Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
-15%

Viking Power 3 kpl Tyr - Pumppi PWO

Koko: 90 kapselia x 3
PUMP CAPS! Runsaasti tehokkaita ainesosia sisältävä koostumus varmistaa maksimaalisen tehon.
CellFlo6™, S7®, Himalajan suola
Kofeiiniton
126.90
149.70
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
 • Kuvaus
 • Sisältö

Kuvaus

3 kpl Viking Power Tyr – Pumppi PWO

PWO, jossa on erittäin tiivistetty pumppia lisäävä koostumus. Kehitetty erityisesti harjoituksiin, joissa haluat erityisen tehokkaan pumpin, vaskulariteetin ja paineen lihaksiin. Helppokäyttöisessä ja kätevässä tablettimuodossa.

 • 600 mg CellFlo6™
 • 500 mg Pink Himalaya Salt
 • 500 mg tauriinia
 • 50 mg S7®
 • AstraGin®
 • Kofeiiniton
 • Valmistettu Ruotsissa.

Viking Power Tyr on edistyksellinen ja kofeiiniton PWO, joka sisältää erittäin tehokkaan pumppia lisäävän koostumuksen. Tehokkaimmat pumppia edistävät aineet ovat ehdottomasti ensiluokkaiset ainesosat CellFlo6™ ja S7®. Nämä ainutlaatuiset ja patentoidut kasviuutteet on suunniteltu erityisesti tehostamaan typpioksidin tuotantoa ja parantamaan verenkiertoa. Ne toimivat synergiassa toisiinsa nähden ja tehostavat toistensa vaikutusta, mikä optimoi hapen ja ravinteiden kuljetuksen työskenteleviin lihaksiin. Tämä puolestaan lisää suorituskykyä ja nopeuttaa palautumista, mikä auttaa sinua harjoittelemaan mahdollisimman tehokkaasti.

Koostumus sisältää myös runsaasti proantosyanidiineja, jotka ovat peräisin laadukkaista rypäle- ja männynkuoriuutteesta ja edistävät entistä tehokkaammin verenkiertoa lihaksiin. Tämän lisäksi koostumus sisältää myös laadukasta amla-uutetta, joka tunnetaan myös nimillä emblika ja Indian Gooseberry, sekä runsaasti vaaleanpunaista Himalajan suolaa joka tarjoaa tehokkaamman lihasten pumpin ja räjähtävämmän voiman. Viking Power Tyr on ehdoton tuote niille, jotka haluavat äärimmäisen tehokkaan treenikokemuksen lyömättömällä lihaspaineella.

CellFlo6™ – Skin-Tearing Pumps 

Vihreä tee on uskomattoman suosittu ainesosa ravintolisissä, ja sitä löytyy monista tuotteista. Teelehdet sisältävät runsaasti kofeiinia, teaniinia ja polyfenoleja, jotka sisältävät useita flavonoideja ja katekiineja. Näillä luonnollisilla aineilla on useita terveyttä edistäviä ominaisuuksia. CellFlo6™ on edistyksellinen pumppia tehostava ainesosa, joka on valmistettu laadukkaasta vihreiden teelehtien uutteesta. Ainutlaatuisessa ja patentoidussa uuttomenetelmässä, jossa raaka-aine uutetaan kahteen kertaan, muun muassa kofeiini poistetaan ja katekiinien pitoisuus tiivistetään.

Tuloksena on kofeiiniton vihreän teen uute, joka sisältää runsaasti biologisesti saatavilla olevia katekiineja, erityisesti gallushappoon sitoutuneita prosyanidiineja. Näiden katekiinien on tutkimuksissa osoitettu mm. tehostavan voimakkaasti verenkiertoa, mikä parantaa hapen ja ravinteiden saantia voimakkaasti työskentelevissä lihaksissa. Tämä edistää parempaa suorituskykyä, kestävyyttä ja palautumista. CellFlo6™ on siksi kiistattomasti arvostettu ainesosa ensiluokkaisissa pumppia tehostavissa tuotteissa.

S7® – Natural Nitric Oxide Booster 

S7® on tavaramerkkisuojattu seitsemän tehokkaan kasviuutteen seos, jonka valmistaja on FutureCeuticals, Inc. Tämä ainutlaatuinen ja erittäin tehokkaasti tiivistetty uutesekoitus sisältää vihreitä kahvipapuja, vihreää teetä, kurkumaa, hapankirsikkaa, mustikkaa, parsakaalia ja lehtikaalia. Yhdessä ne muodostavat edistyneen yhdistelmän, joka lisää kehon typpioksiditasoja (NO) luonnollisella tavalla. Tällä puolestaan on suuri vaikutus verenkiertoon. Typpioksiditasoja lisäävien ominaisuuksiensa ansiosta S7® tehostaa lihasten verenkiertoa, mikä johtaa veren määrän lisääntymiseen lihassoluissa. Tämä saa aikaan voimakkaan paineen nousun lihaksissa harjoituksen aikana, mikä näkyy myös ulospäin pumpattuina lihaksina ja vaskulariteetin lisääntymisenä.

S7®:n on osoitettu tutkimuksessa lisäävän veren typpioksidipitoisuutta 230 % vain 50 mg:n kerta-annoksen jälkeen. Erillisessä 90 päivää kestäneessä pitkäaikaistutkimuksessa havaittiin, että S7®:n päivittäinen saanti vaikutti merkittävästi veren typpioksidipitoisuuden nousuun lumelääkkeeseen verrattuna.

Pink Himalaya Salt

Vaaleanpunaisesta Himalajan suolasta on tullut suosittu ainesosa suorituskykyä parantavissa lisäravinteissa, erityisesti pumppia edistävissä PWO-tuotteissa. Tämä luonnollinen suolanlähde tuotetaan suolakiteistä, joita on muodostunut Himalajan alueella tuhansien vuosien aikana. Tavallisesta ruokasuolasta poiketen puhdistusprosessit ovat minimaaliset, mikä säilyttää suolan luonnollisen kivennäis- ja hivenainepitoisuuden ja saa aikaan sen erityisen vaaleanpunaisen värin. Hivenaineisiin sisältyvät mm. kivennäisaineet kalsium, kalium, rauta ja magnesium, jotka ovat välttämättömiä elektrolyyttitasapainolle ja lihaskontaktille, mikä puolestaan edistää parempaa suorituskykyä ja tehokkaampaa lihasten pumppia.

Kofeiiniton

Viking Power Tyr on puhdas pumppi-PWO, joka ei sisällä kofeiinia eikä muita piristeitä. Se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat välttää virkistäviä ja stressitasoa nostavia aineita, mutta haluavat saada todella hyvän harjoituksen maksimaalisella paineella lihaksissa. Kofeiinittoman koostumuksensa ansiosta se sopii yhtä hyvin myöhäisillan treeneihin kuin keskellä päivää käytettäväksi. Ei sisällä kreatiinia ja kihelmöivää beeta-alaniinia.

Lyömättömän lihaspumpin saamiseksi Viking Power Tyr tulisi nauttia yhdessä hiilihydraattien kanssa. Kun ennen treeniä nautitaan laadukkaita hiilihydraatteja, kuten Cluster Dextrin® tai Karbolyn®, lihakset saavat nopeasti ja helposti saatavilla olevaa energiaa, mikä auttaa torjumaan lihasten väsymistä ja auttaa suoriutumaan entistä paremmin harjoituksen aikana. Se ohjaa myös enemmän nestettä ja ravinteita lihassoluihin, mikä lisää solujen tilavuutta ja saa aikaan entistä voimakkaamman lihaspumpin tunteen.

 • Vihreä tee edistää verenkiertoa ja verisuonten terveyttä.
 • Männynkuori edistää verenkiertoa ja verisuonten terveyttä.
 • Mustikat ja viinirypäleet edistävät verisuonten terveyttä ja normaalia verenkiertoa.
 • Kurkuma edistää normaalia sydämen toimintaa.
 • Kurkuma edistää normaalia verenkiertoa ja hermoston normaalia toimintaa.
 • Vihreä tee ja viinirypäleet edistävät normaalia verenkiertoa.
 • Astragalus edistää henkistä ja fyysistä hyvinvointia.
 • Panax notoginseng edistää normaalia sydän- ja verisuoniterveyttä.

HUOM.! Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää

SKU: SKU2629011
Manufacturer: Viking Power
EAN:

Sisältö

Viking Power Tyr

Ravintolisä.
Määrä: 75 kapselia (25 annosta). 
Annostelu: 3 kapselia.

KäyttöOta 3 kapselia noin 30 min ennen harjoittelua.

Ainesosat: Vihreä teeuute (Camellia sinensis), tauriini, vuorisuola, kapseli (gelatiini naudasta), viinirypäleuute (Vitis vinifera), amlauute (Phyllanthus emblica), havupuu-uute (Pinus pinaster), uuteseos (astragalus (Astragalus membranaceus), ginseng (Panax notoginseng), vihreä kahvipapu (Coffea arabica), grön vihreä tee (Camellia sinensis), kurkuma (Curcuma longa), hapankirsikka (Prunus cerasus), mustikka (Vaccinum myrtillus), parsakaali (Brassica oleracea L.), lehtikaali (Brassica oleracea)), paakkuuntumisenestoaine (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat). 

HUOM: Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Säilytys: Alkuperäispakkauksessa huoneenlämmössä.

Sisältö, 3 kapselia:
Vihreä teeuute (CellFlo6®) 600 mg
Tauriini
600 mg
Himalajan suola 
500 mg
Viinirypäleuute 
-josta 95 % proantosyanidiinia 
200 mg
190 mg
Almauute  165 mg
Havupuu-uute 
-josta 95 % proantosyanidiinia 
100 mg
95 mg
Uuteseos 
-josta S7™ 
-josta AstraGin® 
85 mg
50 mg
35 mg
 
Lue lisää

Reviews

Kommentteja ei ole vielä luettavissa..
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
3 kpl Tyr - Pumppi PWO
Viking Power
3 kpl Tyr - Pumppi PWO
Koko: 90 kapselia x 3
3 kpl Tyr - Pumppi PWO
126.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?