Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Painonostokengillä teet helpommin uuden henkilökohtaisen ennätyksesi ja viet treenisi täysin uudelle tasolle. Painonnostokenkien etuna on, että ne ovat vakaat ja niissä on kova pohja ilman iskunvaimennusta. Tällöin kehon tuottama voima siirtyy lattiaan, eikä jalkineen pehmuste ime sitä. Jalkine on myös korkeampi kantapään kohdalta kuin varpaiden kohdalta, joten kulma on parempi alusta alkaen. Meillä on myös niin kutsuttuja Deadlift Slippers -kenkiä, joissa on ohut kumipohja, joka tekee nostomatkasta mahdollisimman lyhyen. Näin löydät juuri sinulle sopivan painonnostokengän. MM Sports tarjoaa painonnostokenkiä tunnetuilta tuotemerkeiltä!

Miksi ostaa painonnostokengät MM Sports?

Saatat miettiä, miksi sinun tulisi ostaa painonnostokengät juuri MM Sports? Painonnostokenkien ostamisella MM Sports on useita etuja. Saat ensinnäkin aina ensiluokkaista asiakaspalvelua tekemällä ostoksia meidän kauttamme. Saat helposti yhteyttä asiakaspalveluumme ja neuvoja siitä, mitkä painonnostokengät sopivat omiin tarpeisiisi. Tarjoamme aina myös kustannustehokkaat hinnat. Olemme nimittäin sitä mieltä, ettei asiakkaidemme pitäisi joutua maksamaan tarpeettoman paljon rahaa ensiluokkaisista painonnostokengistä. Tutustu painonnostokenkiimme alla.

Osta parhaat painonnostokengät meiltä

Se, mitkä painonnostokengät sopivat parhaiten omiin toiveisiisi ja tarpeisiisi, on tietenkin yksilöllistä. Tuotevalikoimastamme löydät kuitenkin aina ensiluokkaisia yksilöityjä, laadukkaita ja tehokkaita painonnostokenkiä. Haluamme aina voida tarjota sinulle parhaat ja laadukkaimmat painonnostokengät. Alla voit tutustua painonnostokenkiimme. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan ja kokeneeseen asiakaspalveluhenkilöstöömme saadaksesi neuvoja.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

Jos sinulla on kysyttävää tuotevalikoimaamme kuuluvista painonnostokengistä, voit ottaa aina yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluhenkilöstöömme. He auttavat sinua löytämään oikean koon, värin ja mallin. Voit ottamalla heihin helposti yhteyttä löytää ehdottomasti parhaat omaan makuusi sopivat painonnostokengät. Voit ottaa helposti yhteyttä asiakaspalveluhenkilöstöömme puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Jos sinulla on kysyttävää painonnostokengistämme, voit siis aina ottaa heihin yhteyttä saadaksesi neuvoja. He auttavat sinua mielellään löytämään omiin toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivat parhaat mahdolliset painonnostokengät.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
  • Sukupuoli
6 Reviews
Kätevät, yksinkertaiset ja tukevat painonnostokengät raskaisiin nostoihin ja vapaaseen liikkuvuuteen.
€119.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?