Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Body Science Vegan Protein

Koko: 750 g
Vegaaninen ja todella korkealaatuinen proteiinisekoitus, jossa on ainutlaatuinen yhdistelmä kolmea kasviperäisen proteiinin lähdettä!
21.90
Koko: 750 g
Valitse Maku:
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
  • Kuvaus
  • Sisältö

Kuvaus

Body Science Vegan Protein

Kasvipohjainen proteiinisekoitus, jossa on herkullinen maku ja upea täyteläinen koostumus! Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän soija-, kaura- ja vehnäproteiini-isolaattia.

  • Proteiinisekoitus, joka sisältää vehnäproteiini-isolaattia, kauraproteiini-isolaattia ja soijaproteini-isolaattia.
  • Ylellisen maukasta ja uskomattoman täyteläistä.
  • Kestävät proteiininlähteet (Sustainable sources).
  • GMO-vapaa.
  • Valmistettu Ruotsissa.

Body Science Vegan Protein on täyteläinen ja maukas proteiinisekoitus, joka antaa kylläisen tunteen ja sopii täydellisesti proteiinipitoiseksi välipalaksi tai yöproteiiniksi. Se sopii myös loistavaksi nautittavaksi treenin jälkeen, kun halutaan saada nopeasti lihaksia rakentavaa proteiinia. 

Kaura, vehnä ja soija

Kasvipohjainen proteiinijauhe on ruotsalaisvalmisteinen ja se koostuu kolmesta kasviproteiinilähteestä. Ainutlaatuinen sekoitus koostuu korkealaatuisesta vehnäproteiini-isolaatista, kauraproteiini-isolaatista ja soijaproteiini-isolaatista, jotka muodostavat yhdessä täysimittaisen kasviproteiinijauheen, jolla on korkea biologinen arvo.

  • Kauraproteiini-isolaatti  – Ruotsalaisvalmisteinen ja maukas kauraproteiini, jossa on runsaasti välttämättömiä aminohappoja ja runsaasti antioksidantteja, E-vitamiinia ja beetaglukaaneja.

  • Vehnäproteiini-isolaatti – Kasviproteiinin lähde, jolla on korkea proteiinipitoisuus ja joka sisältää erittäin vähän rasvaa ja sokereita. Vehnäproteiini sisältää myös runsaasti aminohappoja proliinia ja glutamiinihappoa.

  • Soijaproteiini-isolaatti – Yksi markkinoiden suosituimmista kasviproteiineista.

Koska Body Science Vegan Protein on 100-prosenttisesti kasvipohjainen proteiinijauhe, se ei sisällä lainkaan maitoproteiinia, laktoosia, munaproteiinia ja kolesterolia. Se on Body Science Soy Isolate -tuotteen tavoin korkealaatuinen vegaaninen proteiinijauhe, joka ei sisällä laimennusaineita, kuten fruktoosia, dekstroosia, maltodekstriiniä tai sokeria.

Proteiininlähteiden yhdistelemisen edut

Yleensä, kun verrataan eläin- ja kasviproteiineja keskenään, voidaan huomata, että useat kasvipohjaiset proteiininlähteet sisältävät liian vähän tiettyjä välttämättömiä aminohappoja, kuten lysiiniä ja metioniinia. Riittämätön määrä välttämättömiä aminohappoja vaikuttaa proteiinijauheen kykyyn edistää proteiinisynteesiä, koska elimistö ei yksinkertaisesti saa kaikkia lihasten kasvuun tarvittavia rakennuspalikoita. Esimerkiksi vehnäproteiini sisältää vain vähän aminohappo lysiiniä, kun taas soijaproteiinissa sitä on runsaasti.

Yhdistämällä kahta tai useampaa kasvipohjaista proteiininlähdettä ne täydentävät toistensa puutteita ja muodostavat yhdessä kasviproteiinijauheen, joka saavuttaa saman tason kuin eläinperäiset proteiinijauheet, kuten maito- ja heraproteiini.

SKU: 2350970019-1000
Manufacturer: Body Science
EAN: 7650044523503

Sisältö

Body Science Vegan Protein Cinnamon Bun

Kanelipullan makuinen vegaaninen soija-, kaura- ja vehnäpohjainen proteiinijauhe. Alhainen sokeripitoisuus. Ei lisättyä sokeria. Sisältää makeutusainetta.
Nettopaino: 750 g (25 annosta).
Annoskoko: 30 g (~0,75 dl).

Käyttö: Sekoita 30 grammaa 3–4 desilitraan vettä. Nesteen määrää voidaan lisätä tai vähentää tarpeen mukaan. Sopivan koostumuksen löytää parhaiten kokeilemalla. Suositeltu annostus: 2–3 annosta päivässä.

Ainesosat: soijaproteiini-isolaatti, kauraproteiini-isolaatti, vehnäproteiini-isolaatti, kaneli, aromit, suola, kardemumma, stabilointiaine (selluloosakumi), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami-K). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Parasta ennen: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä kuivassa tilassa.

Ravintosisältö 100 grammaa kohti ja 30 gramman annosta kohti.
Energiaa 1575 kJ/375 kcal 479 kJ/114 kcal
Rasvaa
- josta tyydyttyneitä rasvoja
3,5 g
0,8 g
1,1 g
0,2 g
Hiilihydraatteja
- joista sokereita
9,5 g
1,3 g
2,9 g
0,4 g
Proteiinia 76 g 23 g
Suolaa 2,41 g 0,72 g
 
1 Sisältää luonnossa esiintyviä sokereita.
2 Proteiinin kuiva-ainepitoisuus: 79 %
Lue lisää
Milloin Apple Pie tulee taas?!! Vakavasti maukkain proteiinijauhe, jota olen koskaan maistanut, oli vegaanista tai ei! Maistuu yksinkertaisesti omenapiirakkaalta, ei lainkaan outoja sivumakuja. Paras keksintö sitten viipaloidun leivän!
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
94
5
Double Rich Chocolate on erittäin hyvä maidon kanssa, mutta en käyttäisi sitä veden kanssa.

Omenapiirakka oli minulle liian synteettinen, vaikka sekoitin sen maitoon.

Hieman vaikea saada paakkuja pois, ellei käytä vispilää, mutta muuten hyvää!
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Double Rich Chocolate 4/5
Maku: Apple Pie 2/5
Was this helpful?
0
0
Rakastan sitä!!! Tee päälle yön kauraa joka päivä! Se on uskomaton!!! Milloin se tulee takaisin? Jos se loppuu, meillä on kaaos kotona!
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Cinnamon Bun 5/5
Was this helpful?
0
0
Kanelipullan maku on erittäin kuvottava, tunnen oloni hieman kuvotuksi, kun juon sitä. Suolattu karamelli ei myöskään ole hyvä, mutta ei lähellekään kanelipullan makua. Kaksinkertainen suklaa on toisaalta erittäin hyvä jauhe!
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Cinnamon Bun 2/5
Was this helpful?
0
0
Olen kokeillut niin monia vegaanisia proteiinijauheita, mutta en ole koskaan voinut juoda niistä mitään. Tämä maku on jumalallinen! Kaipuu juoda kanelipullaa pirtelöä
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Cinnamon Bun 5/5
Was this helpful?
0
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Vegan Protein
Body Science
Vegan Protein
Koko: 750 g
Vegan Protein
21.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?