Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
Myydyin tuote
-16%

Body Science 4 kpl Whey 100%

Korkealaatuinen ja ruotsalaisvalmisteinen heraproteiinijauhe, joka auttaa lisäämään ja ylläpitämään lihasmassaa.
83.90
99.60
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
 • Kuvaus
 • Sisältö

Kuvaus

Whey 100% – korkealaatuinen heraproteiinijauhe

Yksi markkinoiden suosituimmista heraproteiineista! Korkealaatuinen, runsaasti proteiinia sisältävä tuote, jossa on herkulliset maut ja johon on lisätty laktaasientsyymiä.

 • Korkealaatuinen heraproteiini – proteiinien kuningas.
 • Sisältää sekä heratiivistettä että heraisolaattia.
 • Laaja valikoima upeita makuja.
 • Suuri proteiinipitoisuus ja runsaasti BCAA:ta.
 • Tuotteeseen on lisätty laktaasientsyymiä (ei koske unflavoured-tuotetta).
 • Valmistettu Ruotsissa.

Body Science Whey 100% on maukas proteiinijauhe, joka koostuu kahdesta korkealaatuisesta proteiinilähteestä heraproteiinitiivisteestä ja heraproteiini-isolaatista. Heraproteiini, joka tunnetaan myös nimellä whey protein, on täysimittainen proteiini, jolla on korkea biologinen arvo ja joka sisältää luonnostaan runsaasti haarautuneita BCAA-aminohappoja (leusiinia, isoleusiinia ja valiinia). Toisin kuin kaseiini, hera on niin sanottu nopea proteiini, mikä tarkoittaa, että se imeytyy nopeasti elimistöön. 

Juomalla proteiinipirtelön heti treenin jälkeen varmistat, että kehosi saa nopeasti proteiinia, joka estää lihasten hajoamisen ja stimuloi lihasten rakentumista. 

Onko heraproteiini laktoositon? 

Kun syömme laktoosia (maitosokeria), elimistö käyttää laktaasi-nimistä entsyymiä pilkkomaan laktoosia ohutsuolessa. Jos olet laktoosi-intolerantti, sinulla on kuitenkin puutetta juuri tästä entsyymistä, ja siksi saatat kokea ongelmia nauttiessasi suuren määrän laktoosipitoista ruokaa. Laktoosi-intoleranttien sietämä määrä vaihtelee, mutta useimmat ihmiset sietävät noin 5 grammaa laktoosia päivässä. 

Heraproteiinia saadaan maidosta ja siksi se sisältää luonnostaan laktoosia. Heran suodatusprosessin ansiosta suuri osa laktoosista poistetaan, mutta siitä huolimatta proteiinijauhe sisältää jonkin verran laktoosia. Puhdas heraproteiini sisältää alle 5 grammaa laktoosia 100 grammaa kohti, mikä tarkoittaa, että useimmat laktoosi-intoleranssista kärsivät henkilöt voivat juoda proteiinipirtelön ongelmitta – mutta tämä on tietenkin täysin yksilöllistä.

Jotta Body Science Whey 100 % toimisi yhtä hyvin laktoosi-intoleranteille tai henkilöille, jotka ovat vain hieman herkkiä laktoosille, olemme lisänneet siihen laktaasientsyymiä. Tällöin elimistö saa apua laktoosin pilkkomisessa, eikä sinun tarvitse olla huolissasi mahdollisista vatsavaivoista.

Varmista, että saat oikean määrän proteiinia 

Niille, jotka haluavat kasvattaa lihaksia, on tärkeää saada tarpeeksi proteiinia. Yleissääntönä on pyrkiä saamaan noin 1,4–2 grammaa proteiinia painokiloa kohti päivässä. Jos siis painosi on 75 kg, päivittäisen proteiinin saantisi tulisi olla 105–150 grammaa kaikista lähteistä. Jotkin tutkimukset viittaavat siihen, että vielä suuremmasta proteiinin saannista olisi hyötyä, mutta 1,4–2 grammaa on tavanomainen annos voimaharjoittelua harjoittaville ja niille, jotka haluavat kasvattaa lihaksia.

Olipa päivittäinen proteiinin saanti millä tasolla tahansa, proteiinijauheen käytöstä voi olla hyötyä. Tavallisen ruoan kautta on tietenkin täysin mahdollista saada riittävä määrä proteiinia, mutta proteiinijauheen käytöllä on useita etuja.

Sen lisäksi, että heraproteiini on ensiluokkainen proteiininlähde, joka tarjoaa elimistölle nopeasti suuren annoksen lihaksia kasvattavaa proteiinia, se sisältää myös hyvin vähän kaloreita sekä hiilihydraateista että rasvasta. Saat siis suuren annoksen proteiinia hyvin pienellä kalorimäärällä. Proteiinipirtelön nauttiminen treenin jälkeen ei ole ainoastaan helppoa ja kätevää, vaan saat myös paljon proteiinia. Yhdestä ainoasta annoksesta Whey 100 -valmistetta saat yhtä paljon proteiinia kuin 100 grammasta kanaa tai naudanlihaa – mutta vain murto-osalla hinnasta. 

Jos yhdistät kaiken tämän, ymmärrät nopeasti, miksi niin monet ihmiset päättävät käyttää proteiinijauhetta päivittäisen proteiinin saantinsa lisäämiseksi. 

Heraproteiini

Hera (whey) on erittäin haluttu raaka-aine etenkin treenaajien keskuudessa – mutta näin ei ole aina ollut. Alun perin heraa pidettiin lähinnä juuston valmistuksen ongelmallisena jäännöstuotteena. Juustoteollisuudessa maidosta halutaan nimittäin kaseiinia ja rasvaa. Vaikka maitoproteiini koostuu noin 80 % kaseiinista ja 20 % herasta, 10 litrasta maitoa saadaan vain noin 1 kg juustomassaa – loput on heraa. 

Jotta herasta voisi tulla proteiinijauhe, sille on suoritettava ristivirtausprosessi ja kalvosuodatus. Suodatus poistaa rasvaa, hiilihydraatteja ja laktoosia ja sitä toistetaan, kunnes jäljellä on periaatteessa vain proteiinia. Hellävaraisen suodatuksen ansiosta heran luonnollinen rakenne ja korkea biologinen arvo säilyvät. Tuloksena on proteiinijauhe, jonka proteiinipitoisuus on suuri ja rasvan ja laktoosin määrä pieni. Proteiinijauhe, joka on yksinkertaisesti täydellinen niille, jotka haluavat kasvattaa lihaksia. 

Heraproteiinin eri tyypit

Heraproteiini jaetaan kolmeen eri tyyppiin: konsentraatti, isolaatti ja hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti, joka tunnetaan paremmin hydrolysaattina. Heratiiviste (konsentraatti) on yleisimmin käytetty tyyppi. Heratiivisteestä saa suuren määrän proteiinia hyvään hintaan. Se on proteiinijauhe, joka sopii suurimmalle osalle.

Heraisolaatti on heraproteiinin puhtaampi muoto, jossa raaka-aine on suodatettu useissa vaiheissa ja siten saavutettu suurempi proteiinipitoisuus ja huomattavasti alhaisempi rasva-, hiilihydraatti- ja laktoosipitoisuus. Hienompi ravintoarvo näkyy hinnassa, ja sitä käyttävät muun muassa korkeamman tason urheilijat.

Hydrolysaatissa proteiinin pitkät aminohappoketjut on osittain jaettu lyhyemmiksi ja helpommin imeytyviksi aminohappoketjuiksi. Koska proteiini on jaettu pienempiin osiin, proteiinijauhe imeytyy kehoon erittäin nopeasti ja voi siten stimuloida lihasproteiinisynteesiä vieläkin nopeammin.

Lue lisää heraproteiini-isolaatista ja hydrolysoidusta heraproteiini-isolaatista täältä.

 • Proteiini auttaa lisäämään lihasmassaa.
 • Proteiini auttaa ylläpitämään lihasmassaa.
 • Proteiini edistää luuston pysymistä normaalina.

Huom.! Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää.

SKU: SKU23381
Manufacturer: Body Science
EAN:

Sisältö

Body Science Whey 100% Blueberry

Mustikka makuinen proteiinijauhe. Sisältää makeutusainettaSisältää laktaasientsyymiä.
Nettopaino:
 1000 g (32 annosta).
Annoskoko: 31 g (~1 dl). Kauha ei sisälly.

Käyttö: Sekoita 31 g 2 dl vettä tai laktoositonta maitoa. Nesteen määrää voidaan lisätä tai vähentää

Ainesosat: Heraproteiinitiiviste maidosta (sisältää emulgointiaineita auringonkukkalesitiini, soijalesitiini), väriaineet (punajuurenpunainen, antosyaanit), aromit, stabilointiaine (selluloosakumi), suola, happamuudensäätöaine (omenahappo), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami-K), laktaasientsyymi. Sisältää fenyylialaniinin lähteen. 

HUOM! Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää.

Parasta ennen: Katso leima.

SäilytysAlkuperäispakkauksessa huoneenlämmössä.

Ravintosisältö 100 grammaa kohti ja 30 gramman annosta kohti:
Energiaa 1592 kJ/379 kcal

504 kJ/120 kcal

Rasvaa  
-josta tyydyttyneitä rasvoja
5,7 g
5,7 g
1,8 g
1,8 g
Hiilihydraatteja  
-josta sokereita
5,7 g
4,1 g
1,8 g
1,3 g
Proteiinia 76 g 24 g
Suolaa 1,28 g 0,40 g
 
Sisältää luonnossa esiintyviä sokereita.Lue lisää
Tilasin 1kg pussin testiksi. Alkuperäinen ajatus oli ettei laktoositon heraproteiini voi maistua hyvälle / sekoittuu huonosti tms, mutta olin hyvinkin väärässä. Maku oli loistelias, tuote sekoittuu täydellisesti, hinta kohdallaan (jos proteiinin hinta nykypäivänä yleensäkään on ”kohdallaan”) ja toimitus nopea. Tulossa kaksi 1kg pussia eri makuina lisää. Kiitos mmsports tästä uudesta tuttavuudesta!
Maku: Mint Chocolate 5/5
Was this helpful?
17
3
Maistamistani tuotteista heittämällä paras. Kanelisen omenainen, aivan kuten omenapiirakkaa söisi!
Maku: Apple Pie 5/5
Was this helpful?
0
0
Maku saattaa olla hyvä, mutta keinotekoisten makeutusaineiden takia en tule tilaamaan. Harmi, muuten olisin mielelläni kokeillut tuotetta.
Maku: Vanilla 5/5
Was this helpful?
1
2
Parhaan makuista proteiinia mitä voi ostaa

Double Chocolate Hazelnut 5/5
Vanilla Pear 5/5

suosittelen lämpimästi
Maku: Vanilla Pear 5/5
Maku: Double Chocolate Hazelnut 5/5
Was this helpful?
0
0
Slow delivery and doesn’t mix well. Not with milk nor water.
Maku: Natural 5/5
Was this helpful?
1
5
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
4 kpl Whey 100%
Body Science
4 kpl Whey 100%
4 kpl Whey 100%
83.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?