Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Treenikengät Naisille

Useimmat ajattelevat todennäköisesti mitkä kengät heillä on päällä, jos he ovat menossa juoksemaan. Mutta treenikenkien valinta on vähintään yhtä tärkeää, kun nostat painoja tai teet muuta sisäliikuntaa. Alla on tärkeät tekijät, jotka on otettava huomioon:

Kengän paino

Kun puhutaan "keveistä jaloista", tarkoitetaan yleensä energistä henkilöä, jolla on nopsat jalat. Mutta on tietysti mahdollista vaikuttaa jalkojen painoon myös oikeilla valituilla kengillä. Kaikissa urheilulajeissa, joissa siirretään jalkoja, haluamme niiden painavan mahdollisimman vähän. Kevyt kenkä luo luonnollisemman juoksuaskeleen, vapaamman tunteen ja antaa kirjaimellisesti kevyet jalat!

Vaimennus vai kiinteä kantapää

Kengissä, joita käytämme arkisin tai juoksulenkillä, on yleensä pehmustettu kantapää, joka suojaa iskuilta liikkumisen aikana. Joissakin liikuntamuodoissa, joissa jalka osuu alustaan paljon ja voimakkaasti, pehmustetuilla kantapäillä on sama suojaava toiminto. Mutta tiukoissa ja hallituissa nostoissa tilanne näyttää erilaiselta. Kun tasapainotamme raskaan painon keholle, meidän on seisottava tukevasti, ja silloin kaikenlainen pehmeä vaimennus tulee esteeksi. Vakaa kantapää on siis nostokengän ykkösominaisuus.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
  • Sukupuoli
-33%
7 Reviews
Kätevät, yksinkertaiset ja tukevat painonnostokengät raskaisiin nostoihin ja vapaaseen liikkuvuuteen.
€79.90 Normaali hinta: €119.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?