Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
December Deals päättyy 2 päivää ja 04:17:02 päästä

Naisten painonnostokengät

Maastavedon kaltaisessa harjoituksessa, jossa paino nostetaan lattiasta, haluaa kirjaimellisesti seistä mahdollisimman matalalla. Suora kosketus maahan on ensisijaisen tärkeä. Sama pätee lajeihin, joissa vaaditaan herkkää jalkatyötä, kuten nyrkkeilyyn ja painiin, jossa myös nilkan tuki on välttämätön. Vakaat nyrkkeilykengät ovat hyvä vaihtoehto myös painoja nostaville!

MM Sports tarjoaa vakaita painonnostokenkiä tunnetuilta tuotemerkeiltä.

Miksi kannattaa ostaa naisten painonnostokengät verkkokaupastamme?

Ehkä ajattelet, että miksi sinun pitäisi ostaa naisten painonnostokengät juuri MM Sportsin verkkokaupasta? Saat aina korkealaatuiset tuotteet, jotka aina seuraavat viimeisempiä kenkämuotitrendejä markkinoilla. Voit aina siis olla varma siitä, että olet trendikäs salilla kuin ostat kengät meiltä. Tämän lisäksi saat myös aina nopeat mahdolliset toimitukset koko Suomeen kohteesta riippumatta. Mielipiteemme on, että sinun asiakkaanasi ei ikinä tarvitsisi odottaa korkealaatuisia naisten painonnostokenkiä turhan kauan. Verkkokaupastamme saat myös aina edulliset hinnat. Eli MM Sportsilta saat aina korkealaatuisen kokonaisratkaisun juuri sinun tarpeesi mukaan. Tutustu yrityksemme tuotevalikoimaan jo tänään!

Naisten painonostokengät voimaharjoitteluun

Naisten painonostokengät, jotka löydät tuotevalikoimastamme tarjoavat täydellisen kombinaation laatua, toiminnallisuutta ja muotoilua. Huolella valittujen materiaalien ansiosta voimme tarjota sinulle kevyen, mutta samalla vakaan naisten painonostokengän, joka toimii erinomaisesti voimaharjoittelussa. Painonnostokengät naisille toimitetaan tyylikkäässä pakkauksessa yhdessä kaksien nauhojen (musta ja vaaleanpunainen) ja kenkäpussin kanssa. Aina kuin ostat painonnostokengät voit siis olla varma siitä, että saat korkealaatuiset naisten painonostokengät, jotka auttavat sinua maksimoimaan treenisuorituksia!

Aina 30 päivän palautusoikeus kuin ostat naisten painonnostokengät

Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän palautus- ja peruttamisoikeus kuin ostat naisten painonnostokengät verkkokaupastamme. Asiakkaana sinulla on oikeus hyödyntää peruuttamisoikeuttasi ja palauttaa tuote syytä ilmoittamatta.30 päivän määräaika astuu voimaan sinä päivänä, jolloin olet vastaanottanut tilauksesi. Palautusten ja peruutettujen ostojen osalta veloitamme 2.9 € käsittelymaksun, joka vähennetään hyvityksestäsi. Varaamme itsellemme oikeuden kieltäytyä vastaanottamatta alusvaatteiden, henkseleiden tai kasvomaskien palautuksia.

Ota yhteyttä jo sinulla on kysyttävä!

Jos sinulle ilmestyy kysymyksiä, jotka liittyvät naisten painonnostokenkiin, niin voit aina ottaa MM Sportsin asiakaskeskeisen asiakaspalvelun yhteyttä. Asiakaspalvelumme avulla voit esimerkiksi saada opastusta löytää parhaan mahdollisen kokoon.


 


 

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
  • Sukupuoli
6 Reviews
Kätevät, yksinkertaiset ja tukevat painonnostokengät raskaisiin nostoihin ja vapaaseen liikkuvuuteen. Sekä miehille että naisille.
€99.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?