Ilmainen toimitus t.o.m. 31/8
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Proteiinijuoma

Proteiinijuoma on valmiiksi sekoitettu proteiinipitoinen juoma, joka sopii täydellisesti nautittavaksi sekä ennen treeniä että treenin jälkeen, ja joka on erityisen tärkeä suorituskykysi ja lihasmassan kasvun kannalta.

Proteiinijuoma sopii myös täydellisesti nopeaksi, käteväksi, terveelliseksi ja herkulliseksi välipalaksi.

Proteiinijuomat edullisesti MM Sports verkkokaupasta

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman eri makuisia proteiinijuomia. Verkkokauppamme proteiinijuomat ovat jaettu seuraaviin kategorioihin: XLNT Sports Portein Milkshake ja Barebells Milkshake. Jokaiselta kategoriavälilehdeltä voit aina helposti suodattaa proteiinijuomia hinnan, merkin, värin, materiaalin ja tuotemerkin mukaan. Tarjoamme aina kilpailukykyiset hinnat. Mielipiteemme on, että asiakkaana sinun ei tulisi ikinä maksaa turhan paljon korkealaatuista proteiinijuomasta. Tämän lisäksi saat myös aina nopeat mahdolliset toimitukset koko Suomeen – kohteesta riippumatta. Ei siis ole väliä, jos asut Mikkelissä, Raahessa, Turussa tai Salossa. Meiltä saat aina tarkat ja korkealaatuiset toimitukset koko Suomeen.

Saat aina hintatakun kuin ostat proteiinijuomat meiltä

Yksi toinen etu ostaa proteiinijuomat MM Sports on, että saat aina verkkokaupastamme mahtavan hintatakuun. Eli tarjoamme samat hinnat, tarjoukset ja kampanjat kuin kilpailijamme! Hintatakuu on voimassa 7 päivää ostopäivästä. Se tarkoittaa sitä, että jos löydät saman tuotteen alhaisempaan hintaan fyysisestä myymälästä tai verkkokaupasta Ruotsissa, korvaamme hintojen   välisen erotuksen. Hintatakuun edellytyksenä on, että tuote on identtinen eli täysin samanlainen tuotemerkin, koon ja maun osalta, ja että sillä on vastaavat ominaisuudet ja ostoehdot. Jos kilpailijoiden hintoihin lisätään toimitus- tai tullikuluja tai muita maksuja, kyseiset maksut otetaan mukaan vertailuun. Hintatakuu ei koske vähän ennen parasta ennen -päivää myytäviä tuotteita.

Osta proteiinijuomaa netistä

Proteiinijuoman osto sujuu aina helposti ja nopeasti MM Sports verkkokaupasta. Löydät aina tuotevalikoimastamme laajan valikoiman korkealaatuisia ja hyvämakuisia proteiinijuomia. Voit parilla klikkauksella helposti MM Sports verkkokaupasta suorittaa oston ja saada tuotteet toimitettua kotia parissa arkipäivässä. Mikäli tarvitset lisätietoja tuotteen oston johtopäätöksessä, niin löydät aina tarkat tuotetiedot jokaiselta tuotevälilehdeltä. Voit esimerkiksi saada lisätietoja mitä sisältöä proteiinijuomat sisältävät ja toisia hyödyllisiä lisätietoja. Jokaiselta tuotevälilehdeltä löydät myös aina toisten asiakkaiden tuotearvosteluita. Arvotteluiden avulla voit tehdä ostopäätöksiä, jos haluat, ostat tuotteet vai ei. Tarjoamme aina myös nopeat mahdolliset toimitukset koko Suomeen – kohteesta rippumatta. Liity siis sinäkin MM Sports tyytyväisien asiakkaiden joukkoon ostamalla hyvämakuset ja terveelliset proteiinijuomat verkkokaupastamme. Proteiinijuoman osto on siis tosi helppoa MM Sports kautta.

Onko sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on tuoteihin liittyviä kysymyksiä, niin voit aina ottaa rohkeasti MM Sports osaavaan ja asiakaskeskeiseen asiakaspalveluhenkilökuntaan yhteyttä. He voivat opastaa sinua sähköpostitse ja puhelimitse. MM Sports asiakaspalvelulle mikään kysymys ei ole lian vaikea tai haastava. Eli jos sinulla on kysymyksiä, jotka liittyvät yrityksemme korkealaatuisiin proteiinijuomiin, niin ota vain rohkeasti yhteyttä. Asiakaspalvelumme rakastaa antaa sinulle ensiluokkaista opastusta.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
Myydyin tuote
34 Reviews
Proteiinipirtelö maistuu aivan yhtä hyvältä ja kermaiselta kuin oikea pirtelö, mutta vältät kaiken lisätyn sokerin ja turhat kalorit ja saat myös oikean annoksen lihaksia rakentavaa proteiinia.
€2.00
Myydyin tuote
-24%
34 Reviews
Proteiinipirtelö maistuu aivan yhtä hyvältä ja kermaiselta kuin oikea pirtelö, mutta vältät kaiken lisätyn sokerin ja turhat kalorit ja saat myös oikean annoksen lihaksia rakentavaa proteiinia.
€22.90 Normaali hinta: €30.00
-25%
34 Reviews
Proteiinipirtelö maistuu aivan yhtä hyvältä ja kermaiselta kuin oikea pirtelö, mutta vältät kaiken lisätyn sokerin ja turhat kalorit ja saat myös oikean annoksen lihaksia rakentavaa proteiinia.
€44.90 Normaali hinta: €60.00
Proteiinipitoinen ylivoimaisella maulla! Vähäsokerinen ja laktoositon.
€2.50
-20%
Grym mängdrabatt! Proteinrik milkshake med suverän smak! Sockersnål och laktosfri.
€15.90 Normaali hinta: €19.90
€4.10
-19%
€39.90 Normaali hinta: €49.00
Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?