Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Seuravalta välilehdeltä löydät pastaa ja nuudeleita, jotka ovat valmistetut edistämään painonpudotusta vähäenergistä ruokavaliota noudatettaessa. Tutustu tuotevalikoimaamme jo tänään tästä alapuolelta!

Miksi kannattaa ostaa vähäkaloriset pastat ja nuudelit verkkokaupastamme?

Mikäli ostat vähäkaloriset pastat ja nuudelit verkkokaupastamme, niin voimme taata sinulle seuraavat asiat:

  • Tuotteita, jotka eivät sisällä soijaa eikä gluteenia
  • Alhainen energiasisältö
  • Ravintokuidun lähde
  • Tuotteita, jotka edistävät painonpudotusta
  • Pastaa ja nuudeleilta, jotka sisältävät ravintokuitua

Haluamme myös sinun olevan varma siitä, että tarjoamme sinulle aina markkinoiden parhaat hinnat. Siksi tarjoamme hintatakuun jokaiseen ostokseen. Hintatakuu on voimassa 7 päivää ostopäivästä. Se tarkoittaa sitä, että jos löydät saman tuotteen alhaisempaan hintaan fyysisestä myymälästä tai verkkokaupasta Ruotsissa, korvaamme hintojen välisen erotuksen. MM Sports saat siis aina korkealaatuisen kokonaisratkaisun juuri sinun tarpeesi mukaan. 

Nopeat toimitukset koko Suomeen – kohteesta riippumatta

MM Sports saat aina nopeat mahdolliset toimitukset koko Suomeen. Useimmissa tapauksissa pakettisi toimitetaan 2-4 työpäivän kuluessa Postnord, 2-4 työpäivän kuluessa Budbee (viikonloppuja ei lasketa mukaan). Kun olemme lähettäneet pakettisi, saat ilmoituksen, jonka kautta voit seurata lähetystä. Jos Postnord toimittaa pakettisi, saat tekstiviestillä, sähköpostitse tai kirjeitse ilmoituksen siitä, mistä voit noutaa pakettisi. Jos pakettisi lähetetään Budbeen kautta, saat sähköpostitse ja tekstiviestillä ilmoituksen, jonka kautta voit seurata lähetystäsi ja valita toimituspäivän sekä päättää, jätetäänkö pakettisi kotiovesi ulkopuolelle.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä jo tänään

Mikäli sinulla on kysymyksiä, niin voit aina MM Sport asiakaskeskeiseen asiakaspalveluun ottaa yhteyttä. He vastaavat aina sinun kysymyksiisi ja opastaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla oikseen ratkaisuun. Asiakaspalvelumme palvelee sinua puhelimitse ja sähköpostitse. Ota siis jo tänään yhteyttä, jos sinulle ilmestyy kysymyksiä. Opastamme sinua aina mielellämme aina asiakaskeskeisesti!

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
25 Reviews
Konjakkiglukomannaanista valmistettu pasta, joka edistää painonpudotusta vähäenergisen ruokavalion yhteydessä. Sisältää vain 8 kcal/100 g, eikä sisällä myöskään gluteenia tai soijaa!
Body Science Wellness Series
€2.50
-8%
25 Reviews
Konjakkiglukomannaanista valmistettu pasta, joka edistää painonpudotusta vähäenergisen ruokavalion yhteydessä. Sisältää vain 8 kcal/100 g, eikä sisällä myöskään gluteenia tai soijaa!
Body Science Wellness Series
€22.90 Normaali hinta: €25.00
-20%
25 Reviews
Konjakkiglukomannaanista valmistettu pasta 20 kpl, joka edistää painonpudotusta vähäenergisen ruokavalion yhteydessä. Sisältää vain 8 kcal/100 g, eikä sisällä myöskään gluteenia tai soijaa!
Body Science Wellness Series
€39.90 Normaali hinta: €50.00
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?