Ilmainen toimitus t.o.m. 31/8
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
-29%

Viking Power Loki - Kofeiiniton rasvanpolttaja

Koko: 120 kapselia
Eeppinen rasvanpolttaja InnoSlim®-lisällä. Edistää kilpirauhasen toimintaa, säätelee verensokeritasoja ja omaa diureettisia vaikutuksia.
33.90
47.90
Koko: 120 kapselia
+
Nettivarastossa - lähetetty viimeistään huomenna Muistuta minua
 • Kuvaus
 • Sisältö

Kuvaus

Loki - Epic Shapeshifting Formula

Edistynyt ravintolisä, joka keskittyy ainutlaatuiseen puhdistavaan kaavaan, johon sisältyy muun muassa voikukkaa, karviaista, katajaa ja ainutlaatuinen ja patentoitu ainesosa InnoSlim®.

 • InnoSlim® - 250 mg annosta kohden.
 • Kofeiiniton rasvanpolttaja - voidaan ottaa milloin tahansa päivästä. 
 • Kilpirauhaskompleksi - tyrosiini, jodi ja seleeni. 
 • Verensokeria säätelevä ja nestettä poistava uute. 
 • Rikastettu AstraGin®-valmisteen kanssa parhaan imeytymisen ja vaikutuksen saavuttamiseksi kehossa. 
 • Valmistettu Ruotsissa.

Viking Power Loki on edistynyt ja kofeiiniton rasvanpolttaja, joka sisältää tehokkaan kaavan, joka todella erottuu joukosta. Sisältää painavia ainesosia kuten InnoSlim® ja AstraGin®, yhdistettynä korkealaatuisiin uutteisiin mm. afrikkalaisesta mangosta, katajasta, voikukasta ja karviaisesta - tunnetaan myös nimellä mesiangervonlehti.

Yhdessä ne muodostavat tehokkaan kaavan, joka toimii poistavana samalla kun kehon kyky polttaa rasvaa kasvaa. Osittain lisäämällä aineenvaihduntaa ja osittain säätämällä verensokeritasoja - täysin ilman kehon rasittamista suurilla kofeiiniannoksilla. Lisäksi tehokkaiden kasviuutteiden lisäksi Viking Power Loki on rikastettu välttämättömillä vitamiineilla ja kivennäisaineilla, jotka ovat erityisen tärkeitä, kun tavoitteena on saavuttaa huippukunto intensiivisen painonpudotuksen kautta.

InnoSlim®

Se, mikä todella erottaa Viking Power Loki, on ainutlaatuinen ja patentoitu ainesosa InnoSlim® NuLiviltä. Aivan kuten suosittu ainesosa AstraGin®, myös InnoSlim® on ainutlaatuinen ja patentoitu uuteseos Astragaluksesta ja Notoginsengistä. Uuteseos on 100 % luonnollinen ja stimulantteja vapaa - eli piristäviä aineita.

On olemassa useita kliinisiä tutkimuksia, jotka osoittavat, että Innoslim® voi edistää kehon perusaineenvaihduntaa samalla kun se vähentää kalorien määrää, jotka imeytyvät ruoan saannin yhteydessä 1, 2, 3, 4, 5. InnoSlim® vie rasvanpolttoon aivan uudelle tasolle ja hyökkää painonnousun perussyihin. Viking Power Loki sisältää saman korkean annostuksen kuin kliinisissä tutkimuksissa käytetty, eli 250 mg InnoSlim® annosta kohden.

Kofeiiniton

Yksi kofeiinittomien rasvanpolttajien eduista on, että tuotetta voi ottaa milloin tahansa päivästä. Suosittelemme kuitenkin tuotteen ottamista heti aamulla, juuri minimoidaksemme riskin unohtaa tuotteen ottaminen myöhemmin päivällä. Toinen vahva etu on, että voit yhdistää tuotteen muihin kofeiinia sisältäviin tuotteisiin, missä esimerkiksi kofeiinipitoiset rasvanpolttajat saattavat muuten joutua ristiriitaan muiden suosittujen kofeiinin lähteiden kuten energiajuomien tai ennen treeniä otettavien tuotteiden (PWO) kanssa.

Nestettä poistava

Kun haluat päästä kuntoon, on aina toivottavaa päästä eroon ei-toivotusta nesteestä, koska sillä voi olla ratkaiseva vaikutus siihen, kuinka hyvin lihakset tulevat esille. Intensiivisen ruokavalion lopussa keho kuitenkin pyrkii pitämään kiinni nesteestä, joten saattaa olla erityisen haastavaa saavuttaa kovempi ja paremmin määritelty fysiikka. Kokemattomalla ja riittämättömällä nesteen ja elektrolyyttien saannilla voi olla sivuvaikutuksia, kuten lihaskramppeja, lihasväsymystä ja nesteen kertymistä. Toisin sanoen päinvastainen tulos saavutetaan, kun keho kerää ylimääräistä nestettä, mikä johtaa painonnousuun ja tekee ulkonäöstä turpean.

Tämän vastustamiseksi Viking Power Loki sisältää testattuja ja tehokkaita kasviuutteita poistavilla ominaisuuksilla yhdistettynä välttämättömiin mineraaleihin, kuten kalsiumiin, kaliumiin ja magnesiumiin, jotka ovat ratkaisevassa roolissa kehon nestetasapainon ylläpitämisessä.

Kilpirauhaskompleksi

Painonpudotuksen aikana on yleistä, että keho sopeutuu. Toisin sanoen keho säätää kilpirauhashormonien tuotantoa kompensoidakseen uuden alhaisemman energiansaannin. Tämä puolestaan johtaa aineenvaihdunnan hidastumiseen, mikä tekee painonpudotuksesta haastavampaa. Pidemmän ja intensiivisemmän painonpudotusjakson aikana on kuitenkin tärkeää varmistaa, että hidastunut aineenvaihdunta johtuu ei-riittävästä kilpirauhasen välttämättömien aineiden saannista - mikä voi johtua ravintoainepitoisemman ruokavalion seurauksena.

Siksi Viking Power Loki sisältää ainesosia, kuten tyrosiinia ja mineraaleja, kuten seleeniä ja jodia, jotka ovat välttämättömiä kilpirauhasen normaalille toiminnalle. Varmistamalla kilpirauhasen normaali toiminta edistetään aineenvaihduntaa ja näin ollen varmistetaan tehokas painonpudotus koko ruokavalion ajan.

 • Mustikka edistää normaalia ruoansulatusta ja rasvan ja hiilihydraattien metaboliaa. 
 • Karviaiset edistävät virtsarakon normaalia toimintaa. 
 • Voikukka sisältää prebioottisia ominaisuuksia, jotka edistävät ruoansulatusta ja ovat normaalin suoliston toiminnan kannalta tärkeitä. 
 • Voikukka auttaa ylläpitämään normaaleja kolesterolitasoja ja normaalia pH-tasapainoa mahassa. 
 • Astragalus edistää henkistä ja fyysistä hyvinvointia. 
 • Astragalus on adaptogeeni ja auttaa suojaamaan henkistä ja fyysistä stressiä vastaan ??sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 
 • Panax notoginseng edistää normaalia sydän- ja verisuoniterveyttä sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 
 • Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja vähentää väsymystä ja uupumusta. 
 • Kalsium edistää normaalia energiantuotantoa ja ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. 
 • Kalium edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaalia lihastoimintaa. 
 • Jodi edistää normaalia kilpirauhashormonien tuotantoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa. 
 • Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa. 
 • Kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja ylläpitää normaaleja verensokeritasoja. 
 • Seleeni edistää normaalia kilpirauhasen toimintaa. 
 • Vitamiini B6 edistää normaalia proteiini- ja glykogeenimetaboliaa.

HUOM! Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää.

1. Y.C. Huang, etc. Effect and mechanism of ginsenosides CK and Rg1 on stimulation of glucose uptake in 3T3-L1 adipocytes. Journal of Agricultural Food Chemistry. 2010, 58, 6039–6047.

2. W.L. Chang, etc. The inhibitory effect of ginsenoside Rg1 on glucose and lipid production in human HepG2 cells. Adaptive Medicine. 2013, 5(4):181-188.

3. C.W. Wang, etc. An essential role of cAMP response element binding protein in ginsenoside Rg1-mediated inhibition of Na1/glucose cotransporter 1 gene expression. Molecular Pharmacology.2015, 88(6):1072-83.

4. S.C. Huang, etc. Radix Astragali and Notoginseng saponins improve glucose and fatty acid metabolism through upregulated adiponectin and its downstream signaling. J of Biochemistry and Biotechnology, August 2021.

5. S.C. Huang, etc. Anti-hyperglycemic and anti-hyperlipidemic activities of Radix Astragali and Panax notoginseng extract in human participants: A randomized, double-blind, crossover clinical trial. J. of Biochemistry and Biotechnology, June 2022.

SKU: 2558170002-1001
Manufacturer: Viking Power
EAN: 7340224400501

Sisältö

Viking Power Loki

Ravintolisä.
Määrä: 120 kapselia (30 annosta). 
Annostelu: 4 kapselia.

Käyttö4 kapselia päivässä.

Ainesosat: Voikukkauute (Taraxacum officinale), sianpuolukkauute (Arctostaphylos uva-ursi), l- tyrosiini, kapseli (gelatiini naudasta), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), uuteseos (astragalus (Astragalus membranaceus), ginseng (Panax notoginseng)), afrikan mangouute (Irvingia gabonensis), katajanmarjauute (Juniperus communis), kivennäisaineet (kaliumsitraatti, magnesiumsitraatti, natriumseleniitti, kromipikolinaatti, kaliumjodidi), paakkuuntumisenestoaineet (trikalsiumfosfaatti, kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat), vitamiini (B6).  

HUOM: Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Säilytys: Alkuperäispakkauksessa huoneenlämmössä.

Sisältö, 4 kapselia:
Voikukkauute 500 mg
Sianpuolukkauute 500 mg
L- tyrosiini 500 mg
Uuteseos 
-josta InnoSlim® 
-josta AstraGin®
285 mg
250 mg
35 mg
Afrikan mangouute 250 mg
Katajanmarjauute 200 mg
Kalium 61 mg 3,1 %*
Kalsium 45 mg 6,9 %*
Magnesium
50 mg 13 %*
B6-vitamiini 2,8 mg 200 %*
Jodi 300 µg 200 %*
Kromi 200 µg 500 %*
Seleeni 55 µg 100 %*
 
* EU:n DRI %.
Lue lisää
Tänään otan viimeiset 4 kapselini ja minun on sanottava, että olen uskomattoman tyytyväinen Lokiin. Placebo tai ei, deff ei ole koskaan mennyt näin helposti minulle - koskaan!! Olen kokenut täysin erilaisen tason hallinnan ruokahaluni ja makeanhaluni suhteen. En tiedä tarkalleen kuinka monta kiloa olen laihtunut tämän jakson aikana tuotteen kanssa, mutta se on useita. Rakastan, että Loki on myös kofeiiniton, joten sinun ei tarvitse murehtia ja miettiä muuta kofeiinin saantia. Olen niin tyytyväinen, että tilasin vielä kaksi purkkia. Helposti paras rasvanpolttaja, jota olen kokeillut.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
1
0
Kokemus antaa erittäin hyvän vaikutuksen!
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Loki - Kofeiiniton rasvanpolttaja
Viking Power
Loki - Kofeiiniton rasvanpolttaja
Koko: 120 kapselia
Loki - Kofeiiniton rasvanpolttaja
33.90
Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?