Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Nyrkkeilyhansikkat

Laadukkaat nyrkkeilyhanskat, jotka sopivat sekä aloittelijoille että huippu-urheilijoille. Valitse oikeat nyrkkeilyhanskat suojataksesi sekä rystysiä että ranteita parhaalla mahdollisella tavalla. MM Sports tarjoaa laajan valikoiman nyrkkeilyhanskoja, jotka antavat sinulle parhaan fighting-tunnelman!

Nyrkkeilyhanskoja sekä naisille että miehille

Tuotevalikoimastamme löydät aina korkealaatuiset nyrkkeilyhanskat sekä naisille että miehille useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Nyrkkeilyhanskamme ovat aina uusimman treenimuodin, uusimpien trendien ja uusimman muodin mukaiset. Nyrkkeilyhanskat on aina suunniteltu sopimaan sekä naisille että miehille parhaalla tavalla koon ja istuvuuden perusteella. Meille on tärkeää voida tarjota aina ensiluokkaiset nyrkkeilyhanskat sekä naisille että miehille.

Vie nyrkkeilyharjoittelusi uudelle tasolle

Tuotevalikoimamme nyrkkeilyhanskoilla voit aina viedä nyrkkeilyharjoittelusi täysin uudelle tasolle. Tarjoamamme tuotteet sopivat aina kätevästi treeniin. Voit tehdä helposti erilaiset harjoituksesi nyrkkeilyhanskoillamme sen joustavuuden avulla, jonka hanskat tarjoavat käyttäjälle. Lisäksi tuotevalikoimamme tuotteet ovat aina uusimpien treenimuotisuuntausten mukaisia. Voit toisin sanoen aina tuntea olosi trendikkääksi treenatessasi tuotevalikoimamme sisältämillä nyrkkeilyhanskoilla. Näiden ainutlaatuisten tuote-etujen ansiosta voit toisin sanoen viedä nyrkkeilyharjoittelusi uudelle tasolle. Etkä vie vain nyrkkeilyharjoitteluasi uudelle tasolle, vaan tulet tuntemaan olosi trenditietoiseksi ja halukkuutesi viedä treenisi täysin uudelle tasolle kasvaa. 

Miksi ostaa nyrkkeilyhanskat MM Sports?

Miksi sinun tulisi ostaa nyrkkeilyhanskat MM Sports verkkokaupasta? Vastaus tähän kysymykseen on, että saat aina hyvät hinnat, hyvää palvelua, hyvät tuotteet ja tunnetut tuotemerkit. Hyvät hinnat nyrkkeilyhanskoistamme saat aina, koska mielestämme sinun ei tulisi asiakkaana koskaan joutua maksamaan tarpeettoman paljon korkealaatuisista nyrkkeilyhanskoista. Hyvää palvelua saat aina asiantuntevalta ja palvelukeskeiseltä asiakaspalveluhenkilöstöltämme. Kun olet kotisivullamme, sinun tulisi aina tuntea, että meillä on tarjota tunnettuja tuotemerkkejä nyrkkeilyhanskoista. Viimeisenä muttei vähäisimpänä saat tietenkin hyvät nyrkkeilyhanskat, joiden avulla voit viedä treenisi uudelle tasolle.  Tutustu nyrkkeilyhanskoihimme alla käymällä tuotekohtaisilla esittelysivuilla.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää nyrkkeilyhanskoista

Jos sinulla on kysyttävää nyrkkeilyhanskoistamme, voit tietenkin ottaa yhteyttä asiantuntevaan ja palvelukeskeiseen asiakaspalveluhenkilöstöömme. He auttavat sinua mielellään löytämään omiin toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivat parhaat mahdolliset nyrkkeilyhanskat. Alla voit tutustua nyrkkeilyhanskoihimme. Jos sinulla on kysyttävää, voit siis ottaa meihin yhteyttä chatin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
Nyrkkeilyhanska, käsintehty Thaimaassa korkealaatuisesta synteettisestä nahasta.
€69.90
Nahkaiset nyrkkeilyhanskat. Ihanteelliset sparraukseen sekä hanska- ja säkkitreeniin.
€49.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?