Ilmainen toimitus t.o.m. 31/8
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Kuljetus ja toimitus

Frakt och leverans

Yli 49  arvoisen tilauksen toimitus

Ilmainen toimitus 20€ alkaen.

Jos tilaat yhdellä kertaa vähintään 49 €  arvosta, tarjoamme ilmaisen toimituksen. Jos tilauksen arvo on alle 49 , toimitus maksaa 5 € Suomen sisällä. Jos tilaat vähintään 59€ arvosta, tarjoamme jäljitettävän toimituksen kotiovellesi edellyttäen, että postinumerosi kattaa käyttämämme kuljetusyrityksen toiminta-alueen.

HUOM! Emme valitettavasti toimita tuotteita Ahvenanmaalle

Tilauksellesi ei ole vähimmäishintaa, joten voit tilata yksittäisiä tuotteita. Tarjoamamme maksutavat ovat maksu laskua vastaan 14 päivän maksuajalla, osamaksu yli
100 € tilauksissa, yhteen kerättyjen ostosten maksu tilimaksulla, suoramaksu kortilla tai pankkimaksu mobiilipankkitunnuksilla.

Nopeat toimitukset

Useimmissa tapauksissa pakettisi toimitetaan 2-4 työpäivän kuluessa Postnordilla,2-6 työpäivän kuluessa Budbeella (viikonloppuja ei lasketa mukaan). Kun olemme lähettäneet pakettisi, saat ilmoituksen, jonka kautta voit seurata lähetystä. Jos Postnord toimittaa pakettisi, saat tekstiviestillä, sähköpostitse tai kirjeitse ilmoituksen siitä, mistä voit noutaa pakettisi. Jos pakettisi lähetetään Budbeen kautta, saat sähköpostitse ja tekstiviestillä ilmoituksen, jonka kautta voit seurata lähetystäsi ja valita toimituspäivän sekä päättää, jätetäänkö pakettisi kotiovesi ulkopuolelle.

Poikkeuksen muodostavat tilaa vievät tavarat ja yli 20 kg painavat kuntoilulaitteet

Tilaa vieviin tavaroihin ja yli 20 kg painaviin kuntoilulaitteisiin lisätään kuljetus- ja toimituskulut. MM Sports ottaa sinuun yhteyttä ja ilmoittaa toimituskulujen suuruudesta. Et sitoudu ostamaan mitään ennen kuin olet hyväksynyt toimituskulut. Toimitusaika on yleensä 1-4 viikkoa.

30 päivän palautusoikeus

Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän palautus- ja peruuttamisoikeus tehdessäsi verkko-ostoksia. Sinulla on oikeus käyttää peruuttamisoikeuttasi ja palauttaa tuote syytä ilmoittamatta.

30 päivän määräaika astuu voimaan sinä päivänä, jolloin olet vastaanottanut tilauksesi. Palautusten ja peruutettujen ostojen osalta veloitamme 2.9 € käsittelymaksun, joka vähennetään hyvityksestäsi. Varaamme itsellemme oikeuden kieltäytyä vastaanottamatta alusvaatteiden, henkseleiden tai kasvomaskien palautuksia.

Lisätietoa peruuttamisoikeuden käyttämisestä ja tuotteiden palauttamisesta on täällä.

Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?