Tämän lisäksi voit aina olla varma siitä, että saat korkealaatuisia treenivöitä, jotka voivat auttaa sinua parantaa treenisuorituksia. Verkkokaupastemme löydät myös aina laajan valikoiman, jonka päivitämme jatkuvalla tiheydellä. Ehdotuksemme on siksi että sinun kannattaa käydä sivustollamme sopivalla tiheydellä, ja tarkistaa mitä jännittäviä uutuuksia me olemme lisännyt sinne. Saat myös treenivyöt, jotka seuraavat viimeisempiä treenimuotitrendejä. Saat siis MM Sportsilta aina modernit, trendikkäät ja korkealaatuiset treenivyöt. Tutustu tuotevalikoimaamme jo tänään!

Saat aina hintatakun jokaiseen ostokseen

Me MM Sportsilla haluamme sinun olevan varma siitä, että tarjoamme sinulle aina markkinoiden parhaat hinnat. Siksi tarjoamme hintatakuun, kun ostat treenivyöt (ja myös muut tuotteet) jokaiseen ostokseen. Eli tämä tarkoita, että tarjoamme samat hinnat, tarjoukset tai kampanjat kuin kilpailijamme. Ne myyntiehdot, joista hintatakuu on peräisin, ovat kuitenkin voimassa. Tähän ei voi vedota jälkikäteen, kun tilaus on tehty. Hintatakuu on voimassa 7 päivää ostopäivästä. Se tarkoittaa sitä, että jos löydät saman tuotteen alhaisempaan hintaan fyysisestä myymälästä tai verkkokaupasta Suomessa, korvaamme hintojen välisen erotuksen. MM Sportsin hintatakuu on voimassa sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Jos haluat hyödyntää hintatakuuta, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@mmsports.fi

Ota yhteyttä jo sinulla ilmestyy kysymyksiä

Jos sinulle ilmestyy kysymyksiä, niin voit aina ottaa rohkeasti asiakaspalvelumme yhteyttä. MM Sportsin asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse tai puhelimitse. Heille ei mikään kysymys ole lian haastava tai vaikea. Heidän tapansa toimia on tosi asiakaskeskeinen ja osaava. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on treenivyökysymyksiä.


  


Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
  • Koko
Myydyin tuote
1 REVIEW
Korkealaatuinen ja mukava nostovyö, joka tarjoaa uskomatonta tukea ja vakautta keskivartalolle ja lannerangalle raskaiden nostojen yhteydessä.
€69.90
Myydyin tuote
2 Reviews
Kevyt ja kätevä treenivyö, joka sopii erinomaisesti raskaisiin nostoihin
€34.90
Myydyin tuote
1 REVIEW
Tee raskaita nostoja mukavasti MM Sportsin Neoprene Dip Belt -dippivyön avulla. Vankka vyö, jossa älykäs pehmuste.
MM Sports
€39.90
Myydyin tuote
1 REVIEW
Ergonomisesti muotoiltu vyö, joka tarjoaa maksimaalisen tuen hankaamatta kylkiä.
MM Sports
€39.90
Myydyin tuote
7 Reviews
Paksu nahkavyö, jossa kätevä pikalukko, joka mahdollistaa vyön pukemisen ja riisumisen alle sekunnissa.
€59.90
Myydyin tuote
Edullinen nahkavyö, joka tarjoaa erittäin hyvää tukea, hyvän istuvuuden ja hyvää käyttömukavuutta.
€49.90
5 Reviews
Strong and durable belt for a successful day at the gym! Black Amara on the outside and natural suede on the inside.
€99.90
-25%
€82.42 Normaali hinta: €109.90
-25%
Back and abdominal support.
€33.67 Normaali hinta: €44.90
Myydyin tuote
MM Sports 20 vuotta! Juhlistamme sitä hienolla Limited Edition -nostovyöllä.
€49.90
-50%
16 Reviews
Body Science
€22.50 Normaali hinta: €44.90
-50%
3 Reviews
Korkealaatuinen ja mukava nostovyö, joka on viety uudelle tasolle ja joka tarjoaa uskomatonta tukea ja vakautta keskivartalolle ja lannerangalle raskaiden nostojen yhteydessä.
Body Science
€29.90 Normaali hinta: €59.90
-50%
2 Reviews
Ergonominen muotoilu, joka tarjoaa maksimaalisen tuen hankaamatta kylkiä.
Body Science
€17.50 Normaali hinta: €34.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?