Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Kyynärpäätuki

Kyynärpäätuella saat tukea ja lämpöä kyynärpäällesi. Tämä vähentää loukkaantumisriskiä harjoittelun aikana ja voi auttaa kuntoutuksessa, kun et ole saavuttanut täyttä voimaa kyynärpäässä.

Miksi ostaa kyynärpäätuki verkkokaupastamme?  

Ehkä ajattelet, että miksi sinun pitäisi ostaa kyynärpäätuki juuri MM Sports verkkokaupasta? On olemassa monia eri etuja ostaa kyynärpäätuki MM Sportilta. Ensimmäisenä saat aina korkealaatuiset tuotteet verkkokaupastamme. Saat aina myös nopeat mahdolliset toimitukset koko Suomeen kohteesta riippumatta. Verkkokaupastamme löydät myös aina laajan valikoiman erilaisia kyynärpäätukkia juuri sinun tarpeesi mukaan. Saat siis aina MM Sports korkealaatuisen ja edullisen kokonaisratkaisun. Tutustu tuotevalikoimaan jo tänään!

Tyylikkäät ja modernit tuotteet

Kyynärpäätukit, jotka löydät tuotevalikoimastamme seuraavat aina viimeisempiä vaatemuotitrendejä. Voit siis aina olla varma siitä, että sinä näytät trendikkäältä salilla, kun käytät meidän eri tuotteitamme.  

Kyynärpäätukikysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä

Onko sinulla kyynärpäätukikysymyksiä? Ota sinä tapauksessa rohkeasti MM Sports osaavaan ja asiakaskeskeiseen asiakaspalveluun yhteyttä. Ottamalla heihin yhteyttä saat aina mahtavan hyvät vastaukset kaikin sinun esittämääsi kysymyksiisi. Asiakaspalvelumme mikään kysymys ei ole lian vaikea tai haastava. MM Sports asiakaspalvelu palvele sinua sähköpostisi ja puhelimitse. Eli jos sinulla on treenivyökysymyksiä, niin sinun kanattasi rohkeasti ota yhteyttä.

Lue lisää
Suodata
Lajittele
  • Lajittele
  • Tuotemerkit
-29%
3 Reviews
Elbow Sleeves -kyynärtuet 7 mm neopreenista, täydellinen tuki raskaissa rinta- ja olkapäätreeneissä
MM Sports
€24.90 Normaali hinta: €34.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?