Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Tuotevalikoimastamme löydät maukasta ja terveellistä valmisruokaa. Löydät monia eri makuja ja pakkauskokoja. Tutustu tuotevalikoimaamme tästä alapuolelta. Me MM Sports haluamme sinun olevan varma siitä, että tarjoamme sinulle aina markkinoiden parhaat hinnat. Siksi tarjoamme aina hintatakuun jokaiseen ostokseen.

Miksi kannattaa ostaa valmisruokaa verkkokaupastamme?

On monia eri etuja ostaa valmisruokia MM Sports verkkokaupasta. Saat esimerkiksi aina nopeat mahdolliset toimitukset koko Suomeen kohteesta riippumatta. Tarjoamme myös aina hintatakuun jokaisen ostokseen mikä suoritat verkkokaupastamme. Voit siis olla varma siitä, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan, kun ostat valmisruokaa meiltä. Tämä lisäksi saat myös aina edulliset hinnat ja korkealaatuiset tuotteet. Saat siis aina MM Sports korkealaatuisen kokonaisratkaisun juuri sinun tarpeesi mukaan. Tutustu MM Sports tuotevalikoimaan jo tänään!

Tarjoamme samat hinnat, tarjoukset ja kampanjat kuin kilpailijamme!

Hintatakuu on voimassa 7 päivää ostopäivästä. Se tarkoittaa sitä, että jos löydät saman tuotteen alhaisempaan hintaan fyysisestä myymälästä tai verkkokaupasta Ruotsissa, korvaamme hintojen   välisen erotuksen. Hintatakuun edellytyksenä on, että tuote on identtinen eli täysin samanlainen tuotemerkin, koon ja maun osalta, ja että sillä on vastaavat ominaisuudet ja ostoehdot. Jos kilpailijoiden hintoihin lisätään toimitus- tai tullikuluja tai muita maksuja, kyseiset maksut otetaan mukaan vertailuun. Hintatakuu ei koske vähän ennen parasta ennen -päivää myytäviä tuotteita. Tuotteen tulee olla myynnissä halvempaan hintaan saman hinnan tarjoamisen määrittämishetkellä. Voit todistaa tämän lähettämällä meille mainoksen, linkin tai muuta, josta tämä käy selvästi ilmi (esim. kuvakaappausta ei hyväksytä). MM Sports hintatakuu on voimassa sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Jos haluat hyödyntää hintatakuuta, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@mmsports.fi.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

Mikäli sinulla on kysyttävää MM Sports valmisruuista, niin voit aina ottaa meidän asiakaskeskeiseen, osaavan ja tehokkaaseen asiakaspalveluun yhteyttä. He palvelevat sinua puhelimitse ja sähköpostisi. Asiakaspalvelumme opastaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla, niin että varmasti saat asiakaskeskeisen vastauksen sinun kysymykseesi. Ota siis jo tänään yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä, jotka liittyvät valmisruokaan.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele

Suodatintasi vastaavia tuotteita ei ole saatavilla

Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?