Ilmainen toimitus t.o.m. 31/8
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Body Science Clear Whey - Annospussissa

Maku: Blueberry Hibiscus
Koko: 25 g
Clear Whey on kevyt ja virkistävä hydrolysoitu heraisolaatti, jolla on korkea proteiinipitoisuus!
2.00
Maku: Blueberry Hibiscus
Koko: 25 g
+
Nettivarastossa - lähetetty viimeistään huomenna Muistuta minua
  • Kuvaus
  • Sisältö

Kuvaus

Clear Whey Protein Annospussissa – korkealaatuinen heraisolaatti

Clear Whey on kevyt ja virkistävä hydrolysoitu heraisolaatti, jolla on korkea proteiinipitoisuus!

  • Korkealaatuinen hydrolysoitu heraisolaattiproteiinijauhe
  • Erittäin helposti juotava ja raikas proteiinijauhe
  • Alle 90 kcal annosta kohti
  • Sokeriton
  • Rasvaton
  • Vähälaktoosinen
  • Valmistettu Ruotsissa

Body Science Clear Whey annospussissa tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Se sopii myös sinulle, joka ajattelee, että annospussi on joustavampi tapa pakata proteiinijauhetta treenikassiin!

Mitä Clear Whey on?

Clear Whey on tuoreesta maidosta saatava hydrolysoitu heraproteiini. Se käy tavallisen proteiinijauheen tavoin läpi useita suodatusprosesseja, jotka tiivistävät proteiinipitoisuuden, kun taas rasvan ja laktoosin määrä vähenee. Tämän jälkeen proteiini käy läpi prosessin, jota kutsutaan hydrolysoinniksi. Se on prosessi, jossa proteiini pilkotaan pienempiin peptidien ja aminohappojen ketjuihin, minkä seurauksena proteiini imeytyy paremmin elimistöön. Tämä prosessi alentaa myös proteiinin viskositeettia ja pH-arvoa, mikä tekee proteiinista helpommin juotavan ja mahdollistaa täysin erilaisen maustamisen.

Tuloksena on erittäin helposti juotava ja raikas proteiini, joka imeytyy elimistöön salamannopeasti. Uuden sukupolven proteiinijauheet täysin ilman tarpeettomia kaloreita!

Mistä nimi Clear Whey?

Monet ihmettelevät, mistä nimi Clear Whey tulee. Clear Whey -nimi johtuu yksinkertaisesti juoman kirkkaasta ja läpinäkyvästä väristä, joka poikkeaa siitä maitomaisesta ja kermaisesta väristä, joka heraproteiinitiivisteellä ja heraproteiini-isolaatilla yleensä on. Voidaan sanoa, että Clear Whey muistuttaa enemmän aminohappolisäaineita EAA:ta ja BCAA:ta kuin proteiinijauhetta koostumuksen ja värin suhteen. Tämä on yksi seikka, joka tekee Clear Whey -tuotteesta niin ainutlaatuisen.

Clear Whey – vähälaktoosinen proteiinijauhe

Laktoosi on maitosokeri, jota esiintyy luonnollisesti maidossa ja joka on siten luonnollinen osa maidosta peräisin olevaa proteiinia. Useimmille ihmisille laktoosi ei ole ongelma, koska elimistössä on normaalisti laktaasientsyymejä, jotka auttavat elimistöä käsittelemään ravinnosta saamaamme laktoosia. Laktoosi on kuitenkin suuri ongelma laktoosi-intolerantille. Laktoosi-intoleranteilla on laktaasientsyymin puutosta, ja suolistobakteerit hoitavat laktoosin pilkkomisen, mikä saattaa aiheuttaa ilmavaivoja ja epämukavaa oloa.

Jos sinulla on laktoosi-intoleranssi tai olet yliherkkä laktoosille, voit tietysti valita luonnostaan laktoosittoman proteiinijauheen. Koska maitoproteiinit ovat tehokkaimpia lihasten kasvun kannalta, monet ihmiset haluavat käyttää niitä, ja siksi kysyntä esimerkiksi laktoosittomalle heraproteiinille on suurta.

Laktoosin määrän vähentämiseksi heraproteiinissa on joko lisättävä laktaasia tuotteeseen tai vähennettävä laktoosipitoisuutta suodattamalla. Body Science Clear Whey on vähälaktoosinen proteiinijauhe, joka sisältää ainutlaatuisen suodatusprosessinsa ansiosta alle 0,1 grammaa laktoosia annosta kohti. Siksi Clear Whey Protein luokitellaan sokerittomaksi.

Clear Whey – vähärasvainen proteiinijauhe

Clear Whey -tuotteen ainutlaatuinen tuotantoprosessi ei johda vain hyvin alhaiseen laktoosipitoisuuteen, vaan proteiinijauhe saa myös erittäin paljon pienemmän rasvapitoisuuden. Tavalliseen heraproteiinitiivisteeseen verrattuna, jossa rasvapitoisuus voi vaihdella välillä 6–8 grammaa 100 grammaa kohti, rasvapitoisuus on alle 0,3 grammaa 100 grammaa kohti Clear Whey -tuotteen osalta. Koska rasva on kaloripitoisin ravintoaine, sillä on suuri vaikutus kalorien kokonaismäärään.

Body Science Clear Whey on rasvaton proteiinijauhe, joten sen kaloripitoisuus on hyvin alhainen annosta kohti. Lähes kaikki kalorit tulevat yksinomaan lihaksia rakentavasta proteiinista, mikä sopii erityisen hyvin niille, jotka noudattavat tiukkaa ruokavaliota ja haluavat välttää tarpeettomia kaloreita.

Kenelle Clear Whey sopii?

Clear Whey on proteiinijauhe, joka sopii kaikille, jotka haluavat korkealaatuista ja helposti juotavaa proteiinijauhetta, jossa on virkistäviä makuja sekä vähän rasvaa, sokeria ja laktoosia. Ainutlaatuinen koostumus ja maku vievät proteiinipirtelöt aivan uudelle tasolle toisin kuin tavallisen heraproteiinin paksu, täyteläinen ja maitomainen maku. 

Clear Whey Protein -tuotteen avulla saat yksinkertaisesti enemmän proteiinia ja erittäin vähän rasvaa ja hiilihydraatteja!

SKU: 2350970025-2001
Manufacturer: Body Science
EAN: 7340224402314

Sisältö

Body Science Clear Whey Blueberry Hibiscus

Mustikan ja hibiskuksen makuinen proteiinijauhe. Sisältää makeutusainetta. Sokeriton. Rasvaton.
Nettopaino:
 25 g (1 annos).
Annoskoko: 25 g.

Käyttö: Sekoita 25 g 4–5 desilitraan vettä. Nesteen määrää voidaan lisätä tai vähentää tarpeen mukaan.

Ainesosat: Heraproteiini-isolaatti maidosta (sisältää emulgointiaine auringonkukkalesitiinä), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumvetykarbonaatti), aromit, makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami-K), väriaine (punajuurenpunainen), stabilointiaine (piidioksidi). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Parasta ennen: Katso leima.

Säilytysohje: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Ravintosisältö 100 grammaa kohti ja 25 gramman annosta kohti.
Energiaa 1365 kJ/325 kcal 344 kJ/82 kcal
Rasvaa
- josta tyydyttyneitä rasvoja
0,3 g
0,2 g
0,1 g
0,1 g
Hiilihydraatteja
- joista sokereita1
0,6 g
0,5 g
0,2 g
0,1 g
Proteiini 80 g 20 g
Suolaa 1,23 g 0,31 g
 
Sisältää luonnossa esiintyviä sokereita.
Lue lisää

Reviews

Kommentteja ei ole vielä luettavissa..
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Clear Whey - Annospussissa
Body Science
Clear Whey - Annospussissa
Maku: Blueberry Hibiscus
Koko: 25 g
Clear Whey - Annospussissa
2.00
Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?