Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Pyyhkeet

Etsitkö uutta pyyhettä? Meillä on pyyhkeitä kaikille kohderyhmille ja kaikkiin toiveisiin ja tarpeisiin. Tutustu alla pyyhevalikoimaamme. 

Laadukkaat treenipyyhkeet 

Kun ostat treenipyyhkeen, voit aina odottaa saavasi korkealaatuisen tuotteen. Lisäksi nämä pyyhkeet luodaan uusimpien treenimuotitrendien pohjalta. Toisin sanoen, voit aina tuntea olosi moderniksi, tyylikkääksi ja trendikkääksi ostaessasi treenipyyhkeesi MM Sportsilta. Meille ei ole olemassa keskinkertaisia treenipyyhkeitä, vaan etsimme aina treenimuodin parhaat ja uusimmat edustajat.

Miksi kannattaa ostaa treenipyyhkeet MM Sports? 

Mikä tekee MM Sportsista verkkokaupan, josta juuri sinun kannattaa ostaa pyyhkeesi? Tärkein syy on se, että tarjoamme aina nopeimman mahdollisen toimituksen koko maahan. Toisin sanoen sillä ei ole väliä, asutaanko Oulussa, Lappeenrannassa vai Turussa. Toimitamme sinulle pyyhkeet aina yhtä tarkasti, nopeasti ja tehokkaasti. Toinen asia, josta olemme ylpeitä, ovat pyyhkeiden kustannustehokkaat hinnat. Olemme sitä mieltä, että sinun ei pidä maksaa laadukkaista pyyhkeistäsi turhan  paljon. Ja pisteenä iin päällä saat meiltä aina hyvää palvelua, mikäli haluat kysyä jotakin pyyhkeistämme. Hyvä palvelu on meille asia, josta emme luovu koskaan – sama palvelun taso odottaa sinua kaikkien seuraavien tuotteiden yhteydessä. 

Onko sinulla kysyttävää pyyhkeistä? 

Jos sinulla on kysyttävää pyyhkeistämme, voit aina pyytää neuvoa asiakaspalvelustamme. Asiantunteva, palveluhenkinen ja reipas asiakaspalvelumme auttaa sinua aina vastausten löytämisessä. Tavoitat asiakaspalvelumme helposti sähköpostilla, puhelimitse tai chatissa. Kuten sanottu, siellä autetaan sinua mielellään kaikissa tuotteitamme koskevissa kysymyksissä.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
Salipyyhe hikitreeniin.
MM Sports
€9.90
Täydellinen salipyyhe hikiseen penkkipunnerrukseen.
€14.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?