Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Viking Power Helm of Awe ‐ Rune of Protection

Koko: 120 kapselia
Edistyksellinen immuunijärjestelmää edistävä ravintolisä, joka sisältää runsaasti muun muassa sieni- ja kasviuutteita, NAC:tä, kvertsetiiniä ja AstraGin®-uutesekoitusta.
37.90
Koko: 120 kapselia
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
 • Kuvaus
 • Sisältö

Kuvaus

Helm of Awe – immuunijärjestelmää vahvistava ravintolisä 

Edistyksellinen ja suuriannoksinen ravintolisä, joka kuuluu immuunijärjestelmää vahvistavien ravintolisien kategoriaan. Sisältää räätälöidyn koostumuksen immuunijärjestelmää vahvistavia ainesosia, kuten C-vitamiinia, seljanmarjaa, inkivääriä, kurkumaa ja astragalusta. 

 • Suuriannoksinen ravintolisä. 
 • Sisältää 750 mg l-lysiiniä ja 250 mg NAC:tä. 
 • Sisältää 250 mg kvertsetiiniä, joka on luonnollinen ja voimakas antioksidantti. 
 • Suuria pitoisuuksia sisältävä uute immuunijärjestelmää vahvistavia reishi-sientä ja pakurikääpää. 
 • Tuotteeseen on lisätty AstraGin®-uutesekoitusta. 

Viking Power Helm of Awe on korkealaatuinen ravintolisä immuunijärjestelmää vahvistavien ravintolisien kategoriassa. Ravintolisä sisältää ainutlaatuisen sekoituksen, joka koostuu välttämättömistä vitamiineista ja kivennäisaineista yhdessä aminohappojen, sienten ja useiden voimakkaiden kasviuutteiden kanssa. Jos hajotamme tuotteen osiin, se koostuu pääasiassa aminohapoista l-lysiinistä ja NAC:stä, C-vitamiinista ja suuria pitoisuuksia sisältävistä luonnonvaraisten reishi- ja pakurikääpä-sienten uutteista. Reishi, joka tunnetaan myös nimellä lakkakääpä, sisältää luonnostaan runsaasti vaikuttavia aineita polysakkarideja, beetaglukaaneja ja triterpeenejä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 

Helm of Awe sisältää myös korkealaatuista pagodipuu-uutetta, joka sisältää runsaasti luonnollista flavonoidia kversetiiniä. Uute on standardoitu sisältämään jopa 95 % kversetiiniä, jolloin annos on jopa 250 mg kversetiiniä annosta kohti. Lisäksi tuote sisältää myös kurkuman, seljanmarjan, inkiväärin ja valkosipulin uutteita, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Optimaalisen imeytymisen varmistamiseksi Viking Power Helm of Awe -tuotteeseen lisätään patentoitua AstraGin®-uutesekoitusta, joka koostuu Panax notoginsengistä ja Astragalus membranaceuksesta. Astragalus on myös adaptogeeni, joka suojaa sekä henkiseltä että fyysiseltä stressiltä.  

Immuunijärjestelmä – kehon tärkein suoja 

Immuunijärjestelmä toimii seinämänä, joka suojaa kehoa muun muassa virusten ja bakteerien vihamielisiltä hyökkäyksiltä.?Samalla tavalla kuin keho tarvitsee asianmukaista ravintoa kasvaakseen ja kasvattaakseen lihaksia, se tarvitsee myös asianmukaista ravintoa toimivan immuunijärjestelmän ylläpitämiseksi. Jos emme tarjoa keholle sen tarvitsemia rakennuspalikoita, tämä seinämä alkaa lopulta murtua. Jos emme pysäytä suuntausta, seinämä murtuu, samoin kuin kehon kyky taistella infektioita vastaan.  

Jos sairastumme, meidän on pidättäydyttävä tahtomattamme harjoittelusta ja siten menetämme mahdollisuuden stimuloida kehoa tavalla, jota tarvitaan suurempien ja vahvempien lihasten kasvattamiseen. Päivällä silloin tällöin ei välttämättä ole juurikaan merkitystä, mutta kun päivät muuttuvat viikoiksi, sillä voi olla merkittävä negatiivinen vaikutus harjoitustuloksiin pitkällä aikavälillä. Hyvin toimivalla immuunijärjestelmällä on siten tärkeä rooli otollisten olosuhteiden luomisessa lihasmassan kasvun maksimoimiseksi. 

Tilapäisesti heikentynyt immuunijärjestelmä 

Useimmat ihmiset tietävät, että liikunta ja terveys kulkevat käsi kädessä, mutta monet eivät tiedä, että immuunijärjestelmä itse asiassa heikkenee tilapäisesti kovatehoisen harjoittelun jälkeen. Voidaan sanoa, että suojaseinämään avautuu tilapäinen aukko, mikä tekee kehosta alttiimman vihamieliselle hyökkäykselle. Jos harjoittelet usein ja säännöllisesti, olet erityisen haavoittuvainen, minkä vuoksi aukko on äärimmäisen tärkeää yrittää sulkea mahdollisimman pian. 

Tarjoamalla keholle sekä välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita, joilla on ratkaiseva rooli kehon immuunijärjestelmän ylläpitämisessä että immuunijärjestelmää vahvistavia ainesosia kuten reishiä ja seljanmarjaa, voit auttaa kehoa säilyttämään vahvan immuunijärjestelmän. Vähintään 280 mg:n päivittäinen C-vitamiinin saanti voi esimerkiksi auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa voimakkaan fyysisen rasituksen aikana ja sen jälkeen.?Yhdessä hyvin toimivan immuunijärjestelmän kanssa se tarjoaa otolliset olosuhteet optimoida harjoitustulokset mahdollistaen pidemmän kuntosalitreenin. 

Viking Power Helm of Awe on suunniteltu antamaan keholle rakennuspalikoita, joita se tarvitsee immuunijärjestelmän normaalin toiminnan ylläpitämiseen ja edistämiseen.  

 • Reishi edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 
 • Selja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 
 • Valkosipuli edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 
 • Kurkuma edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 
 • Inkivääri auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 
 • Ginseng edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 
 • Astragalus on adaptogeeni, joka suojaa henkiseltä ja fyysiseltä stressiltä. Astragalus edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 
 • Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.
 • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. 
 • C-vitamiini edistää immunijärjestelmän normaalin toiminnan ylläpitämistä voimakkaan fyysisen harjoittelun aikana ja sen jälkeen. Edullinen vaikutus saavutetaan päivittäisellä 200 mg C-vitamiinin saannilla suositeltujen päivittäisten saantisuositusten lisäksi.
 • D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 

HUOM! Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää. 

SKU: 2508170005-1000
Manufacturer: Viking Power
EAN: 7650044530624

Sisältö

Viking Power Helm of Awe

Ravintolisä.
Määrä: 120 kapselia (30 annosta). 
Annostelu: 4 kapselia.

Käyttö4 kapselia päivässä.

Ainesosat: L-lysiini, kapseli (gelatiini naudasta), vitamiinit (C, D3, B12), seljauute (Sambucus nigra), kivennäisaineet (magnesiumsitraatti, sinkkisitraatti), n-asetyyli-kysteiini, pagodipuu-uute (Sophora japonica), reishiuute (Ganoderma Iucidum), chaga-uute (Inonotus obliquus), inkivääriuute (Zingiber officinale), viinirypäleuute (Vitis vinifera), valkosipuliuute (Allium sativum), uuteseos (astragalus (Astragalus membranaceus), ginseng (Panax notoginseng)), kurkumauute (Curcuma longa), paakkuuntumisenestoaine (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat). 

HUOM: Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Säilytys: Alkuperäispakkauksessa huoneenlämmössä.

Sisältö, 4 kapselia:
L- lysiini 750 mg
C-vitamiini
400 mg 500 %*
Seljauute 300 mg
N-asetyyli-kysteiini (NAC) 250 mg
Pagodipuu-uute 
-josta 95 % quercetiiniä
263 mg
250 mg
Reishiuute 
-josta 30 % polysakkarideja 
-josta 15 % beetaglukaaneja 
-josta 2 % triterpeenejä 
250 mg
75 mg
37,5 mg
5 mg
Chaga-uute 250 mg
Magnesium 75 mg 20 %*
Inkivääriuute 
-josta 5 % gingeroleja 
50 mg
2,5 mg
Viinirypäleuute 
-josta 95 % proantosyanidiinia
50 mg
47,5 mg
Valkosipuliuute 50 mg
Uuteseos (AstraGin®) 50 mg
Kurkumauute 
-josta 95 % kurkuminoideja
50 mg
47,5 mg
Sinkki 10 mg 100 %*
D3-vitamiini  5,0 µg 100 %*
B12-vitamiini  5,0 µg 200 %*
 
* EU:n DRI %.
Lue lisää

Reviews

Kommentteja ei ole vielä luettavissa..
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Helm of Awe
Viking Power
Helm of Awe ‐ Rune of Protection
Koko: 120 kapselia
Helm of Awe ‐ Rune of Protection
37.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?