Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

XLNT Sports Sunshine

Koko: 60 kapselia
Luonnollisesti kaunis kesäiho – rusketu nopeammin ja tasaisemmin! Kun beetakaroteeni ei riitä!
19.90
Koko: 60 kapselia
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
 • Kuvaus
 • Sisältö

Kuvaus

XLNT Sports Sunshine

Todellinen auringonpaistetuote, joka sisältää suuriannoksisen sekoituksen parhaita ravinteita luonnollisen kauniille kesäiholle. Yksinkertaisesti täydellinen ravintolisä sinulle, joka haluat ruskettua – et palaa!

 • Suuriannoksinen ravintolisä, jossa lykopeenia ja beetakaroteenia.
 • Rusketu luonnollisesti nopeammin.
 • Hanki tasaisempi ja kauniimpi rusketus.
 • Maksimoi kehon sisäinen aurinkosuojakerroin.
 • Sisältää granattiomenaa, joka sisältää runsaasti voimakasta antioksidanttia, ellagiinihappoa.
 • Pidennä kesää ja säilytä rusketus pidempään.
 • Käytä ympäri vuoden tehon ja ihon optimaalisen terveyden säilyttämiseksi.

XLNT Sunshine sisältää kaiken, mitä tarvitset nopeaan ruskettumiseen! Suuret annokset beetakaroteenia, lykopeenia, granaattiomenaa ja E- ja D-vitamiineja antavat keholle paremman aurinkosuojan ja estävät auringossa palamisen haitalliset vaikutukset. Rasvaliukoisten vitamiinien ja tehokkaiden antioksidanttien yhdistelmä optimoi ihon terveyden, ja beetakaroteeni antaa iholle myös ihanan auringon suuteleman sävyn. XLNT Sunshine sisältää myös suuren annoksen itse aurinkovitamiinia. D-vitamiini ei ole ainoastaan ruskettumisen ratkaiseva tekijä, vaan myös tehokas ase laskevaa energiatasoa vastaan talven pimeydessä!

Granaattiomena – täynnä antioksidantteja

Granaattiomena on eksoottinen ja runsassisältöinen hedelmä, joka tulee alun perin Aasiasta. Granaattiomenassa on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, mutta ennen kaikkea granaattiomenan polyfenolipitosuus tekee siitä niin suositun. Polyfenolien, erityisesti ellagiinihapon, korkea pitoisuus tekee granaattiomenasta yhden luonnon antioksidanttipitoisimmista hedelmistä. Lisäksi ellagiinihappoa pidetään yhtenä luonnon voimakkaimmista antioksidanteista, ja useat tutkimukset ovat osoittaneet sen monia terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Ellagiinihappo stimuloi esimerkiksi keratinosyytin muodostumista ihossa, mikä toimii tärkeänä suojana mm. bakteereja, viruksia, UV-säteilyä ja muita haitallisia aineita vastaan.

Vitamiinien, kivennäisaineiden ja voimakkaiden antioksidanttien ravinnerikkaan sisällön ansiosta ei ole ihme, että granaattiomenasta on tullut yksi suosituimmista ainesosista ikääntymistä estävissä tuotteissa.

Lykopeeni – luonnollinen aurinkosuoja iholle

Lykopeeni on tehokas antioksidantti, jota esiintyy luonnollisesti hedelmissä ja vihanneksissa. Se on aine, joka antaa vesimeloneille ja auringon kypsyttämille tomaateille niille tyypillisen punaisen värin. Yhdessä beetakaroteenin kanssa se on karoteeni, jota esiintyy kehossa eniten ja jolla on myös tehokkain antioksidanttinen vaikutus. Kehossa lykopeeni varastoituu ihoon ja toimii luonnollisena suojana auringon haitallisia säteitä vastaan. Auringolle altistuttaessa muodostuu nimittäin vapaita radikaaleja, jotka vahingoittavat ihosolujen DNA:ta, mikä on yksi syy ihon ennenaikaiselle ikääntymiselle. Ihon lykopeeni ehkäisee haitallisia vaikutuksia neutraloimalla vapaat radikaalit.

Beetakaroteeni – parempi ja kestävämpi rusketus

Lykopeenin tapaan beetakaroteeni on luonnollinen ja voimakas antiksoidantti, joka varastoituu ihoon. Tarvittaessa keho muuntaa beetakaroteenin A-vitamiiniksi, joka on tärkeä vitamiini iholle. Siksi beetakaroteenia sisältävät ravintolisät ovat hyvä ja turvallinen A-vitamiinin lähde, eikä niissä ole yliannostusriskiä kuten puhtaassa A-vitamiinilisässä.

Suurella ja pidemmällä beetakaroteenin saannilla iho saa hieman kullanruskean sävyn, ja se nopeuttaa myös ihon pigmentoitumisprosessia, mikä auttaa meitä ruskettumaan nopeammin. Rusketusta parantavan beetakaroteenin lisäksi kesän tunnelmaa jatkaa ihon auringon suutelema sävy ja hehku, joka kestää pidempään! 

Auringonpaistevitamiini – tärkeä tekijä ruskettumisessa

Raikas ja auringon ruskettama iho on paitsi kaunis, myös kehon tapa suojautua auringon vaarallisilta säteiltä. Auringonvalolle altistuttaessa iho muodostaa pigmenttejä, jotka saavat ihon tummumaan, mikä imee enemmän auringon haitallisia säteitä ja suojaa siten ihoa. Mitä ruskettuneempia olemme, sitä parempi suoja meillä on aurinkoa vastaan, mutta samalla kehon on myös vaikeampi tuottaa D-vitamiinia. Vaaleaihoinen henkilö tuottaa itse asiassa jopa 10 kertaa tummaihoista enemmän D-vitamiinia altistuessaan samalle määrälle auringonvaloa. 

D-vitamiinin puute on ratkaiseva tekijä, kuinka paljon rusketumme, ja puutetta ei valitettavasti voi torjua ottamalla enemmän aurinkoa. D-vitamiinin puutteesta kärsittäessä vitamiinia on saatava ruoasta tai ravintolisistä. Toisin sanoen korkeat D-vitamiinitasot ovat tärkeitä ruskettumiselle, mutta ne tarjoavat luonnollisesti myös monia muita terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Korjaava vitamiini – ihon paras ystävä

E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka varastoituu ihoon ja on tärkeä suoja vapaiden radikaalien torjunnassa. Vitamiini auttaa suojaamaan ihoa toisaalta suojaamalla ihosoluja oksidatiiviselta stressiltä, mutta myös suojaamalla muita iholle tärkeitä ravintoaineita hapettumiselta – esimerkiksi beetakaroteenia, A-vitamiinia ja välttämättömiä rasvahappoja. E-vitamiini on yksinkertaisesti tärkeä ihon normaalille toiminnalle. Se antaa myös iholle enemmän hehkua, kimmoisuutta, estää ryppyjä ja auttaa suojaamaan ihoa päivittäisiltä rasituksilta. Siksi E-vitamiinia kutsutaan usein korjausvitamiiniksi, ja sen monipuolisen suojan vuoksi sitä käytetään usein erilaisissa ihovoiteissa ja aurinkovoiteissa.

Rusketu, älä pala – tankkaa sisäinen aurinkosuoja

Auringossa oleskelu on useimmille miellyttävä kokemus, joka lisää hyvinvointiamme. Oikeissa olosuhteissa meistä tulee ruskettuneempia, pirteämpiä ja keho saa mahdollisuuden tuottaa D-vitamiinia ihon kautta. Väärissä olosuhteissa sen sijaan palamme ja vahingoitamme ihoa, mikä jopa hajottaa D-vitamiinia elimistössä ja nopeuttaa ihon ikääntymistä. Onneksi ihoon on varastoitunut voimakkaita antioksidantteja ja rasvaliukoisia vitamiineja, jotka auttavat korjaamaan ja suojaamaan ihoa näiltä haitallisilta vaikutuksilta. Mutta aina, kun otamme aurinkoa, kulutamme valtavia määriä tätä sisäistä aurinkosuojakerrointamme. Varmistamalla näiden aineiden saannin iho voi helpommin suojata itseään ja säilyttää luonnollisen tasapainonsa – minkä ansiosta voit viettää enemmän aikaa auringossa!

Aloita ajoissa – parempi suojaus ja ruskeampi sävy

Kuten niin monissa asioissa, on hyvä olla ajoissa liikkeellä. Koska kehon tasoja on nostettava, varsinkin jos tasot ovat alhaiset tai sinulla on peräti puutostila, suosittelemme aloittamaan XLNT Sunshinella 2–3 kuukautta ennen aurinkokauden alkamista. Jatka saantia koko kesäkauden ajan ja pitkälle syksyyn. Näin kehon tasot säilyvät ja vaikutus kestää pidempään.

Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi suosittelemme XLNT Sunshinen käyttämistä ympäri vuoden – silloin sitä ei tarvitse tankata tulevaa aurinkokautta varten ja tuotteen etuja voidaan hyödyntää ympäri vuoden.

 • E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.
 • C-vitamiini edistää E-vitamiinin pelkistetyn muodon muodostusta.
 • C-vitamiini auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. 
 • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä vaikuttaa ihon normaaliin toimintaan.
 • Beetakaroteeni, joka on A-vitamiinin lähde, auttaa ylläpitämään normaalia ihoa.

 HUOM! Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää!

SKU: 2508440008-001
Manufacturer: XLNT Sports
EAN: 7650044508029

Sisältö

XLNT Sports Sunshine

Ravintolisä.
Määrä: 60 kapselia (30 annosta).
Annoskoko: 2 kapselia.

Käyttö: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Ainesosat: Granaattiomenauute (Punica granatum), l-tyrosiini, vitamiinit (C, E, D), beetakaroteeni, tomaattiuute (Solanum lycopersicum), mustapippuriuute (Piper nigrum), täyteaineet (rasvahappojen kasviperäiset magnesiumsuolat, piidioksidi), kapseli (naudan gelatiini).

HUOM! Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Sisältö 1 ja 2 kapselia kohti:
Granaattiomenauute
-josta 40 % ellagiinihappoa
200 mg
80 mg
400 mg
160 mg
L-tyrosiini 50 mg 100 mg
C-vitamiini 40 mg 50%* 80 mg 100 %*
Beetakaroteeni 25 mg 50 mg
Tomaattiuute
-josta 10 % lykopeenia
12,5 mg
1,25 mg
25 mg
2,5 mg
E-vitamiini 6 mg 50 %* 12 mg 100 %*
Mustapippuriuute
-josta 95 % piperiiniä
1,32 mg
1,25 mg
2,63 mg
2,50 mg
D-vitamiinia 25 µg 500 %* 50 µg 1000 %*
 
* merkintätarkoitukseen EU:n määrittämä päivittäinen saantisuositus prosentteina.
Lue lisää
Näin kauniin ruskea en ole ennen ollut. Todella hyvä tuote.
Was this helpful?
2
0
En todellakaan uskonut, että nämä toimisivat, mutta liidunvalkoinen ihoni, joka palaa pienimmästäkin auringosta, on nyt ihanan ruskettunut. Ostaa helposti lisää!
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
56
15
Joten WOW!
En todellakaan uskonut, että se toimisi niin hyvin, mutta koe, että siitä tulee kauniimpi ruskean sävy, jossa on enemmän kiiltoa. Nyt ei voi olla ilman tätä!

Erittäin hyvä vinkki ottaa käyttöön useita viikkoja ennen lomaa ja paljon aurinkoa! :)
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
28
13
Muuttuu enemmän ruskeaksi kuin punaiseksi, kun otan aurinkoa. Saan kuitenkin vatsaan tablettitableteista enkä voi ottaa täyttä annosta: /
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
1
0
Sain juuri tuotteen kotiin. Ja mietin kuinka niitä syödään. Koska se on jauhetta. Pitäisikö se laittaa veteen ja juoda tai jotain?
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Sunshine
XLNT Sports
Sunshine
Koko: 60 kapselia
Sunshine
19.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?