Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
-14%

Body Science 4 kpl Taurine

Koko: 200 g x 4
100 % tauriinia. Tauriini on luultavasti tunnetuin aminohappo sen jälkeen, kun siitä tuli perusainesosa useimmissa energiajuomissa.
33.90
39.60
+
Nettivarastossa - lähetetty viimeistään huomenna Muistuta minua
  • Kuvaus
  • Sisältö

Kuvaus

4 kpl Tyrosiinijauhe

Ravintolisä, joka sisältää aminohapon l-tyrosiinia jauhemuodossa. Suosittu DIY-ainesosa niiden keskuudessa, jotka sekoittavat oman pre-workoutinsa ja muuta vastaavaa.

  • 100 % puhdasta l-tyrosiinia.
  • DIY-ainesosa.
  • Vegaaninen
  • Valmistettu Ruotsissa.

Body Science Tyrosine on ravintolisä, joka sisältää 100 % puhdasta l-tyrosiinia. Se on luonnostaan esiintyvä aminohappo, joka on osa niitä 20 aminohappoa, jotka muodostavat lihaksia rakentavia proteiineja. Tyrosiini luokitellaan ei-välttämättömäksi, mikä tarkoittaa, että keho voi tuottaa aminohappoa itse osittain muiden aminohappojen avulla. Tyrosiini on aminohappo, jota keho tarvitsee useisiin tärkeisiin prosesseihin. Sitä tarvitaan muun muassa kehon luonnolliseen kilpirauhashormonien tuotantoon sekä välittäjäaineiden dopamiini ja noradrenaliini.

Toisin kuin monien muiden aminohappojen kohdalla, l-tyrosiinin määrä ruokavaliossa on suhteellisen rajoitettu proteinin lähteestä riippumatta. Esimerkiksi heraproteiinissa tyrosiinipitoisuus on vain noin 600 mg annosta kohden. Monet käyttävät ravintolisää lisätäkseen tyrosiinin saantia. Tyrosiini on myös suosittu DIY-ainesosa (Tee Se Itse) ja sitä käytetään esimerkiksi oman PWO:n sekoittamiseen muiden raaka-aineiden kanssa. Jauhemuotoisen tyrosiinin avulla voit annostella helposti ja säätää annostusta omien tarpeidesi mukaan.

SKU: SKU16561x12
Manufacturer: Body Science
EAN:

Sisältö

Body Science Taurine

Ravintolisä.
Nettopaino: 200 g (100 annosta).
Annoskoko: 2 grammaa. 

Annostus: Sekoita 2 grammaa veteen tai muuhun juomaan ja nauti päivittäin.

Ainesosat: Tauriini, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, trikalsiumfosfaatti).

HUOM! Ravintolisiä ei saa käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa

Parasta ennen: Katso etupuolelta.

Sisältö, 2 g:
Tauriini 1990 mg
 
Lue lisää
Tauriini on saavuttanut mainetta virkistävänä aineena, koska sitä löytyy energiajuomista. Itse asiassa päinvastoin on totta.
Tämä aminohappo on todella hyvä rentoutumaan ja helpottaa nukahtamista. Tuntuu siltä, että se sammuttaa turhan aivotoiminnan ennen nukkumaanmenoa ja tekee siitä ainakin minun tapauksessani huomattavasti tehokkaamman kuin l-teaniini.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
9
1
Toimii hyvin yksinään illalla, kun haluan rentoutua hieman ylimääräistä. Olen myös herkkä kofeiinille, mutta huomaan, että kun sekoitan tauriinin kanssa (maista ei mitään), se vaimentaa sivuvaikutuksia (nopea syke, hermostuneisuus jne.). Hieno tuote!
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
11
0
Olen nyt tilannut toisen purkini, olen lukenut, että tauriini yhdistettynä kofeiiniin voi olla hyvä keskittymisvaikeuksille. Joten otin 2 mittaa maustetauriinia aamukahviani joka aamu, itse asiassa huomasin, että sumuaivoni katosivat. Tunsin keskittyväni paremmin! Ensimmäinen purkki on loppumassa ja on 2. purkin aika.
:)
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
1
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
4 kpl Taurine
Body Science
4 kpl Taurine
Koko: 200 g x 4
4 kpl Taurine
33.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?