Ilmainen toimitus t.o.m. 31/8
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Black Week 2023

Black Week ALE MM Sportsissa – Älä missaa Black Weekiä ja mahdollisuutta ottaa osaa ravintolisiin, miesten ja naisten treenivaatteisiin ja asusteisiin todella hyvillä hinnoilla!

Milloin on Black Friday?

Black Friday 2023 osuu perjantaina 24 marraskuuta.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on yhdessä keskipäivän alennuksen kanssa Ruotsin suurin myyntikausi, jossa on paljon kampanjoita ja tarjouksia. Yhdysvalloista kotoisin oleva Black Friday osuu kiitospäivän jälkeiseen päivään ja on perinne, josta on tullut Amerikan suurin ostospäivä, jossa on paljon alennustarjouksia. Vuodesta 2013 lähtien ilmiö on ollut olemassa myös Ruotsissa, jolloin ruotsalaiset vähittäiskauppaketjut ja verkkokauppayritykset tarttuivat trendiin. Kiinnostus kasvaa vuosi vuodelta ja tänään Black Friday on vakiintunut myyntijuhla täälläkin.

Black Week

Black Friday on monessa paikassa laajentunut Black Weekiksi valtavan vaikutuksensa ansiosta. Termi Black Week on juuri sitä miltä se kuulostaa – Black Friday koko viikon.

MM Sports Black Week ALE

Teetkö mieluummin verkko-ostoksia vai oletko se henkilö, joka tekee ostoksia mieluummin kaupoissa? Olipa mitä tahansa, sinulla on mahdollisuus osallistua Black Week ALEEN samoilla tarjouksilla ja alennetuilla tuotteilla verkossa sekä kaikissa myymälöissämme ympäri maata – mutta muista olla paikalla hyvissä ajoin, jotta pääset ostamaan varmuudella kotiin vain suosikkisi ravintolisien, treenivaatteiden ja treenitarvikkeiden joukosta!

Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?