Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
Myydyin tuote

Viking Power Devil's Thorn Testosteronin tehostaja

Koko: 120 tablettia
Sisältää peräti 3200 mg tribulusta annosta kohti. Rikastettu B6-vitamiinilla ja sinkillä, mikä auttaa ylläpitämään normaalia veren testosteronitasoa.
26.90
Koko: 120 tablettia
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
Houm! Devils Thorn valmistetaan nykyään kapselimuodossa. Ympäristön suojelemiseksi olemme päättäneet käyttää olemassa olevia etikettejä, joissa lukee tableteista. Sisältö on kuitenkin sama.
  • Kuvaus
  • Sisältö

Kuvaus

Viking Power Devil's Thorn

Tämä on epäilemättä markkinoiden vahvin tribulus – peräti 3200 mg annosta kohti. Vahvistettu sinkillä ja B6-vitamiinilla, jotka auttavat säätelemään hormoniaktiivisuutta

  • Korkealaatuinen uute, jossa 90 % saponiineja.
  • Sinkki auttaa ylläpitämään veren normaalia testosteronitasoa.
  • Okarennokki lisää sukupuoliviettiä ja ylläpitää kehon energiatasoja.
  • B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Viking Power Devil's Thorn sisältää korkealaatuista okarennokkia (Tribulus terrestris), jossa on kokonaista 90 % saponiinia. Jokainen annos sisältää 3200 mg, mikä tekee siitä markkinoiden voimakkaimman tribulus-tuotteen. Yhdessä sinkin ja B6-vitamiinin kanssa saat rakennuspalikat, jotka tarvitset optimaaliseen hormonitasapainoon.

  • Okarennokki (Tribulus terrestris) edistää normaalia hormonitoimintaa. Okarennokki lisää myös seksuaaliviettiä ja auttaa ylläpitämään kehon lihastonusta ja energiatasoja.
  • Sinkki edistää normaalia hedelmällisyyttä ja auttaa ylläpitämään normaalia veren testosteronitasoa.
  • B6-vitamiini auttaa säätelemään hormonitoimintaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta.

HUOM! Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää.

SKU: 2458170002-001
Manufacturer: Viking Power
EAN: 7340130617949

Sisältö

Viking Power Devil's Thorn

Ravintolisä.
Määrä: 120 tablettia (30 annosta).
Annoskoko: 4 tablettia.

Käyttö: Nauti 4 tablettia heti aamulla ennen aamiaista.

Ainesosat: Okarennokkiuute (Tribulus terrestris), mineraali (sinkkimalaatti), vitamiini (B6), sideaine (mikrokiteinen selluloosa), tabletin apuaineet (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

HUOM: Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää.

Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Sisältö 1 ja 4 tablettia kohti:
Okarennokkiuute
- josta 90 % saponiineja
 - josta 40 % protodiosiinia
800 mg
720 mg
320 mg
3200 mg
2880 mg
1280 mg
Sinkki 1,5 mg 15 %*
6 mg 60 %*
B6-vitamiini
0,21 mg 15 %* 0,84 mg 60 %*
 
* merkintätarkoitukseen EU:n määrittämä päivittäinen saantisuositus prosentteina.
Lue lisää
Olen 24v nainen ja ostin tämän tuotteen testiin ja olen positiivisesti yllättynyt vaikka vasta muutaman päivän ottanut (3tbl/pv)
siivoan työkseni kerrostalojen rappuja ja juoksen rappuja sen 7-10h päivässä joten liikuntaa tulee runsaasti päivässä saati sitten viikon aikana ja olen viimekuukaudet kärsinyt lihasheikkoudesta ja jo vuosia jatkuvasta väsymyksestä.

huomasin heti parin pvn käytön jälkeen pientä parannusta lihasten kestävyydessä eikä mene samalla tavalla hapoille kuin aiemmin ja jsksan huomattavasti paremmin juosta ne raput ylös asti ilman pysähdyksiä. myös aamu heräämiset huomattavasti helpompia ja unen laatu parantunut huomattavasti. suuret toiveet tuotteelta toivottavasti on yhtä hyvä tuote kuin mitä on antanut vaikuttaa ekojen päivien aikana
Was this helpful?
4
0
Olen nainen enkä koskaan treenaa intensiivisesti, mutta ostin nämä lähinnä uteliaisuudesta nähdäkseni, voisivatko ne lisätä yleistä energiaani ja seksihaluani.
Hieman yli viikon kuluttua energia oli lisääntynyt hieman (mahdollisesti puhtaan lumelääkkeen rajoissa), mutta libido oli itse asiassa räjähtänyt. Olin melkein järkyttynyt siitä, kuinka ilmeistä se oli. Pystyin tuskin enää keskittymään töissä, koska minulla oli jatkuva tunne, että siellä alhaalla kiehui... Ja sitten en koskaan ottanut edes täyttä annosta, vaan vain 2-3 tablettia päivässä. Lopulta siitä tuli niin vaikea käsitellä, että minun piti yksinkertaisesti keskeyttää koko homma saadakseni jotain aikaiseksi.
Mutta silti jännittävää tuntea, että sillä oli niin valtava vaikutus. Voin lämpimästi suositella muille vähäisestä seksihalusta kärsiville naisille ainakin kokeilemaan.
Minun on kuitenkin myös varoitettava, että iho paheni niistä huomattavasti, joten jos sinulla on pienintäkään taipumusta akneen, tämä pahenee lisääntyneen testosteronin vuoksi. Toisaalta, jos kärsit kuivasta ihosta, se voi jopa auttaa.
Miinus myös siksi, että tabletit ovat aivan liian suuria nieltäväksi kokonaisina, kun niistä puuttuu sileä kansi. Minun piti leikata ne useiksi pienemmiksi paloiksi tai yrittää pureskella niitä, ja ne maistuvat hirveän inhottavalta.
Mutta ne toimivat joka tapauksessa, ainakin minulla.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
148
54
Mahtava. Olen treenannut 18 vuotta ja treenini on sujunut paljon paremmin kuin pitkään aikaan sen jälkeen, kun aloitin tämän tuotteen käytön.
Jos olet harjoitellut jonkin aikaa ja olet hieman vanhempi (olen 37), luulen, että huomaat eron myös tässä.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
55
13
Lukeessani arvosteluja, mutta sitten ihmettelen kuinka kauan ihmiset ovat syöneet näitä, ottaen nämä kuvatulla tavalla. Sain seuraavan koko purkin valmiiksi, mutta en tunnista eroa seksihalussa enkä missään muussakaan ja sitten treenaan edelleen 3-4 päivää viikossa. Olen 56-vuotias, onko muita vinkkejä hyvään? Aioin kokeilla Odinin, mutta ehkä sama heidän kanssaan.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Minulle se oli täysin tehotonta!
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Devil's Thorn Testosteronin tehostaja
Viking Power
Devil's Thorn Testosteronin tehostaja
Koko: 120 tablettia
Devil's Thorn Testosteronin tehostaja
26.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?