Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Ruusujuuri on adaptogeeninen yrtti, joka tarjoaa monia terveyshyötyjä, kuten väsymyksen väheneminen, stressin lievittäminen ja lisääntynyt energia. Tutustu valikoimaamme ja löydä, miten ruusujuuri voidaan integroida päivittäiseen rutiiniisi edistämään tasapainoa ja hyvinvointia.

Mikä on ruusujuuri?

Ruusujuuri, tunnetaan myös nimellä Rhodiola rosea, on yrtti, jota perinteisesti käytetään sen adaptogeenisten ominaisuuksien vuoksi. Alun perin kasvava kylmissä olosuhteissa kuten Arktiksella ja vuoristoalueilla, ruusujuurta on käytetty vuosisatojen ajan eri kulttuureissa lisäämään kestävyyttä, torjumaan väsymystä ja hallitsemaan stressiä. Ruusujuurta on hyvin tutkittu, mutta tutkimusta tehdään edelleen. Tämän adaptogeenin sanotaan tutkimusten mukaan auttavan kehoa sopeutumaan erilaisiin stressioreihin säätelemällä ja tasapainottamalla kehon reaktiota fyysiseen ja emotionaaliseen stressiin. Sen mahdollisuus parantaa henkistä selkeyttä, lisätä energiatasoja ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia tekee ruusujuuresta suositun lisäravinteen niille, jotka etsivät luonnollista tukea stressinhallintaan ja energianlisäykseen.

Mihin ruusujuuri sopii?

Ruusujuuri tunnetaan monista terveyshyödyistään ja sitä käytetään perinteisesti erilaisten fyysisten ja henkisten haasteiden hallintaan. Tutkimusten mukaan tämän adaptogeenisen yrtin sanotaan edistävän kehon kykyä sopeutua stressiin, lisäävän kestävyyttä ja vähentävän väsymystä. Ruusujuuri voi myös tukea henkistä kirkkautta ja keskittymistä sekä parantaa energiatasoja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet auttavat suojaamaan kehon soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Monet ihmiset käyttävät ruusujuurta luonnollisena lisäravinteena edistääkseen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tukemaan kehon sopeutumiskykyä vaativissa tilanteissa.

Kuinka paljon ruusujuurta tulisi ottaa päivässä?

Optimaalinen päivittäinen annos ruusujuurta voi vaihdella yksilöllisistä tekijöistä, kuten terveydentilasta, iästä ja käytön tarkoituksesta riippuen. Yleisesti suositellaan aloittamaan pienemmillä annoksilla ja lisäämään niitä asteittain tarpeen mukaan, mutta suositeltu annos on yleensä 400–800 mg.

Voiko ruusujuuresta saada sivuvaikutuksia?

Tutkimusten mukaan ruusujuuren ei uskota aiheuttavan sivuvaikutuksia. Jotkut yksilöt voivat kuitenkin olla herkempiä ja reagoida eri tavoin lisäravinteisiin.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
9 Reviews
Korkeakonsentraattinen ravintolisä ruusujuurella. 750 mg per kapseli.
Body Science
€14.90
-10%
9 Reviews
Korkeakonsentraattinen ravintolisä ruusujuurella. 750 mg per kapseli.
Body Science
€26.90 Normaali hinta: €29.80
-15%
9 Reviews
Korkeakonsentraattinen ravintolisä ruusujuurella. 750 mg per kapseli.
Body Science
€37.90 Normaali hinta: €44.70
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?