Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
15% Alennus Kaikesta päättyy 1 päivä ja 19:15:35 päästä

Treenitrikoot soveltuvat täydellisesti treenaamiseen ja niitä on saatavana useissa hienoissa väreissä ja malleissa. Ne tekevät treenistä hieman hauskemman ja mukavamman. Löydä oma tyylisi hienojen ja toiminnallisten treenitrikoiden laajasta valikoimasta.

Osta naisten hienot treenitrikoot MM Sports

Ostaessasi naisten treenitrikoot MM Sports takaamme aina kustannustehokkaat hinnat, hyvät tuotteet, nopean toimituksen ja ensiluokkaisen palvelun.  Naisten treenitrikoomme eivät ole vain tyylikkäitä, vaan myös mahdollisimman korkealaatuisia, jotta treenikokemuksesi ja suorituskykysi olisivat mahdollisimman hyvät. Tarjoamme myös aina mahdollisimman nopeat toimitukset. Meidän mielestämme asiakkaidemme ei pitäisi joutua odottamaan tarpeettoman kauan naisten ensiluokkaisten treenitrikoiden toimitusta. MM Sports tarjoaa lisäksi aina ensiluokkaiset hinnat sekä hyvää asiakaspalvelua, jos sinulla on tuotteita koskevia kysymyksiä. Jos haluat hienot treenitrikoot kustannustehokkaaseen hintaan, nopean toimituksen ja hyvää palvelua, valitse MM Sports.

Mustat, harmaat vai ruskeat treenitrikoot? Meiltä löydät kaikkea

Haluat sitten mustat, ruskeat tai harmaat treenitrikoot, löydät aina nämä tuotteet laajasta tuotevalikoimastamme. Meillä on esimerkiksi useita erilaisia mukavan tuntuisia ja joustavia mustia treenitrikoita. Mustat treenitrikoot eivät ole vain mustat, vaan myös trendikkäät, modernit ja uusimman treenimuodin mukaiset. Jos haluat mieluummin harmaat tai ruskeat treenitrikoot, löydät tietenkin myös nämä tuotevalikoimastamme. Meille MM Sports toiveidesi mukaan mukautettu tuotevalikoima on aina keskeinen osa tuotekehitystämme. Joten etsit sitten mustia, harmaita tai ruskeita treenitrikoita, me MM Sports haluamme aina tarjota sinulle ensiluokkaisen ratkaisun.

Laaja valikoima saumattomia treenitrikoita

Jos olet kiinnostunut hankkimaan saumattomat treenitrikoot, löydät ne tuotevalikoimastamme. Löydät saumattomia treenitrikoita useissa eri väreissä, koissa ja hintaluokissa.

Treenitrikoot korkealla vyötäröllä

Tuotevalikoimastamme löydät myös korkeavyötäröiset treenitrikoot. Korkeavyötäröiset treenitrikoot sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat pidemmän mallin, joka peittää vyötärön parhaalla tavalla. Korkeavyötäröiset trikoot tarjoavat myös mukavan ja viihtyisän treenikokemuksen, mikä auttaa puolestaan keskittymään paremmin aivan uudenlaisten kuntotulosten saavuttamiseen. Tuotevalikoimastamme löydät aina useita erilaisia korkeavyötäröisiä treenitrikoita useilta eri tuotemerkeiltä. MM Sports tunnusomaisia asioita ovat laatu ja hyvät hinnat.  Voit helposti tutustua korkeavyötäröisiin treenitrikoisiimme alla. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja. Autamme mielellämme löytämään oikean tuotteen.

Osta naisten treenitrikoot helposti netistä 

MM Sport verkkokaupasta ostat aina naisten treenitrikoot harmittomasti ja suojallisesti. Asiakkaana sinulla on aina korkealaatuisen 7 päivän hintatakuu. Se tarkoittaa sitä, että jos löydät saman tuotteen alhaisempaan hintaan fyysisestä myymälästä tai verkkokaupasta Suomessa, korvaamme hintojen välisen erotuksen. Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän palautus- ja peruuttamisoikeus tehdessäsi verkko-ostoksia. Sinulla on oikeus käyttää peruuttamisoikeuttasi ja palauttaa tuote syytä ilmoittamatta. 30 päivän määräaika astuu voimaan sinä päivänä, jolloin olet vastaanottanut tilauksesi.  tehdä johtopäätöksiä siitä, mikäli haluat ostaa naisten treenitrikoot

Verkkokaupastamme saat myös aina runsaasti tietoja naisten treenitrikoista ja voit myös lukea toisien asiakkaiden arvosteluita. Näiden tietojen perustella voit helposti tehdä johtopäätöksiä siitä, jos haluat ostaa naisten treenitrikoot tai ei. Jos löydät naisten treenitrikoot mistä olet kiinnostunut, niin selaille välilehden alalaitaan mistä löydät ehdotuksia tuotteiden kanssa sopivista toisista tuotteista. Voit näiden tietojen avulla halutessasi ostaa kokonaisen asun yhdellä kertaa ja yhdellä toimitusmaksulla.

Mikäli koet naisten treenitrikoon koon valinnan haasteelliseksi, niin voit perehtyä verkkosivuitamme löytyviin kokotaulukoihin. Voit myös aina pyytää apua koon valinnassa ottamalla yhteyttä MM Sports asiantuntevaan asiakaspalveluun. He auttavat sinua aina löytämään parhaat mahdolliset naisten treenitrikoot juuri sinun tarpeesi mukaan. Ota siis heihin yhteyttä jo tänään, jos sinulla on kysymyksiä!

Naisten treenitrikoot moneen makuun

Valikoimastamme löydät naisten treenitrikoot moneen makuun. Tuotevalikoimastamme löydät seuraavat naisten treenitrikoot

Onko sinulla kysyttävää naisten treenitrikoista? Ota yhteyttä

Jos sinulla herää shoppailun aikana kysymyksiä naisten treenitrikoista, voit aina ottaa yhteyttä asiakaslähtöiseen asiakaspalveluhenkilöstöömme. Asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua mielellään vastaamalla tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi. Ota yhteyttä joko sähköpostitse, chatin kautta tai puhelimitse, niin autamme sinua parhaan kykymme mukaan.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
  • Sukupuoli
  • Koko
-50%
4 Reviews
Uskomattoman pehmeät ja ihanan tuntuiset saumattomat treenitrikoot, jotka tuntuvat kuin toiselta iholta. Trikoissa on hyvin vähän saumoja, mikä parantaa liikkuvuutta treenin aikana. Ne on valmistettu joustavasta kankaasta.
€19.90 Normaali hinta: €39.90
-15%
2 Reviews
€42.41 Normaali hinta: €49.90
-15%
€42.41 Normaali hinta: €49.90
Myydyin tuote
-15%
3 Reviews
Uskomattoman pehmeät ja ihanan tuntuiset saumattomat treenitrikoot, jotka tuntuvat kuin toiselta iholta. Trikoissa on hyvin vähän saumoja, mikä parantaa liikkuvuutta treenin aikana. Ne on valmistettu joustavasta kankaasta.
€42.41 Normaali hinta: €49.90
-15%
6 Reviews
Korkeavyötäröiset treenitrikoot, jotka on valmistettu hikeä siirtävästä materiaalista ja jotka istuvat mukavasti kehoa vasten. Käytännöllinen puhelintasku lahkeessa.
€42.41 Normaali hinta: €49.90
-15%
1 REVIEW
Pehmeät ja mukavat treenitrikoot, jotka tuntuvat kuin toiselta iholta. Trikoot on valmistettu joustavasta materiaalista, joka pitää sinut viileänä ja kuivana treenin aikana.
MM Sports
€33.91 Normaali hinta: €39.90
-15%
12 Reviews
Klassiset treenitrikoot korkealla vyötäröllä. Trikoot on valmistettu mukavasta, nopeasti kuivuvasta ja viileästä toiminnallisesta materiaalista, vyötärönauhassa on hillitty MM Sports -logo.
€33.91 Normaali hinta: €39.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?