Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
December Deals päättyy 2 päivää ja 07:29:52 päästä

Treenikengät Naisille

Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
  • Sukupuoli
6 Reviews
Kätevät, yksinkertaiset ja tukevat painonnostokengät raskaisiin nostoihin ja vapaaseen liikkuvuuteen. Sekä miehille että naisille.
€99.90

Treenikengät Naisille

Kengän paino 

Kun puhutaan "keveistä jaloista", tarkoitetaan yleensä energistä henkilöä, jolla on nopsat jalat. Mutta on tietysti mahdollista vaikuttaa jalkojen painoon myös oikeilla valituilla kengillä. Kaikissa urheilulajeissa, joissa siirretään jalkoja, haluamme niiden painavan mahdollisimman vähän. Kevyt kenkä luo luonnollisemman juoksuaskeleen, vapaamman tunteen ja antaa kirjaimellisesti kevyet jalat!

Vaimennus vai kiinteä kantapää 

Kengissä, joita käytämme arkisin tai juoksulenkillä, on yleensä pehmustettu kantapää, joka suojaa iskuilta liikkumisen aikana. Joissakin liikuntamuodoissa, joissa jalka osuu alustaan paljon ja voimakkaasti, pehmustetuilla kantapäillä on sama suojaava toiminto. Mutta tiukoissa ja hallituissa nostoissa tilanne näyttää erilaiselta. Kun tasapainotamme raskaan painon keholle, meidän on seisottava tukevasti, ja silloin kaikenlainen pehmeä vaimennus tulee esteeksi. Vakaa kantapää on siis nostokengän ykkösominaisuus. 

Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?