Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Body Science Herneproteiini

Koko: 750 g

19.90
Koko: 750 g
Valitse Maku:
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
  • Kuvaus
  • Sisältö

Kuvaus

Pea Isolate

Vihdoinkin voit nauttia korkealaatuisesta ja maukkaasta herneproteiinista! Puhdas herneproteiini-isolaatti, joka sopii täydellisesti niille, jotka treenaavat kovaa ja noudattavat kasvisruokavaliota.

  • 100 % herneproteiini-isolaatti.
  • Ihana maku.
  • Korkea proteiinipitoisuus – 21–23 grammaa proteiinia annosta kohti.
  • Sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja
  • Ei lisättyä sokeria.
  • Ei sisällä lainkaan laktoosia ja kolesterolia.
  • GMO-vapaa.

Body Science Pea Protein Isolate on kasviproteiinijauhe, joka on valmistettu korkealaatuisista ja GMO-vapaista kanadalaisista herneistä. Se on maukas proteiinijauhe, joka sopii kaikille proteiinilisää haluaville – ei vain vegaaneille ja kasvissyöjille. Body Science Pea Protein Isolate on korkealaatuinen proteiinijauhe, joka sisältää jopa 23 grammaa proteiinia annosta kohti, ja joka on erinomainen vaihtoehto perinteiselle heraproteiinille. Body Science Pea Protein Isolate -tuotteesta on tällä hetkellä saatavana kahta ihanaa makua – Double Rich Chocolate ja Apple Pie! Proteiinia voidaan nauttia milloin tahansa päivän aikana, mieluiten treenin yhteydessä tai vaikkapa proteiinipitoisena aamiaisena. 

Herneproteiini on kasviproteiini, jolla on korkea biologinen arvo ja hyvä ravitsemuksellinen profiili. Herneet sisältävät runsaasti proteiinia, niissä on vähän rasvaa ja hiilihydraatteja, ja lisäksi ne sisältävät useita tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Mitä tulee imeytymisnopeuteen elimistössä, herneproteiinin imeytyminen on keskinopeaa, eli jossakin heran ja kaseiinin välissä. Herneproteiini sopii siis moniin käyttötarkoituksiin ja sitä voidaan käyttää sekä maukkaana että proteiinipitoisena välipalana keskellä päivää tai lihaksia kasvattavan proteiinin täydentämiseen treenin yhteydessä.

Kasviproteiinijauheen, kuten herneproteiinin, etuna on, että se on helposti sulavaa, hellävaraista vatsalle, eikä sisällä laktoosia eikä maitoproteiinia. Proteiini pilkkoutuu helposti vatsassa aiheuttamatta turvotusta tai ilmavaivoja, joita jotkin herkkävatsaiset saattavat kokea.

Herneproteiini eroaa joukosta myös siinä, että se on luonnollisesti vapaa allergeeneista ja, kuten kaikki kasviproteiinit, se ei myöskään sisällä kolesterolia, koska sitä on yksinomaan eläinperäisissä elintarvikkeissa. Se sopii yksinkertaisesti kaikille, jotka haluavat maukkaan ja ei-allergisoivan vaihtoehdon maito-, soija- ja munapohjaiselle proteiinijauheelle.

Tyypillinen sivumaku on muisto vain

Markkinoilla on lukuisia erilaisia kasviproteiinijauheita, mutta hallitsevassa asemassa ovat epäilemättä soijaproteiini ja herneproteiini. Sekä soijaproteiinilla että herneproteiinilla on hyvät ravintoarvot ja ne sisältävät kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Soijaproteiini sisältää hieman enemmän proteiinia, mutta herneproteiini sisältää sen sijaan enemmän välttämättömiä aminohappoja. Ottaen huomioon rasvan ja hiilihydraattien alhaisen määrän ei ole ihme, että se on yksi suosituimmista kasviperäisistä raaka-aineista ravitsemuksellisesta näkökulmasta. Ei kuitenkaan ole epäilystäkään siitä, että herneproteiinin maku on puutteellinen.

Useimmat, jotka ovat joskus maistaneet kasviproteiinijauhetta, tietävät, että esimerkiksi herasta tai maidosta valmistetun proteiinijauheen makuja ei ole mahdollista verrata. Tämä johtuu siitä, että useimmissa kasviproteiineissa on voimakkaita sivumakuja, jotka on vaikea piilottaa samalla, kun niiden koostumus voidaan kokea karkeaksi ja rakeiseksi. Kaikista kasviproteiinijauheista juuri herneproteiinilla on selkeimmät sivumaut, ja sen tarjoamaa epämiellyttävää makukokemusta ei kompensoi se, että herneproteiinilla on erittäin hyvä ravitsemuksellinen profiili ja se on yksi harvoista kasviperäisistä lähteistä, joka sisältää itse asiassa kaikkia välttämättömiä aminohappoja.

Luultavasti markkinoiden maukkain herneproteiini!

Olemme todella onnistuneet valmistamaan herneproteiini-isolaatin, joka maistuu hyvältä ja jolla on ihana koostumus. Herneproteiinijauheen, joka saavuttaa tason, jonka sille asetimme, kun lanseerasimme Body Science Soy Protein Isolate -tuotteen, josta tuli nopeasti yksi markkinoiden suosituimmista kasviperäisistä proteiinijauheista.

Testattuamme ja maistettuamme useita herneraaka-aineita löysimme lopulta raaka-aineen, joka erottui joukosta kaikin tavoin – erityisen lajikkeen Kanadassa kasvatettuja ja korjattuja keltaisia herneitä. Nämä herneet ovat todella korkealaatuisia ja niillä on erittäin neutraali ja hieno perusmaku, jossa on vain hyvin vähän tyypillistä herneen makua. Makuelämyksessä on yksinkertaisesti erittäin suuri kontrasti, kun tätä raaka-ainetta verrataan tyypillisesti halvempiin raaka-aineisiin, joissa on hyvin runsaasti surullisenkuuluisaa sivumakua.

Kasviproteiini kaikille

Body Sciencen Pea Protein Isolate -tuotteen ansiosta vegaanista ruokavaliota tai kasvisruokavaliota noudattavat voivat nopeasti ja helposti lisätä päivittäistä proteiinin saantiaan pitämättä nenästä kiinni. Tätä maukasta tuotetta voidaan käyttää lihaksia kasvattavan proteiinin täydentämiseen heti treenin jälkeen, terveellisten smoothieiden proteiinipitoisuuden parantamiseen ja myös leivontaan. 

Pea Isolate ei kuitenkaan ole tarkoitettu vain kasvissyöjille ja vegaaneille. Proteiini sopii ihanteellisesti niille, joilla on esimerkiksi maitoallergia tai jotka ovat laktoosi-intolerantteja, jolloin maito ja muut maitopohjaiset tuotteet eivät yksinkertaisesti ole vaihtoehto. 

Kaikki välttämättömät aminohapot tärkeitä

On olemassa monia erilaisia kasviproteiinilähteitä, joissa sekä maku, rakenne että ravintoaineiden koostumus voivat vaihdella. Se, mikä erottaa eläinperäiset proteiinit kasviperäisistä proteiineista selvimmin, on se, että useat niistä eivät sisällä kaikkia välttämättömiä aminohappoja – eli aminohappoja, joita elimistö ei kykene tuottamaan itse.

Jos eläinperäisen proteiinin lähteet jätetään pois ruokavaliosta, on erityisen tärkeää seurata ruokavaliota ja varmistaa, että saa proteiinia, joka sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Tämä koskee kaikkia, jotka eivät käytä eläinperäisiä elintarvikkeita riippumatta siitä, harjoittaako voimaharjoittelua tai ei.

Tietenkin voit myös yhdistää useita kasviproteiinilähteitä, jotka yhdessä muodostavat täydellisen aminohappoprofiilin, mutta se vaatii hieman enemmän työtä ja myös tietoa siitä, mitä erilaisia aminohappoja ne sisältävät. Jos haluat säästää aikaa ja vaivaa, on paljon helpompaa käyttää herneproteiinia tai soijaproteiinia, jotka ovat markkinoiden kaksi suosituinta kasviproteiinia.

Proteiinisekoitus

On myös olemassa proteiinisekoituksia, jotka sisältävät yhdistelmän useita erilaisia proteiininlähteitä, jotka muodostavat yhdessä täysimittaisen proteiinin, kuten kauraproteiinin, vehnäproteiinin ja herneproteiinin (täysimittainen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että eri lähteiden yhdistelmä tarjoaa tietyn määrän kaikkia välttämättömiä aminohappoja).

Proteiinisekoitus voi periaatteessa koostua mistä tahansa proteiininlähteestä ja kuinka monesta proteiinilähteestä tahansa, mutta yleisemmin kahdesta tai kolmesta proteiininlähteestä - esimerkiksi herneen ja kauran yhdistelmästä. Useimmiten yritetään käyttää ainakin yhtä täysimittaista proteiininlähdettä muiden proteiininlähteiden määrien täydentämiseksi, mutta on myös proteiinisekoituksia, jotka koostuvat vain täysimittaisista proteiininlähteistä. Proteiininlähteitä ei yhdistetä vain täydellisen aminohappoprofiilin saamiseksi, vaan jotta voitaisiin muun muassa hyötyä proteiinien erilaisista imeytymisnopeuksista elimistössä.

Body Science Vegan Protein on hyvä esimerkki täysimittaisesta proteiinisekoituksesta kolmen kasvipohjaisen proteiininlähteen yhdistelmän ansiosta.

Hamppuproteiini

Tietenkin on muitakin lähteitä, jotka sisältävät kaikkia tärkeitä aminohappoja, ja hamppuproteiini on yksi tällainen esimerkki. Hamppua pidetään täysimittaisena proteiinina ja sitä myydään myös vegaanisena proteiinijauheena. Valitettavasti sen ravitsemuksellinen profiili ei sovi niille, jotka harjoittavat voimaharjoittelua ja haluavat välttää tarpeettomia kaloreita rasvasta ja hiilihydraateista. Esimerkiksi 100 % luonnollinen hamppuproteiini sisältää vain noin 40–50 prosenttia samalla, kun se sisältää verrattain paljon sekä rasvaa että hiilihydraatteja. Herneproteiinin sisältämän proteiinimäärän saavuttamiseksi on siis nautittava lähes kaksinkertainen määrä hamppuproteiinia. Se tarkoittaa myös, että hiilihydraattien ja rasvan määrä kaksinkertaistuu, mikä tuottaa suuren kalorilisän. Jos haluaa kasvattaa lihaksia ja pienentää vyötärön ympärysmittaa, on siis parempi käyttää proteiinijauhetta (herneitä), josta saa enemmän proteiinia ja vähemmän rasvaa ja hiilihydraatteja. 

SKU: 2350970022-1000
Manufacturer: Body Science
EAN: 7650044516314

Sisältö

Body Science Pea Protein Isolate Double Rich Chocolate

Suklaan makuinen proteiinijauhe. Sisältää makeutusainetta. Alhainen sokeripitoisuus. Ei lisättyä sokeria. Sisältää runsaasti ravintokuitua.
Nettopaino: 750 g (25 annosta).
Annoskoko: 30 g (~0,75 dl). Kauha ei sisälly.

Käyttö: Sekoita 30 grammaa 2–3 desilitraan vettä. Nesteen määrää voidaan lisätä tai vähentää tarpeen mukaan. Sopivan koostumuksen löytää parhaiten kokeilemalla. Suositeltu annostus: 2–3 annosta päivässä.

Ainesosat: herneproteiini-isolaatti, kaakao, aromit, suola, stabilointiaine (selluloosakumi), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami-K). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Parasta ennen: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä kuivassa tilassa.

Ravintosisältö 100 grammaa kohti ja 30 gramman annosta kohti.
Energiaa 1592 kJ/379 kcal 483 kJ/115 kcal
Rasvaa
- josta tyydyttyneitä rasvoja
6,1 g
1,8 g
1,8 g
0,5 g
Hiilihydraatteja
- joista sokereita1
7,4 g
2,1 g
2,2 g
0,6 g
Kuitua 9,3 g 2,8 g
Proteiinia2 69 g 21 g
Suolaa 2,83 g 0,85 g
 
1 Sisältää luonnossa esiintyviä sokereita.
2 Proteiinin kuiva-ainepitoisuus: 72 %
Lue lisää
Hyvä maku ja iso plussa, koska se on valmistettu Kanadassa. Useimmilla muilla merkeillä on herneproteiinia toisesta suuresta maasta, joka alkaa myös kirjaimella "K".
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Double Rich Chocolate 5/5
Was this helpful?
0
0
Paras soijaproteiini, jonka olen maistanut. Omenapiirakka maistuu todella herkulliselta! Suositeltava!
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Apple Pie 5/5
Was this helpful?
0
0
Molemmat maut todella hyviä! Toivon, että niitä olisi enemmän makuja /: kuten HUGE vanilja ja kuten karamelli, banaani, porkkanakakku
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Double Rich Chocolate 5/5
Maku: Apple Pie 5/5
Was this helpful?
0
0
Uskomattoman hyvää!!! Paras mitä olen kokeillut.
Minulla on ollut huonoja kokemuksia vegaanisista proteiinijauheista aiemmin. Piti kokeilla tätä, enkä huomannut eroa ei-vegaaniseen heraan! Todella hyvä siis! Uusi suosikki, jonka makuun en koskaan kyllästy!
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Double Rich Chocolate 5/5
Was this helpful?
0
0
HYVIN HYVÄ HERNEPROTEIINI!!!!
Olen kokeillut vain muita soija- ja maapähkinäproteiinimerkkejä (kasvipohjaisia) ja niitä on ollut lähes mahdoton saada alas.

Jos olet tavallinen maidon/heran/kaseiinin juoja, se voi varmasti maistua "hieman erilaiselta", mutta sinun on hyväksyttävä se, se ei ole edes maitoa!

Mutta jos olet kohtuullisen avoin kokeilemaan uusia asioita, tuskin tulet valittamaan tästä!

Yhtä hyvä tehdä kahvipirtelöitä, niin henkeni (vatsani?) pelastuu.
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Double Rich Chocolate 5/5
Was this helpful?
0
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Herneproteiini
Body Science
Herneproteiini
Koko: 750 g
Herneproteiini
19.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?