Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
-11%

Body Science 2 kpl Vegan Protein

Vegaaninen ja todella korkealaatuinen proteiinisekoitus, jossa on ainutlaatuinen yhdistelmä kolmea kasviperäisen proteiinin lähdettä!
38.90
43.80
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
Houm!
  • Kuvaus
  • Sisältö

Kuvaus

Body Science Vegan Protein

Kasvipohjainen proteiinisekoitus, jossa on herkullinen maku ja upea täyteläinen koostumus! Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän soija-, kaura- ja vehnäproteiini-isolaattia.

  • Proteiinisekoitus, joka sisältää vehnäproteiini-isolaattia, kauraproteiini-isolaattia ja soijaproteini-isolaattia.
  • Ylellisen maukasta ja uskomattoman täyteläistä.
  • Kestävät proteiininlähteet (Sustainable sources).
  • GMO-vapaa.
  • Valmistettu Ruotsissa.

Body Science Vegan Protein on täyteläinen ja maukas proteiinisekoitus, joka antaa kylläisen tunteen ja sopii täydellisesti proteiinipitoiseksi välipalaksi tai yöproteiiniksi. Se sopii myös loistavaksi nautittavaksi treenin jälkeen, kun halutaan saada nopeasti lihaksia rakentavaa proteiinia. 

Kaura, vehnä ja soija

Kasvipohjainen proteiinijauhe on ruotsalaisvalmisteinen ja se koostuu kolmesta kasviproteiinilähteestä. Ainutlaatuinen sekoitus koostuu korkealaatuisesta vehnäproteiini-isolaatista, kauraproteiini-isolaatista ja soijaproteiini-isolaatista, jotka muodostavat yhdessä täysimittaisen kasviproteiinijauheen, jolla on korkea biologinen arvo.

  • Kauraproteiini-isolaatti  – Ruotsalaisvalmisteinen ja maukas kauraproteiini, jossa on runsaasti välttämättömiä aminohappoja ja runsaasti antioksidantteja, E-vitamiinia ja beetaglukaaneja.

  • Vehnäproteiini-isolaatti – Kasviproteiinin lähde, jolla on korkea proteiinipitoisuus ja joka sisältää erittäin vähän rasvaa ja sokereita. Vehnäproteiini sisältää myös runsaasti aminohappoja proliinia ja glutamiinihappoa.

  • Soijaproteiini-isolaatti – Yksi markkinoiden suosituimmista kasviproteiineista.

Koska Body Science Vegan Protein on 100-prosenttisesti kasvipohjainen proteiinijauhe, se ei sisällä lainkaan maitoproteiinia, laktoosia, munaproteiinia ja kolesterolia. Se on Body Science Soy Isolate -tuotteen tavoin korkealaatuinen vegaaninen proteiinijauhe, joka ei sisällä laimennusaineita, kuten fruktoosia, dekstroosia, maltodekstriiniä tai sokeria.

Proteiininlähteiden yhdistelemisen edut

Yleensä, kun verrataan eläin- ja kasviproteiineja keskenään, voidaan huomata, että useat kasvipohjaiset proteiininlähteet sisältävät liian vähän tiettyjä välttämättömiä aminohappoja, kuten lysiiniä ja metioniinia. Riittämätön määrä välttämättömiä aminohappoja vaikuttaa proteiinijauheen kykyyn edistää proteiinisynteesiä, koska elimistö ei yksinkertaisesti saa kaikkia lihasten kasvuun tarvittavia rakennuspalikoita. Esimerkiksi vehnäproteiini sisältää vain vähän aminohappo lysiiniä, kun taas soijaproteiinissa sitä on runsaasti.

Yhdistämällä kahta tai useampaa kasvipohjaista proteiininlähdettä ne täydentävät toistensa puutteita ja muodostavat yhdessä kasviproteiinijauheen, joka saavuttaa saman tason kuin eläinperäiset proteiinijauheet, kuten maito- ja heraproteiini.

SKU: SKU24922
Manufacturer: Body Science
EAN:

Sisältö

Body Science Vegan Protein Cinnamon Bun

Kanelipullan makuinen vegaaninen soija-, kaura- ja vehnäpohjainen proteiinijauhe. Alhainen sokeripitoisuus. Ei lisättyä sokeria. Sisältää makeutusainetta.
Nettopaino: 750 g (25 annosta).
Annoskoko: 30 g (~0,75 dl).

Käyttö: Sekoita 30 grammaa 3–4 desilitraan vettä. Nesteen määrää voidaan lisätä tai vähentää tarpeen mukaan. Sopivan koostumuksen löytää parhaiten kokeilemalla. Suositeltu annostus: 2–3 annosta päivässä.

Ainesosat: soijaproteiini-isolaatti, kauraproteiini-isolaatti, vehnäproteiini-isolaatti, kaneli, aromit, suola, kardemumma, stabilointiaine (selluloosakumi), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami-K). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Parasta ennen: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä kuivassa tilassa.

Ravintosisältö 100 grammaa kohti ja 30 gramman annosta kohti.
Energiaa 1575 kJ/375 kcal 479 kJ/114 kcal
Rasvaa
- josta tyydyttyneitä rasvoja
3,5 g
0,8 g
1,1 g
0,2 g
Hiilihydraatteja
- joista sokereita
9,5 g
1,3 g
2,9 g
0,4 g
Proteiinia 76 g 23 g
Suolaa 2,41 g 0,72 g
 
1 Sisältää luonnossa esiintyviä sokereita.
2 Proteiinin kuiva-ainepitoisuus: 79 %
Lue lisää
Milloin Apple Pie tulee taas?!! Vakavasti maukkain proteiinijauhe, jota olen koskaan maistanut, oli vegaanista tai ei! Maistuu yksinkertaisesti omenapiirakkaalta, ei lainkaan outoja sivumakuja. Paras keksintö sitten viipaloidun leivän!
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
94
5
Omenapiirakka on luultavasti paras vegaaninen proteiinijauhe, jota olen maistanut. Kauramaitoon sekoitettuna hieman murenevampaa kuin muut, mutta maku on kuin omenapiirakkaa. Ei mitään ihmeellistä jälkimakua, jota saat esimerkiksi herneproteiinista. Tulee tilaamaan uudelleen ja olen erittäin utelias muista makuista, koska tämä on niin hyvä.
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Apple Pie 5/5
Was this helpful?
0
0
Nämä ovat todella hyviä!
Kaikilla muilla, joita olen maistanut, on ikävä jälkimaku, mutta nämä ovat täällä aivan upeita! He käyttävät sitä kaurapuurossa (jäähdytetty puuro) ja "jääkahvissa". Nopanheitto 6! Erittäin suositeltavaa!
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Apple Pie 5/5
Maku: Salted Caramel 5/5
Maku: Cinnamon Bun 5/5
Was this helpful?
0
0
Olen kokeillut monia vegaanisia proteiinijauheita ja parhaimmillaan olen löytänyt sellaisia, jotka maistuvat "täysin okilta" mantelimaitoon sekoitettuna. Tämä on ensimmäinen asia, joka todella maistuu hyvältä ja jonka juomista odotan innolla! Maistuu todella omenapiirakkaalta. Ei tarvitse sekoittaa mihinkään muuhun kuin veteen.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
45
3
Tämä on parasta proteiinijauhetta, jota olen koskaan kokeillut, ja se maistuu yhtä hyvältä veden kanssa. Tuoksu on kuin vastaleivottua omenapiirakkaa. Täysin pakkomielle?
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Apple Pie 5/5
Was this helpful?
0
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
2 kpl Vegan Protein
Body Science
2 kpl Vegan Protein
2 kpl Vegan Protein
38.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?