Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
Myydyin tuote
-24%

XLNT Sports 15 kpl Protein Milkshake – Valmiiksi sekoitettu proteiinipirtelö

Proteiinipirtelö maistuu aivan yhtä hyvältä ja kermaiselta kuin oikea pirtelö, mutta vältät kaiken lisätyn sokerin ja turhat kalorit ja saat myös oikean annoksen lihaksia rakentavaa proteiinia.
22.90
30.00
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
Houm! Parasta ennen -päiväys makuun Vanilla Pear on 8.6.2024. Saadaksesi alennuksen ostaessasi useampia, lisää haluamasi määrä yksittäisinä tuotteina ostoskoriin.
 • Kuvaus
 • Sisältö

Kuvaus

Valmiiksi sekoitettu proteiinijuoma, jossa 21 g proteiinia

Nauti taivaallisen maukkaasta ja ylellisestä pirtelöstä, jossa runsaasti proteiinia ilman lisättyä sokeria.

 • Luultavasti markkinoiden maukkain proteiinipirtelö.
 • Laadukasta maitoproteiinia Pohjoismaista – peräti 21 grammaa proteiinia.
 • Alle 180 kcal annosta kohti.
 • Ei lisättyä sokeria – sisältää vain luonnossa esiintyvää sokeria.
 • Laktoositon.
 • Alhainen rasvapitoisuus.
 • UTZ-sertifioitu kaakao.
 • Valmistettu ja pakattu Pohjoismaissa.

Harvat asiat maistuvat yhtä hyvältä kuin hyvin tehty kermainen pirtelö, mutta valitettavasti se on todellinen sokeripommi eikä sisällä muuta kuin turhia kaloreita. Tämä ei sovi niille, jotka haluavat rakentaa lihaksia tai laihtua. 

Siksi olemme kehittäneet XLNT Sports Protein Milkshaken – taivaallisen maukkaan ja ylellisen proteiinipirtelön! Terveellinen pirtelö perustuu korkealaatuiseen maitoon ja maitoproteiiniin. Se on myös laktoositon ja täysin ilman lisättyä sokeria. Alle 180 kcal/annos kaloripitoisuudellaan, 21 gramman lihaksia rakentavalla proteiinisisällöllään ja täysin lyömättömällä maullaan ja koostumuksellaan et koskaan palaa takaisin tavallisiin pirtelöihin.

Valmiiksi sekoitettu proteiinijuoma

Protein Milkshake on niin sanottu RTD-tuote (Ready to Drink) – valmiiksi sekoitettu proteiinijuoma, joka on valmis nautittavaksi välittömästi ja missä tahansa. RTD-tuotteet ovat kätevä ja käytännöllinen vaihtoehto tien päälle tai kun halutaan tehdä arjesta hieman helpompaa. Kätevä pakkaus on helppo ottaa mukaan ja se on täydellinen terveellisenä välipalana tai proteiinilisänä treenin jälkeen. Sinun ei tarvitse huolehtia oman proteiinipirtelön sekoittamisesta eikä sekoittimen ravistelusta. Koska pakkausta ei tarvitse säilyttää jääkaapissa ja se vie vain vähän tilaa treenikassissa, voit pakata sen mukaan salille jo aamulla.

Jokainen pakkaus sisältää 21 g proteiinia ja pakkauksen tilavuus on 250 ml, minkä ansiosta voit helposti täydentää lihaksia rakentavaa proteiinia ilman liiallista kylläisyyden tunnetta.

Korkealaatuinen proteiini maidosta

Maito on erinomainen ja ravitseva ruoka, jolla on korkea biologinen arvo ja korkea proteiinipitoisuus. Maitoproteiini on täysimittainen proteiini ja koostuu sekä nopeasta että hitaasta proteiinista, jossa noin 20 % maitoproteiinista koostuu herasta ja loput 80 % kaseiinista. Hera stimuloi nopeasti ja tehokkaasti lihasten kasvua, kun taas kaseiini lisää lihaksia rakentavia aminohappoja pitkäksi ajaksi, mikä ylläpitää lihasten rakennusprosessia. Maitoproteiini sopii siksi yhtä hyvin sekä proteiinipitoiseksi välipalaksi että lihaksia rakentavaksi täydennysproteiiniksi treenin jälkeen.

Maukkain proteiinipirtelö

Kermaisella rakenteellaan ja mahtavalla maullaan tämä proteiinipirtelö on niin lähellä tavallista pirtelöä kuin vain voi olla – mutta päätähuimaavan sokeripitoisuuden sijasta se sisältää sen sijaan peräti 21 grammaa korkealaatuista proteiinia ja sen kaloripitoisuus on alle 176 kcal annosta kohti. XLNT Sports Protein Milkshake on saatavana kahtena upeana makuna:

 • Vanilja – aito vaniljan maku, joka maistuu täsmälleen samalta sulanut kermajäätelö kuumana kesäpäivänä.
 • Suklaa – syvä ja ihana suklaan maku, valmistettu UTZ-sertifioidusta kaakaosta.

Valitsemastasi mausta riippumatta olemme varmoja, että olet samaa mieltä siitä, että tässä on luultavasti markkinoiden maukkain proteiinipirtelö. 

Milloin juoda proteiinipirtelöä?

Jos olet aloittelija treenimaailmassa, saatat miettiä ”kuinka usein proteiinipirtelöä pitäisi juoda” ja ”milloin proteiinipirtelö kannattaa ottaa”. Vastaus tähän kysymykseen on, että proteiinipirtelön käyttö vaihtelee henkilöstä toiseen yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Suurin osa haluaa kuitenkin juoda proteiinipirtelön ennen treeniä tai sen jälkeen, mutta proteiinipirtelö voidaan juoda myös välipalana tai nauttia aamiaiseksi. Korvaamalla tavallinen aamiainen proteiinipirtelöllä aamulla, voidaan usein vähentää kalorien saantia samalla kun saadaan runsaasti proteiinia ja hyvä startti päivälle. Lisäksi päivittäisen proteiinitarpeen saavuttaminen on myös paljon helpompaa, jos proteiinia saadaan runsaasti jo aamiaisella. Proteiinipirtelö voidaan juoda myös ennen nukkumaanmenoa, jotta elimistö saa hidasta proteiinia, joka ylläpitää lihasten rakentumista yön aikana.

Niiden, jotka haluavat pudottaa painoa, on myös hyvä tietää, milloin proteiinijuoma kannattaa juoda ja onko proteiinipirtelössä on paljon kaloreita. Maukkaan proteiinipirtelön ei välttämättä tarvitse sisältää paljon kaloreita. Yksi annos Protein Milkshakea sisältää alle 180 kcal/proteiinipirtelö. Hyville proteiinijuomille on yhteistä se, että suurin osa kaikista kaloreista tulee laadukkaasta proteiinista, ei sokerista.

Laktoositon proteiinipirtelö

Laktoosia (maitosokeri) löytyy luonnollisesti kaikesta maidosta eikä se ole useimmille ongelma. Laktoosi-intoleranteille eli niille, joilla on heikentynyt kyky käsitellä maitosokeria, laktoosipitoisuus voi olla ratkaiseva tekijä, käyttääkö tuotetta vai ei. Toki laktoosin hajottamiseen aterioiden yhteydessä voidaan käyttää laktaasitabletteja, mutta monien mielestä on vaikea määrittää, kuinka paljon laktoosia kukin ateria sisältää ja kuinka monta tablettia on otettava. Siksi useimmat ihmiset haluavat luopua laktoosia sisältävistä tuotteista – se on yksinkertaisesti helpompi ja turvallisempi vaihtoehto. Laktoosin välttämiseksi ei tietenkään tarvitse olla laktoosi-intolerantti. Itse asiassa yhä useammat välttävät mielellään laktoosia mahdollisimman paljon. Laktoosittomien tuotteiden etuna on se, että ne toimivat yhtä hyvin kaikille.

Käyttämällä laktoositonta maitoa ja laktoositonta maitoproteiinia, josta laktoosi on suodatettu pois jo maitoraaka-aineen valmistusvaiheessa, myös laktoosi-intolerantit tai muuten laktoosille herkät voivat nauttia todella hyvästä ja kermaisesta proteiinipirtelöstä.

Ympäristö keskiössä

Valitettavasti suurin osa markkinoilla olevista valmiiksi sekoitetuista proteiinipirtelöistä pakataan muovipakkauksiin, jotka ei sisälly Returpack-järjestelmään, ainoaan Ruotsissa hyväksyttyyn palautusjärjestelmään. Ruotsin maatalousviraston säännöissä on poikkeus, jonka mukaisesti nämä tuotteet eivät kuulu Returpack-järjestelmään kuulumisen vaatimusten piiriin, vaan se on näille tuotteille vapaaehtoista. Tämän seurauksena muovipulloja ei kerätä Returpackin tehokkaan, kestävän ja ympäristöystävällisen kierrätysjärjestelmän kautta.

Haluamme kantaa vastuumme ja välttää tämän. XLNT Sports Protein Milkshake toimitetaan sen sijaan TetraPakin® uusiutuvissa pakkauksissa. Kartonki on peräisin FSC™:n (Fore kplStewardship Council™) sertifioimista metsistä, joita hoidetaan kestävän metsätalouden periaatteiden mukaisesti. Samoin korkin ympäristövaikutus on pienempi, sillä se on valmistettu sokeriruo'on kasvipohjaisesta raaka-aineesta.

Suklaan makuun käytämme UTZ-sertifioitua kaakaota, joka on kasvatettu ympäristöystävällisemmällä ja kestävämmällä tavalla ja ottaa huomioon myös kaakaota kasvattavat viljelijät.

SKU: SKU25573
Manufacturer: XLNT Sports
EAN:

Sisältö

XLNT Sports Protein Milkshake Milk Chocolate

Suklaan makuinen laktoositon proteiinijuoma. Korkea proteiinipitoisuus. Ei lisättyä sokeria. UHT-käsitelty. Sisältää makeutusaineita.
Nettotilavuus: 250 ml
Annoskoko: 250 ml (1 pakkaus)

Käyttö: Valmiina nautittavaksi. Ravistettava.

Ainesosat: Maito, maitoproteiini, kerma, kaakao, aromit, stabilointiaineet (karrageeni, gellaanikumi), antioksidantit (natriumsitraatit), laktaasientsyymi, suola, makeutusaine (asesulfaami-K, sukraloosi).

Säilytys: Avaamaton pakkaus voidaan säilyttää huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa ja se tulee käyttää 4–5 päivän kuluessa.

Parasta ennen -päivämäärän ja eränumeron sijainti: Katso leima pakkauksen yläosassa.

Lajittelu: Pakkaukset ja korkki lajitellaan paperipakkauksina.

Ravintosisältö 100 millilitraa ja 250 millilitran pakkausta kohti:
Energiaa 296 kJ/71 kcal 752 kJ/179 kcal
Rasvaa
– josta tyydyttyttä rasvaa
1,6 g
1,0 g
4,0 g
2,5 g
Hiilihydraatit
– josta sokereita
5,4 g
5,1 g
14 g
13 g
Proteiinia 8,2 g 21 g
Suolaa 0,13 g 0,33 g
 
Lue lisää
Klimppistä, ei saa sekoitettua kunnolla.
Maku suht ok, mutta limamaiset klimpit aika etovia.
Maku: Chocolate 2/5
Was this helpful?
0
0
Super hyvä. On jännittävää kokeilla vaniljaa ja suklaata ja nähdä, tuleeko niistä myös suosikkeja
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Vanilla Pear 5/5
Was this helpful?
0
0
14,6 NOK 21 grammasta proteiinia ja aivan upeasta mausta on loistava ostos. Mikään ei ole verrattavissa hintaan ja makuun. Nopea ja ongelmaton toimitus.
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Vanilla Pear 5/5
Was this helpful?
1
0
Täydellinen säilytettäväksi jääkaapissa ja kuntosalilaukussa.
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Vanilla Pear 5/5
Was this helpful?
1
0
Erinomainen maku ja upea rakenne. Me pidämme siitä!
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Vanilla Pear 5/5
Was this helpful?
0
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
15 kpl Protein Milkshake – Valmiiksi sekoitettu proteiinipirtelö
XLNT Sports
15 kpl Protein Milkshake – Valmiiksi sekoitettu proteiinipirtelö
15 kpl Protein Milkshake – Valmiiksi sekoitettu proteiinipirtelö
22.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?