Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

XLNT Sports EAA + kofeiini

Hyvänmakuinen, kofeiinia sisältävä EAA takaa nopean ja tehokkaan energianboostin. Valitse joko Sour Cola, Strawberry, Fresh Apple tai Fresh Pear!
29.90
Valitse Maku:
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
 • Kuvaus
 • Sisältö

Kuvaus

EAA-lisä virkistävällä kofeiinilla

Vihdoinkin XLNT Sportsin uskomattoman suosittua EAA-lisäravinnetta on saatavana suorituskykyä parantavan kofeiiniin kanssa! 

 • Lyömätön maku – vaikea uskoa EAA-tuotteeksi!
 • EAA, jossa BCAA:ta 6-1-1-suhteessa.
 • Betainilla ja suorituskykyä parantavalla kofeiinilla.
 • Helppo annostelu – 50 mg piristävää kofeiinia mittallista kohti.
 • Rikastettu C- ja B6-vitamiineilla väsymyksen ja uupumuksen torjumiseksi.
 • Valmistettu vegaanisista aminohapoista.
 • Valmistettu Ruotsissa.

XLNT Sports on yhdistetty vahvasti korkeaan laatuun ja lyömättömään makuun, varsinkin kun puhutaan aminohappoja sisältävistä ravintolisistä. Nyt EAA-tuote on vihdoin saatavilla kofeiinin ja lyömättömän maun kanssa. 50 mg:lla kofeiinia annosta kohti kofeiinin saanti on helppo annostella omien tarpeiden mukaan. Täydellinen tuote käytettäväksi ennen fyysisesti ja henkisesti vaativia tilanteita, joissa vaaditaan parempaa suorituskykyä ja halutaan samalla stimuloida lihasten rakentumista ja palautumista!

Mitä aminohapot ovat?

Monipuolinen ruokavalio on tärkeä, jotta saamme kaikki ravintoaineet hyvässä tasapainossa. Niiden, jotka elävät aktiivista elämää ja liikkuvat paljon, on erityisen tärkeää saada riittävästi proteiinia. Proteiinia pidetään itse asiassa tärkeimpänä ravintoaineena ja siksi sitä kutsutaan proteiiniksi – nimi tulee kreikankielen sanasta proteos, joka tarkoittaa tärkeintä tai ensimmäistä. 

Kaikkiaan proteiinit muodostuvat 20 aminohaposta, joista 11 on ei-välttämättömiä, jotka elimistö voi tuottaa itse. Loput ovat välttämättömiä, jotka meidän on saatava ruokavalion kautta. Välttämättömiä aminohappoja kutsutaan yleensä EAA:ksi (essential amino acids), ja ne koostuvat l-leusiinista, l-valiinista, l-isoleusiinista, l-treoniinista, l-histidiinistä, l-lysiinistä, dl-metioniinista, l-tryptofaanista ja l- fenyylialaniinista. Kuten sanottua, elimistö ei pysty itse tuottamaan tätä välttämättömien aminohappojen ryhmää, vaan ne on saatava ravinnosta proteiinipitoisten ruokien, proteiinijauheiden tai aminohapporavintolisien kautta.

EAA ja BCAA

EAA:ta ja BCAA:ta sisältävien lisäravinteiden välinen ero on, että BCAA-lisät sisältävät vain kolmea haarautunutta aminohappoa, leusiinia, isoleusiinia ja valiinia, kun taas EAA-lisä sisältää 8 välttämätöntä aminohappoa – joihin kuuluvat haarautuneet aminohapot (BCAA). Juuri tästä syystä ei BCAA-lisän käyttö ei ole välttämätöntä, jos juodaan jo EAA:ta sisältävää ravintolisää. BCAA:n käytöllä on kuitenkin muitakin etuja, sillä ne sisältävät huomattavasti enemmän haarautuneita aminohappoja.

Kehon rakennuspalikoita nopeasti

Aktiivisille ja paljon treenaaville on erityisen tärkeää toimittaa elimistölle tarvittavat rakennusaineet, jotta se pystyy korjaamaan itseään ja rakentamaan uusia lihaksia – toisin sanoen proteiinia. Tämä voidaan tehdä syömällä proteiinipitoisia ruokia, juomalla proteiinipirtelöä tai nauttimalla EAA-lisää, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja aivan kuten täysimittainen proteiini. Suurimpana etuna ravintolisien käytössä on ennen kaikkea joustavuus, hinta ja paljon nopeampi imeytyminen elimistöön. Valitaanko proteiinijauhe vai aminohapot, on monille makuasia – aminohappoja sisältävän ravintolisän käytön suuri etu proteiinijauheeseen verrattuna on, että elimistön ei tarvitse pilkkoa proteiinia vapaiksi aminohapoiksi, ennen kuin se voi imeytyä ja pääsee käyttöön elimistössä. EAA-lisäravinteen aminohapot ovat jo jakautuneet, ja siksi ne imeytyvät tehokkaammin elimistössä. Haarautuneiden aminohappojen (BCAA) ei tarvitse edes kulkea maksan kautta, ennen kuin ne saavuttavat verenkierron – sen sijaan ne menevät suoraan lihassoluihin, joissa niitä voidaan käyttää polttoaineena treenatessa. Tämä on tehnyt aminohapoista yhden suosituimmista ravintolisistä, jota käytetään treenin yhteydessä.

Puutostilassa ei-välttämätön voi muuttua välttämättömäksi

Vähäproteiinisen ruokavalion riskinä on, että emme saa tarpeeksi proteiineja rakentavia aminohappoja, jolloin ei-välttämättömästä aminohaposta voi tulla elintärkeä. Normaalisti elimistö itse voi tuottaa ei-välttämättömiä aminohappoja hajottamalla muita aminohappoja ja välituotteita aineenvaihdunnassa. Elimistö ei esimerkiksi voi itse tuottaa ei-välttämätöntä aminohappoa, tyrosiinia, niin kauan kuin välttämätöntä aminohappoa, fenyylialaniinia, on saatavilla. Fenyylialaniinivajeessa tyrosiinista tulee yhtäkkiä elintärkeää, kuten henkilöillä, jotka kärsivät fenyyliketonuriasta (PKU) – perinnöllisestä aineenvaihduntasairaudesta, jossa kehon aineenvaihdunta fenyylialaniinista tyrosiiniksi ei toimi. Jotkut ei-välttämättömät aminohapot ovat siis ei-välttämättömiä vain niin kauan kuin muita aminohappoja on saatavilla, joista elimistö voi tuottaa tiettyä aminohappoa. Näitä aminohappoja kutsutaan puolivälttämättömiksi, ja ei-välttämättömistä aminohapoista kysteiiniä, tyrosiinia, arginiinia, proliinia, glysiiniä ja glutamiinia pidetään puolivälttämättöminä.

Piristävä kofeiini

Piristävän kofeiinin käyttö on epäilemättä yleisin tapa torjua väsymystä ja lisätä valppautta sekä fyysisissä että henkisissä haasteissa. Useimmat ihmiset saavat kofeiinia juomalla kahvia, teetä tai muita kofeiinipitoisia juomia, kuten energiajuomia tai PWO:ta. Myös EAA- ja BCAA-ravintolisät voivat sisältää kofeiinia. Pelkästään EAA:n saanti yhdessä kofeiinin kanssa antaa erinomaisen tankkauksen raskaisiin ja pitkiin treeneihin. Haaroittuneet aminohapot menevät suoraan lihaksiin, joissa niitä voidaan käyttää välittömästi polttoaineena, kun taas muut välttämättömät aminohapot antavat energiaa treenin jatkuessa. Kofeiini lisää henkistä keskittymistä ja parantaa suorituskykyä paremman jaksamisen ja kestävyyden muodossa. Koska keho on jo täynnä kaikkia välttämättömiä aminohappoja (EAA), sinun ei tarvitse kiirehtiä täydentämään lihaksia rakentavaa proteiinia heti treenin jälkeen!

Annostele tarpeittesi mukaan

XLNT Sports EAA + Caffeinen kofeiinipitoisuus on 50 mg kofeiinia mitallista kohti, minkä ansiosta se on uskomattoman helppo annostella oman tarpeen mukaan. Esimerkiksi 3 mitallista sisältää yhtä paljon kofeiinia (150 mg) kuin yksi kahvikupillinen. 4 mitallista vastaa useimpien energiajuomien, kuten XLNT Sports BCAA, Monster jne., kofeiinitasoa (200 mg). Optimaalisen imeytymisen ja tehon varmistamiseksi tuotetta on nautittava 1–4 mitallista tyhjään vatsaan, koska silloin mikään ei häiritse nopeaa imeytymistä kehossa. XLNT Sports EAA + Caffeinea voidaan käyttää sekä tankkauksena koviin treeneihin että maistuvana kahvin tai energiajuoman korvikkeena, kun sinusta tuntuu, että tarvitset ylimääräistä energiaa.

 • Proteiini, joka on rakennettu aminohapoista, auttaa lisäämään ja ylläpitämään lihaksiston massaa.
 • Kofeiini edistää herätyksen ja keskittymisen lisääntymistä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan vähintään 75 mg kofeiinin saannilla.
 • Kofeiini edistää kestävyyttä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan 3 mg kofeiinin saannilla painokiloa kohden.
 • Kofeiini edistää vähentyneen rasituksen tunnetta harjoituksen aikana. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan 4 mg kofeiinin saannilla painokiloa kohden.
 • Vitamiini B6 auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • C-vitamiini auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa intensiivisen fyysisen harjoituksen aikana ja sen jälkeen. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan päivittäisellä 200 mg:n C-vitamiinin saannilla suositellun päivittäisen C-vitamiinin saannin lisäksi.

HUOM! Tärkeää on monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveellinen elämäntapa.

SKU: 2108440009-1001
Manufacturer: XLNT Sports
EAN: 7650044519315

Sisältö

XLNT Sports EAA + Caffeine Fresh Pear

Ravintolisä. Sisältää makeutusaineita.
Nettopaino: 470 g (120 annosta).
Annoskoko: 3,9 g (~1 mitallinen).

Käyttö: Treenipäivinä sekoita 1-4 mitallista 2-4 dl vettä ja nauti ennen treeniä.

Ainesosat: L-leusiini, betaiini, l-feenyylialaniini, l-lysiini, glysiini, happamuudensäätöaine (omenahappo, natriumvetykarbonaatti), l-alaniini, l-treoniini, l-isoleusiini, l-valiini, vitamiinit (C, B6), aromit, makeutusaineet (aspartaami, asesulfaatti-K), dl-metadoniini, l-histidiini, kofeiini, väriaine (klorofyllikuparikompleksi). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

HUOM! Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Varoitus: Suuri kofeiinipitoisuus! Yksi mitallinen sisältää 50 mg kofeiinia. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

Parasta ennen: Katso kannessa oleva leima.

Säilytysohjeet: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Sisältö, 1, 2, 3 ja 4 mittaa:
BCAA 6-1-1
-josta l-leusiinia
-josta l-valiinia
-josta l-isoleusiinia
1000 mg
750 mg
125 mg
125 mg
2000 mg
1500 mg
250 mg
250 mg
3000 mg
2250 mg
375 mg
375 mg
4000 mg
3000 mg
500 mg
500 mg
Betaiini 500 mg 1000 mg 1500 mg 2000 mg
L-fenyylialaniini 275 mg 550 mg 825 mg 1100 mg
L-lysiini 275 mg 550 mg 825 mg 1100 mg
Glysiini 275 mg 550 mg 825 mg 1100 mg
L-alaniini 175 mg 350 mg 525 mg 700 mg
L-treoniini 175 mg 350 mg 525 mg 700 mg
C-vitamiini 75 mg 94 %* 150 mg 188 %* 225 mg 281 %* 300 mg 375 %*
DL-metioniini 50 mg 100 mg 150 mg 200 mg
Kofeiini 50 mg 100 mg 150 mg 200 mg
L-histidiini 25 mg 50 mg 75 mg 100 mg
B6-vitamiinia 0,35 mg 25 %* 0,7 mg 50 %* 1,1 mg 75 %* 1,4 mg 100 %*
 
* merkintätarkoitukseen EU:n määrittämä päivittäinen saantisuositus prosentteina.
Lue lisää
Ihan taivaallisen hyvää!! Maistuu piggeliniltä! Rakasta tätä makua!
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Fresh Pear 5/5
Was this helpful?
4
0
Ota tämä ennen jokaista treeniä! Todella täydellinen lisäenergian saamiseen ennen harjoittelua. Haluan harvoin ottaa PWO:ta ennen harjoittelua, ja sitten tämä tuote on täydellinen vain saadakseni sitä energiaa ennen harjoittelua.
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Sour Cola 5/5
Was this helpful?
3
0
Ehdottomasti täydellisen hapan ja raikas, täydellinen harjoitteluun pienellä kofeiinipotkulla?
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
3
0
Tuoksuu vihreälle omenalle ja myös maistuu hyvältä. Maultaan hieman hapan, mikä sopii minulle henkilökohtaisesti hyvin. Kevyesti humalassa EAA. Antaa 5/5, ehdottomasti jotain, jonka ostan kotiin uudelleen.
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Fresh Apple 5/5
Was this helpful?
1
0
Yksi parhaista saatavilla olevista EAA-makuista. Kaiken kaikkiaan vaikea päästä EAA:lle, mutta täällä olet onnistunut mahdollisimman hyvin. Lisäksi se tuoksuu hyvälle!
Omalta osaltani olisin pitänyt siitä hieman hapanempana, mutta se on vain minä :)
Nautitaan tästä jatkossakin, koska makua on vaikea voittaa!
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Fresh Apple 5/5
Was this helpful?
1
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
EAA + kofeiini
XLNT Sports
EAA + kofeiini
EAA + kofeiini
29.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?