Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Viking Power Hrungnir the Insatiable

Koko: 90 kapselia
Helpota painonnousuasi Hrungnir the Insatiable -tuotteen avulla. Se on ainutlaatuinen ruokahalua lisäävä ravintolisä, joka on suunniteltu erityisesti voimamiehille, hard gainerseille ja hyvin aktiivisille urheilijoille!
37.90
Koko: 90 kapselia
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
 • Kuvaus
 • Sisältö

Kuvaus

Hrungnir the Insatiable

Edistyksellinen ravintolisä, joka lisää ruokahalua ja parantaa ruoansulatusta. Ehdoton tuote niille, jotka haluavat optimoida ravintoaineiden saannin ja saada lisää massaa! 

 • Yli 1000 mg ruoansulatusentsyymejä annosta kohti. 
 • Actazin® & Digezyme®. 
 • Erittäin korkea pitoisuus proteiinia pilkkovia entsyymejä. 
 • Sisältää kurkumaa ja voikukkaa, jotka lisäävät ruokahalua. 
 • Yhdistelmä fermentoituja sieniä. 
 • AstraGin® ja mustapippuri parantavat ravintoaineiden imeytymistä. 
 • Valmistettu Ruotsissa.

Viking Power Hrungnir on edistyksellinen ruokahalua lisäävä ravintolisä, joka on suunniteltu erityisesti voimamiehille, hard gainerseille ja muille hyvin aktiivisille urheilijoille, joille erittäin korkea päivittäinen kalorien saanti on äärimmäisen tärkeää. Riittävän kalorimäärän saaminen painon lisäämiseksi voi olla haasteellisempaa kuin monet luulevat. Lisäksi kyse on muustakin kuin vain mahdollisimman suuren kalorimäärän saamisesta – kehosi on myös kyettävä hyödyntämään kaikki ravinto. 

Viking Power Hrungnir on suunniteltu erityisesti lisäämään ruokahalua ja parantamaan ruoansulatusta, mikä helpottaa painonnousutavoitteiden saavuttamista. Edistyksellinen tuote sisältää ainutlaatuisen sekoituksen voimakkaita kasviuutteita, välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita sekä runsaasti erilaisia ruoansulatusentsyymejä. Tuote sisältää myös yhdistelmän fermentoituja sieniä kuten siitakea, cordycepsiä, siiliorakasta, pakurikääpää ja reishiä, jotka sisältävät runsaasti beetaglukaaneja. Huolellisesti valituilla ainesosilla on yhteisvaikutus: ne lisäävät ruokahalua, parantavat ruoansulatusta ja optimoivat ravinteiden imeytymisen kehossa. 

Onko sinun vaikea saada painoa nousemaan? 

Samalla tavalla kuin jotkut ihmiset syövät helposti liikaa kaloreita ja lihovat, on niitä, joilla on täsmälleen päinvastainen ongelma. He kamppailevat päivittäin syödäkseen riittävästi kaloreita, mutta heidän painonsa ei siltikään nouse. Se, että voi syödä käytännössä rajattomasti kaloreita joka päivä lihomatta saattaa kuulostaa joidenkin korvissa todelliselta unelmalta. Toisille kyseessä on kuitenkin raskas taakka. Olipa sinulla sitten ongelmia huonon ruokahalun, vilkkaan aineenvaihdunnan tai kovatehoisen harjoittelun kanssa, on välttämätöntä varmistaa, että kehosi saa tarvitsemansa. Muussa tapauksessa olet vaarassa menettää arvokasta lihasmassaa, jonka eteen olet tehnyt töitä. 

Se, että tunnet olosi kylläiseksi, ei tarkoita, että olet saanut riittävästi kaloreita, jos tavoitteesi on kasvattaa lihasmassaa, etkä siltikään saa painoa nousemaan. Kyse on vain siitä, että kehosi viestittää, että olet kylläinen. Ratkaisu onnistuneeseen painonnousuun ei ole vain saada tarpeeksi kaloreita ennen kuin kylläisyyden tunne alkaa. On myös varmistettava, että kehossa on tarpeeksi ruoansulatusentsyymejä käsittelemään kaikkea syömääsi ruokaa. Jos kehossasi ei ole riittävästi ruoansulatusentsyymejä, se ei pysty pilkkomaan ruokaa kunnolla eikä se siten saa arvokkaita ravintoaineita, joita se tarvitsee toimiakseen optimaalisesti.  

Tässä kohden ruokahalua lisäävä ravintolisä astuu mukaan kuvaan. Edistämällä ruoansulatusta ja lisäämällä ruokahalua pystyt murtamaan esteet, jotka aiemmin estivät sinua saavuttamasta tavoitteesi, eli saamasta lisää painoa ja kasvattamasta lihasmassaa.  

Yhdistä mieluusti Viking Power Valhalla -tuotteeseen – erittäin ravinteikkaaseen massanlisääjään, joka voi auttaa sinua lisäämään runsaasti massaa lyhyessä ajassa! 

Ruoansulatusentsyymit 

Ruoansulatusentsyymit ovat proteiineja, jotka auttavat kehoa pilkkomaan syömämme ruoan riittävän pieniin osiin, jotta keho kykenisi hyödyntämään ruoan sisältämät ravintoaineet. Kolme ensisijaista entsyymiä, joita keho käyttää ruoan pilkkomiseen, ovat amylaasi, proteaasi ja lipaasi. Amylaasi auttaa pilkkomaan hiilihydraatteja, proteaasi proteiinia ja lipaasi rasvaa. 

Valitettavasti ruoansulatusentsyymien tuotanto vähenee iän myötä, mikä voi yhdessä huonojen ruokailutottumusten kanssa johtaa ruoansulatushäiriöihin. Huono ruoansulatus voi aiheuttaa epämukavia oireita, kuten ilmavaivoja, vatsakipuja ja turvotusta. Kun vatsasi ei toimi kunnolla, se voi myös vaikuttaa negatiivisesti ruokahaluusi, ja noidankehä on valmis. 

Antamalla keholle ruoansulatusentsyymejä voit rikkoa noidankehän ja saada ruoansulatuksen toimimaan uudelleen. 

Korkea pitoisuus proteiinia pilkkovia entsyymejä 

Jos harjoittelet paljon ja haluat kasvattaa lihaksia, sinulla on todennäköisesti huomattavasti suurempi proteiinin tarve kuin henkilöillä, jotka eivät harrasta liikuntaa. Siksi Viking Power Hrungnir -tuotteeseen on lisätty erittäin paljon proteiinia pilkkovia entsyymejä kuten bromelaiinia, papaiinia ja patentoitua Actazin™-kiiviuutetta, joka sisältää runsaasti luonnollista entsyymiä aktinidiinia.?Yhdessä AstraGin®-uutesekoituksen kanssa ne pilkkovat tehokkaasti proteiinipitoisen ruokasi ja parantavat kehon kykyä imeä ravintoaineita lihaksia kasvattavasta proteiinista. 

 • Kurkuma ja voikukka lisäävät ruokahalua. 
 • Voikukalla on prebioottisia ominaisuuksia, jotka edistävät normaalia ruoansulatusta ja suolen toimintaa. 
 • Humala, kamomilla ja inkivääri edistävät ruoansulatusta ja suolen normaalia toimintaa. 
 • Kaneli lisää ruokahalua ja edistää normaalia ruoansulatusta. 
 • Mustapippuri edistää ruokahalua ja ruoansulatusta. 
 • Mustapippuri tehostaa yrttiuutteen ja ravintoaineiden imeytymistä. 
 • Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. 
 • Laktaasientsyymi parantaa laktoosin pilkkoutumista ihmisillä, joilla on laktoosin pilkkoutumiseen liittyviä vaikeuksia. Koska laktoosinsietokyky vaihtelee, laktoosi-intoleranssista kärsivien on pyydettävä neuvoja ravintolisän käytöstä ruokavaliossaan. 
 • Sinkki edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. 
 • Sinkki edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa. 
 • Sinkki edistää normaalia rasvahappoaineenvaihduntaa. 
 • Sinkki edistää normaalia proteiinisynteesiä. 

HUOM! Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää. 

SKU: 2458170005-1000
Manufacturer: Viking Power
EAN: 7650044530617

Sisältö

Viking Power Hrungnir the Insatiable

Ravintolisä.
Määrä90 kapselia (30 annosta). 
Annostelu: 3 kapselia. 

KäyttöOta 3 kapselia suurimman ateriasi yhteydessä.

Ainesosat: Kivijauhe (Actinidia deliciosa), kapseli (gelatiini naudasta), paakkuuntumisenestoaineet (trikalsiumfosfaatti, kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), entsyymiseos (alfa-amylaasi, proteaasi, laktaasi, lipaasi, sellulaasi), ananasjauhe (Ananas comosus), papaijajauhe (Carica papaya), suola, humalauute (Humulus lupulus), kurkumauute (Curcuma longa), kamomillauute (Matricaria recutita), voikukkauute (Taraxacum officinale), uuteseos (astragalus (Astragalus membranaceus), ginseng (Panax notoginseng)), inkivääriuute (Zingiber officinale), fermentoitu sienisekoitus ((siitake (Lentinula edodes), kiinanloisikka (Ophiocordyceps sinensis), lakkakääpä (Ganoderma lucidum), siiliorakas (Hericium erinaceum), pakurikääpä (Inonotus obliquus)), karvaskurkku-uute (Momordica charantia), kaneliuute (Cinnamomum cassia), mustapippuriuute (Piper nigrum), kivennäisaine (sinkkisitraatti), vitamiinit (B1, B12). 

HUOM: Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Säilytys: Alkuperäispakkauksessa huoneenlämmössä.

Sisältö, 3 kapselia:
Kivijauhe (Actazin™) 
-josta aktinidiiniä
600 mg
15000 AU
Entsyymiseos (DigeZyme®) 
-josta amylaasia 
-josta proteaasia 
-josta laktaasia 
-josta lipaasia 
-josta sellulaasia
150 mg
3600 U
900 U
600 U
30 U
165 U
Ananasjauhe 
-josta bromelaiiniä
150 mg
180 GDU
Papaijajauhe 
-josta papaiiniä
150 mg
300000 USP
Fermentoitu sienisekoitus  
-josta siitaketta 
-josta kiinanloisikkaa 
-josta lakkakääpää 
-josta siiliorakasta 
-josta pakurikääpää 
125 mg
25 mg
25 mg
25 mg
25 mg
25 mg
Humalauute 100 mg
Kurkumauute 
-josta 95 % kurkuminoideja
100 mg
95 mg
Kamomillauute 100 mg
Voikukkauute 100 mg
Kalsium 80 mg 10 %*
Kloridi 80 mg 10 %*
Uuteseos (AstraGin®) 50 mg
Inkivääriuute 
-josta 5 % gingeroleja
50 mg
2,5 mg
Karvaskurkku-uute 25 mg
Kaneliuute 25 mg
Mustapippuriuute 
-josta 95 % piperiiniä
10 mg
9,5 mg
Sinkki 2,5 mg 25 %*
Tiamiini (B1) 2,2 mg 200 %*
B12-vitamiini 25 µg 1000 %*
 
* EU:n DRI %.
Lue lisää

Reviews

Kommentteja ei ole vielä luettavissa..
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Hrungnir the Insatiable
Viking Power
Hrungnir the Insatiable
Koko: 90 kapselia
Hrungnir the Insatiable
37.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?