Kokeile leipoa pannukakku-laskiaispullia MM Sportsin herkullisella reseptillä. Näissä laskiaispullissa on taivaallisen hyvä täyte, joka sisältää rahkaa ja Philadelphia light -tuorejuustoa. Taikina valmistetaan useista terveellisistä ainesosista. Tutustu reseptiin alla ja hemmottele itseäsi ainutlaatuisilla proteiinipitoisilla laskiaispullilla!
Ainekset (2 annosta)
Taikina:
- 1 kananmuna
- ½ banaani
- ½ dl kaurahiutaleita
- 4 rkl rahkaa
- 1 dl Body Science Kaseiinia (Vanilla Ice Cream -maku)
- 1 tl leivinjauhetta
- Jauhettua kardemummaa
Täyte:
- 3 rkl rahkaa
- 2 rkl Philadelphia Light -tuorejuustoa
- 1 rkl agavesiirappia (tai juoksevaa hunajaa)
Mantelimassa:
- ½ dl mantelijauhoa
- 1 rkl agavesiirappia
- 1 rkl mantelijuomaa (tai muuta maitoa)
Valmistusohje:
Sekoita kaikki taikinan ainekset sauvasekoittimella. Paista miedolla lämmöllä pieniä lettuja. Voit tehdä yhden minikokoisen letun, joka toimii laskiaispullan “kannen” tapaan.
Paistamisen aikana:
Sekoita täytteen ja mantelimassan ainekset.
Pinoa pannukakut ja täytä ne kerroksittain täytteellä ja mantelimassalla!
Haluatko löytää lisää inspiraatiota ruokavalioon ja harjoitteluun? Tutustu joihinkin alla olevista artikkeleistamme:
Liittyvät tuotteet
Suorituskykyä parantava.