Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Käsipainot ovat perusvoimaharjoitteluväline, joka tarjoaa lukuisia erilaisia harjoitusmahdollisuuksia erilaisiin voimaharjoittelumuotoihin. Voit saavuttaa paljon treenaamalla kunnolla käsipainojen avulla. Säädettävien ja eripainoisten käsipainojen avulla voit vaihdella harjoituksiasi ja kuormitustasi. Meiltä MM Sports voit ostaa käsipainoja eri painoissa! 

Miksi ostaa käsipainot MM Sports

Miksi sinun pitäisi ostaa käsipainosi juuri MM Sports? Ostaessasi käsipainosi meiltä voimme taata sinulle seuraavat asiat. Saat aina hyvät hinnat, hyvää palvelua ja laadukkaita tuotteita. Hyvät hinnat saat aina, koska käsipainomme ovat aina kustannustehokkaita. Hyvää palvelua saat aina asiakaspalvelustamme, jos sinulla on kysyttävää käsipainoistamme. Laadukkaita tuotteita saat aina, koska käsipainomme ovat aina tunnettujen tuotemerkkien valmistamia. Saat siis aina meiltä ensiluokkaisen tuoteratkaisun, joka on räätälöity juuri toiveidesi mukaan.

Miten on ostaa käsipainot verkossa?

Saattaa olla, että pohdit, miten on ostaa käsipainot verkossa? Toimiiko tämä todella? Saako todella oikean tyyppisiä tuotteita? Ostaessasi käsipainosi verkossa MM Sports verkkokaupasta tarjoamme sinulle aina läpinäkyvän ja ensiluokkaisen ostokokemuksen. Voit helposti nähdä trendikkäät tuotekuvamme saadaksesi selkeän kuvan siitä, miltä tuotteet näyttävät. Lisäksi saat tarvitsemasi tiedon tuotteestamme ensiluokkaisten tuotekuvaustemme kautta. Saat siis aina MM Sports rehellisen ostoskokemuksen.

Laaja valikoima säädettäviä käsipainoja hyviin hintoihin.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät laajan valikoiman säädettäviä käsipainoja. Säädettävät käsipainot ovat täydellisiä sinulle, joka haluat vaihdella painoja kevyestä raskaaseen. Nämä painot ovat siis täydellisiä sinulle, joka haluat aloittaa treenin ja et tiedä, minkä tyyppisiä painoja tarvitset aluksi. Voit siis helposti aloittaa kevyemmillä painoilla ja sitten kun voimasi kasvavat, voit myös säätää käsipainojasi raskaammille painoille. Säädettävät käsipainot ovat siis täydellisiä sinulle, joka haluat vaihdella harjoituksiasi raskailla ja kevyillä painoilla.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

Jos sinulla on kysyttävää käsipainoista, joita voit ostaa valikoimastamme, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä saadaksesi neuvoja. Taitava ja palvelualtis asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivan käsipainotyypin toiveidesi mukaan. Meillä MM Sports emme ole tyytyväisiä, ennen kuin olet tyytyväinen tuotteeseen. Ota yhteyttä jo tänään, niin autamme sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
-20%
3 Reviews
Kuusikulmaiset ja laadukkaat hex-käsipainot.
€19.92 Normaali hinta: €24.90
-20%
3 Reviews
Kuusikulmaiset ja laadukkaat hex-käsipainot.
€27.92 Normaali hinta: €34.90
-20%
3 Reviews
Kuusikulmaiset ja laadukkaat hex-käsipainot.
€35.92 Normaali hinta: €44.90
-20%
3 Reviews
Kuusikulmaiset ja laadukkaat hex-käsipainot.
€43.92 Normaali hinta: €54.90
-20%
3 Reviews
Kuusikulmaiset ja laadukkaat hex-käsipainot.
€51.92 Normaali hinta: €64.90
-20%
3 Reviews
Kuusikulmaiset ja laadukkaat hex-käsipainot.
€59.92 Normaali hinta: €74.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?