Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
-20%

Body Science 2 kpl Proteiinipuuro

Syö proteiinipitoisempi aamiainen kuin koskaan aikaisemmin! Body Science vie kaurapuuron aivan uudelle tasolle korkeamman proteiinipitoisuuden ja täyteläisemmän maun ansiosta!
23.80
29.80
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
Houm!

Maut Apple Pie, Cinnamon Bun ja Chocolate ovat saaneet uuden pakkauksen, mutta niiden laatu ja sisältö ovat yhä korkeatasoisia kuten aiemminkin.

 • Kuvaus
 • Sisältö

Kuvaus

Proteiinipitoinen puuroseos

Proteiinipitoinen kaurapuuro, jossa on rapeita kurpitsansiemeniä, auringonkukansiemeniä ja pellavansiemeniä lyömättömissä mauissa. Herkullisen, terveellisen ja täyttävän aamiaisen valmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

 • Sisältää kurpitsansiemeniä, auringonkukansiemeniä ja pellavansiemeniä.
 • Proteiinipitoinen, sisältää korkealaatuista maitoproteiinia.
 • Jopa 21 grammaa proteiinia annosta kohti.
 • Soveltuu täydellisesti proteiinipitoiseksi aamiaiseksi tai terveelliseksi välipalaksi.
 • Ei lisättyä sokeria.
 • Vain 1,5 grammaa sokeria 100 grammaa kohti – vain luonnollisia sokereita.
 • Sisältää ruotsalaista kauraa.
 • Valmistettu Ruotsissa.
 • Sisältää laktaasientsyymiä – sopii laktoosi-intoleranteille.

Body Science Protein Oatmeal Mix on maustettu ja proteiinipitoinen puuroseos, jossa on ruotsalaisia kaurahiutaleita ja korkealaatuista maitoproteiinia yhdistettynä ravitseviin kurpitsansiemeniin, auringonkukansiemeniin ja pellavansiemeniin. Siemenet sisältävät runsaasti terveellisiä rasvoja ja proteiinia, ja nostavat myös makuelämyksen uudelle tasolle antamalla puurolle ihanaa puruvastusta ja herkullisen maun. Body Sciencen proteiinipuurolla valmistat nopeasti ja helposti täydellisen puuron vain 2 minuutissa. Riittää, kun lisäät vettä ja lämmität mikroaaltouunissa saadaksesi maukasta ja täyttävää puuroa, joka antaa energiaa pitkäksi aikaa.

Ruotsalaiset kaurahiutaleet

Kaura on yksi suosituimmista viljalajeistamme, ja se on ollut tärkeä osa monien aamiaista jo pitkään. Sillä on arvostettu maku ja se sisältää runsaasti kuituja, proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, mikä antaa kylläisen tunteen ja vakaata energiaa pitkäksi aikaa. Kaurahiutaleet sisältävät 100 % täysjyvää, ja lisäksi niissä on runsaasti monia tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja erilaisia hivenaineita. Kaura on ohran ohella ainoa viljalaji, joka sisältää ainutlaatuista ravintokuitua beetaglukaania. Beetaglukaanit ovat ainutlaatuisia geeliä muodostavia ravintokuituja, joilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka voivat alentaa veren kolesterolitasoa ja vähentää veren glukoosipitoisuuden kohoamista aterioiden jälkeen.

Kaurapuuro – ruotsalainen klassikko

Harvat aamiaiset ovat yhtä vanhoja ja klassisia kuin puuro, joka on valmistettu kaurahiutaleista, vedestä ja suolasta. Juuri kaurapuuro on sekä herkullista että terveellistä, täyttävää ja helppo valmistaa. Useimmat haluavat kuitenkin lisätä puuroon esimerkiksi omenasosetta tai hilloa, mikä heikentää nopeasti kaurapuuron muutoin erittäin terveellistä ravitsemuksellista profiilia. 

Siksi treenaavat ihmiset käyttävät usein puuron valmistukseen proteiinijauhetta saadakseen siihen sekä makua että lisätäkseen sen proteiinipitoisuutta – mutta se on sekä monimutkaisempaa että sotkuisempaa, ja lopputulos saattaa vaihdella.

Mikrokaurapuuro – yksinkertaista ja helppoa

Maailmassa, jossa aika on kallisarvoista, voi olla mukavaa löytää uusia mahdollisuuksia helpottaa pieniä arkisia asioita. Vaikka saamamme ravinto on niin tärkeä hyvinvointimme ja treenin tulosten kannalta, harvat haluavat kuluttaa ruoan valmistamiseen tarpeettoman paljon aikaa. Siksi puuron valmistaminen mikroaaltouunissa on nopea ja suosittu vaihtoehto perinteiselle ja enemmän aikaa vievälle tavalla valmistaa puuro liedellä.

Vaikka kaurapuuro on erittäin helppo valmistaa mikroaaltouunissa, tilanne muuttuu nopeasti hankalaksi, jos haluat lisätä puuroon proteiinijauhetta, marjoja, hedelmiä tai siemeniä. Siksi Body Science on kehittänyt valmiin seoksen, joka mahdollistaa proteiinipitoisen ja maustetun puuron, joka on jopa helpompi valmistaa kuin perinteinen kaurapuuro. Riittää, kun sekoitat 1,5 dl puuroseosta 2 desilitraan vettä ja kypsennät 2,5 minuuttia mikroaaltouunissa täydellä teholla saadaksesi proteiinipitoisen puuron yhdessä hujauksessa.

Fantastisia makuja

Useimmat meistä haluaisivat syödä terveellisemmin, mutta palaamme valitettavasti usein vanhoihin ruokatottumuksiimme juuri siksi, että terveellisempi vaihtoehto on liian vaikea valmistaa arjessa. Se ei maistu tarpeeksi hyvältä, jotta haluaisimme jatkaa sen syömistä. Juuri tämä on tärkein syy siihen, miksi ihmiset eivät onnistu muuttamaan ruokavaliotaan ja esimerkiksi laihtumaan: jos maku ei ole tarpeeksi hyvä, ruokailutottumusten muuttamisesta tulee liian suuri haaste.

Koska niin monet aloittavat mielellään päivänsä kulhollisella kaurapuuroa, Body Science on kehittänyt ihanan herkullisen puuroseoksen. Se on kätevämpi ja terveellisempi vaihtoehto, jossa et joudu sotkemaan proteiinijauhetta tai käyttämään hilloa tai omenasosetta saadaksesi puuroon makua. 

Body Sciencen puuroseosta on saatavana kahdessa upeassa maussa Cinnamon Bun (kanelipulla) ja Hot Chocolate. 

– Cinnamon Bun -tuotteessa on ihana kanelipullan maku sen sisältämien maukkaiden mausteiden kanelin ja kardemumman ansiosta.
– Hot Chocolate -tuotteessa on ihana ja tasapainoinen suklaan maku, joka vie ajatukset kuumaan kaakaoon, jota lapsena juotiin.

 • Proteiini auttaa lisäämään ja ylläpitämään lihasmassaa.
 • Beetaglukaanit auttavat ylläpitämään veren normaalia kolesterolitasoa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 g beetaglukaaneja kaurasta, kauraleseistä, ohrasta tai ohraleseistä tai näiden beetaglukaanien yhdistelmistä.
 • Beetaglukaanien nauttiminen kaurasta osana ateriaa auttaa vähentämään veren glukoosipitoisuuden kohoamista aterian jälkeen. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla beetaglukaaneja kaurasta osana ateriaa.

HUOM! Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää.

SKU: SKU25267
Manufacturer: Body Science
EAN:

Sisältö

Body Science Protein Oatmeal Mix Apple Pie

Omenapiirakan makuinen proteiinipitoinen puuroseos. Sisältää makeutusainetta. Sisältää laktaasientsyymiä. Alhainen sokeripitoisuus. Korkea proteiinipitoisuus.
Nettopaino:  1000 g (13 annosta).
Annoskoko: 75 grammaa (~1 dl).

Valmistus mikroaaltouunissa: Sekoita 75 gramman annos noin 2 desilitraan vettä syvässä kulhossa. Kuumenna täydellä teholla mikroaaltouunissa noin 2,5 minuuttia. Sekoita säännöllisesti, kunnes puuro sakenee.

Valmistus liedellä: Sekoita 75 gramman annos noin 2 desilitraan vettä kattilassa. Lämmitä puuroa varovasti noin kolmen minuutin ajan sekoittaen, kunnes puuro sakenee.

HUOM! Nesteen määrää voidaan lisätä tai vähentää tarpeen mukaan. Sopivan koostumuksen löytää parhaiten kokeilemalla.

Ainesosat: kaurahiutaleet, maitoproteiinitiiviste, kurpitsansiemenet, auringonkukansiemenet, pellavansiemenet, aromi, kaneli, suola, stabilointiaine (selluloosakumi), makeutusaine (sukraloosi), laktaasientsyymi.

Säilytysohje: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa. 

Parasta ennen: Katso leima.

Ravintosisältö 100 grammaa kohti ja 75 gramman annosta kohti:
Energiaa 1642 kJ/391 kcal 1226 kJ/292 kcal
Rasvaa
- josta tyydyttyneitä rasvoja
12 g
2,0 g
9,0 g
1,5 g
Hiilihydraatteja
- joista sokereita
39 g
1,7 g
29 g
1,3 g
Kuitua 7,6 g 5,7 g
Proteiinia 28 g 21 g
Suolaa 1,55 g 1,16 g
 
Lue lisää
Hyvin makea
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Cinnamon Bun 2/5
Was this helpful?
1
0
+ Hyvä rakenne
+ Pähkinän paloja
+ Hyvä maku
+ Kyllästyttää
+ Kohtuullinen annos

- Vähän makeaa
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Cinnamon Bun 4/5
Was this helpful?
1
0
Mausteeksi valittu sahramipulla! Tuskin syötävää! Aivan kamalaa! Kanelirulla oli paljon parempi
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Olisin saanut 4a, jos se ei olisi niin makea. Ei osta uudelleen.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Todella hyvän makuinen, juuri sopiva määrä omenapiirakkaa
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Apple Pie 3/5
Was this helpful?
0
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
2 kpl Proteiinipuuro
Body Science
2 kpl Proteiinipuuro
2 kpl Proteiinipuuro
23.80
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?